El cap de setmana per al futbol formatiu del FC Barcelona

El cap de setmana per al futbol formatiu del FC Barcelona

El Juvenil B, que va disputar la segona jornada de la Lliga Nacional Juvenil, segueix amb pes ferm No tots els equips del futbol base del FC Barcelona han començat la competició oficial, però molts han jugat partits o tornejos amistosos

Juvenil B

El Juvenil B va aconseguir la seva segona victòria a la Lliga Nacional Juvenil després de derrotar el Vila Olímpica per un resultat de 2-0. Els de García Pimienta no van poder superar el porter local fins després del descans, concretament fins als minuts inicials de la segona part, quan els jugadors blaugrana Carles Pérez i Àlex Blanco van fer dos gols en cinc minuts. D'aquesta manera, el Juvenil B acaba la jornada situat a la quarta posició de la taula.

Cadet A

Dissabte, a la zona esportiva Jaume Tubau, el cadet A del FC Barcelona va vèncer el Sant Cugat Juvenil en un partit amistós que va acabar amb un resultat de 2-1. Aquest va ser l’únic partit que van disputar els de Quique Álvarez aquest cap de setmana, que continuen preparant-se per a l’inici de la competició oficial.

Cadet B

El mateix dissabte, però al camp 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el cadet B de Franc Artiga va disputar un amistós contra el Mataró. Els blaugranes van aconseguir un empat a cinc gols. Els partits del cap de setmana per a l’equip no es van aturar aquí ja que el diumenge, també a la Ciutat Esportiva, van rebre la visita del Sant Cugat. Aquest partit sí que va acabar amb victòria blaugrana, després del 4-0 final.

Infantil A

L'Infantil A va aconseguir el trofeu de consolació del Torneig Arnedo Ciudad de Calzado, que es va disputar a la Rioja. Després de quedar eliminat als quarts de final contra l'Antiguoko, els de Denis Silva van disputar una copa de consolidació en què, primer, van derrotar el Valbanera (4-0) i el Numància (4-0). La final va ser contra la selecció de La Rioja, en un partit que va acabar amb victòria blaugrana (3-1).

Infantil B

L’Infantil B es va proclamar campió del IX Torneig Benèfic Associació MPS, disputat dissabte al Municipal de Viladecans. Els de Marcel Sans van derrotar l’amfitrió, el Viladecans, en el primer partit (0-3) per plantar-se a la final. Contra l’Espanyol, els blaugranes van aconseguir una altra victòria, amb un resultat d’1-3, i van aconseguir aixecar el trofeu.

Aleví A

Setmana farcida de partits per a l’Aleví A del FC Barcelona. Dissabte, a l’Ampolla, els blaugranes van jugar el IV Torneig Jordi Pitarque Ceprià, tot i que van caure a semifinals. Malgrat tot, van acabar amb bones sensacions perquè van superar la fase de grups, en què hi van coincidir amb la Pobla de Mafumet, la Damm i el Sant Pere i Sant Pau. També van vèncer el Cornellà (3-0), a quarts de final, abans de perdre contra l’Espanyol a semifinals per 0-3.
Diumenge, els de Marc Serra van poder recuperar la moral, després de superar la Unió Base Jabac, en un amistós celebrat a la Ciutat Esportiva que va acabar amb una àmplia victòria (6-1).

Aleví B

L'Aleví B va fer ple aquest cap de setmana en guanyar, dissabte, el IV Torneig 'Ciutat de Mollerussa' i en derrotar, diumenge, el Gimnàstic de Tarragona (5-2), en un partit amistós celebrat a la Ciutat Esportiva. Dissabte, al Municipal de Mollerussa, i després de superar la fase de grups i imposar-se en les semifinals, l'Aleví B es va enfrontar a la final a un Saragossa que va posar les coses difícils. Després d'empatar 1-1 en el temps reglamentari, els de Jordi Font es van imposar en els penals per 3 a 2.

Aleví C

L'Aleví C es va quedar a un pas d'aconseguir el Torneig Memorial Urruti, ja que no va poder superar a la final l'Espanyol. Després d'una gran primera fase, en què es van classificar com a primers de grup després de guanyar els tres partits contra el Sant Cugat (8-0), el Cornellà (1-3) i l'Europa (0-9), van quedar emparellats amb la Damm a les semifinals del torneig. Els blaugranes es van imposar en la seva semifinal (3-1) i, a la final, va tocar jugar contra un Espanyol que va aconseguir el títol després d’una victòria contra els blaugranes (2-0).

Aleví D

Aquest cap de setmana els nois d’Òscar Jorquera van disputar el Torneig de Donau–Auen Cup a Viena. Dos dies intensos en què el dissabte l’Aleví D va guanyar els tres partits de la fase de grups contra el Laz Nord (3-1), el Wiener Sportkub (2-1) i el Werder Bremer (1-2). A vuitens de final van gaudir d’una classificació plàcida, contra el FC Stadla, en què van guanyar per 0-5 i que els va permetre passar a quarts de final contra l'Admira Wacker (3-0). Malauradament, l’equip no es va poder proclamar campió del Torneig, ja que va quedar subcampió després de perdre contra el Borussia Dormund (1-0).

Benjamí A

El Benjamí A es va adjudicar aquest cap de setmana el Memorial Urruti, després de realitzar un gran torneig. Especialment bona va ser la fase de grups, en què es van imposar en els tres partits disputats, contra el Sant Gabriel (21-1), la Damm (1-3) i l'Europa (1-6). En semifinals, es van veure les cares contra un Espanyol que va perdre per 1-0. Més emoció encara va tenir la final contra el Cornellà, ja que després de finalitzar el partit amb un empat (1-1), els blaugranes van aconseguir la victòria a la tanda de penals.

Benjamí B

El Benjamí B del FC Barcelona va disputar el cap de setmana el IV Torneig de Benjamí FC Artés. Els de Jordi Pérez van proclamar-se campions del torneig després de superar el Gimnàstic Manresa a la final (0-0), després d’una tanda de penals. Per arribar-hi, els blaugranes van superar la fase de grups amb tres victòries i un empat, el CE Manresa a quarts (3-0) i l’Igualada a les semifinals.

Benjamí C

Els nois d'Óscar Hernández van realitzar un bon paper al Torneig Vila de Ripollet, en què es van enfrontar a equips amb jugadors un any més grans. En la fase de grups van guanyar l'Athletic Segre (4-0), el Ripollet (5-1) i el Vilassar de Mar (5-2). Després de superar la fase inicial, van quedar emparellats amb la Damm a quarts i els van superar per 2-0. Després de quatre bons partits, va aparèixer el cansament i, en la semifinal, van caure davant el Mollet (3-1). En la lluita pel tercer i el quart lloc van derrotar el Vilassar (1-3).

Benjamí D

Amb només quatre dies d’entrenament, un tendre Benjamí ple de noves incorporacions es va proclamar campió del Torneig de Benjamins del Vallès. Els nens d’Albert Puig es van enfrontar aquest dissabte a la fase de grups contra el Cerdanyola (2-0), Escola Vallès (7-0) i el Sant Cugat (1-0). Els blaugranes van superar les semifinals per 2-0 i van accedir a la final contra el Gimnàstic de Manresa. Els deixebles del formatiu van voler plantar cara i, amb 1-1 a la final, van aconseguir endur-se la victòria als penals.

Prebenjamí

Els més petits del formatiu van tenir un cap de setmana ple d’emocions, en què van poder disputar els seus primers dos partits. El primer enfrontament va ser contra el Sant Gabriel, en què els blaugranes es van mostrar nerviosos i desordenats en els primer minuts, però amb confiança van aconseguir empatar el partit 4-4. Aquest diumenge van jugar el seu segon matx, el primer a casa. Més segurs i aplicant l’après durant aquests quatre primers dies d’entrenament, van aconseguir guanyar el Sant Just per 8-1.

Femení B

Les noies de Jordi Ventura van aprofitar l’aturada de la Segona Divisió femenina per no perdre la forma i van disputar un amistós contra el Cerdanyola (4-0). Un partit totalment dominat per les blaugranes, que, amb tan sols deu minuts de joc, ja es van posar al capdavant del marcador. Aitana va fer el segon des del córner i la davantera del Barça completava el seu hat-trick a la represa del partit, amb un gol de penal. Unes incansables blaugranes van completar el partit amb el quart gol, a través de les botes de Carla, per guanyar l’enfrontament contra el Cerdanyola.

Femení Juvenil-Cadet

Les noies de Zoe Garcia van aconseguir una àmplia victòria contra l’Alella. Les blaugranes, en un partit amistós previ a l’inici de la competició oficial, van derrotar les del Maresme per 0-12 al Municipal d’Alella.

Femení Infantil-Aleví

L'equip d'Albert Tauste va aconseguir la tercera plaça del III Torneig Solidari Mas Catarro. Després d'una gran primera fase que van solucionar sense problemes, les noies van caure derrotades per un ajustat 1-2 contra el Sant Gabriel. En el partit pel tercer i el quart lloc, van aconseguir una còmoda victòria per 13 a 0 davant el Manresa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut