Dos nous campions al futbol base

Dos nous campions al futbol base

El Cadet A i el Femení Juvenil-Cadet conquereixen la Lliga i el Cadet B, que va assolir el campionat la setmana passada, celebra el títol a la Ciutat Esportiva

CADET A – DAMM (6-0)

El Cadet A del FC Barcelona es va proclamar campió de Lliga després de superar la Damm per 6-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb gols de Jordi Mboula (2), Abel Ruiz (2), Ricard Puig i Xavier Toldrà. A falta encara de dues jornades per disputar-se, el conjunt de Quique Álvarez ja és matemàticament campió i es converteix en el cinquè equip del futbol base blaugrana a guanyar la Lliga aquesta temporada.

CADET B – CORNELLÀ (1-0)

El Cadet B, malgrat ser campió de Lliga, no afluixa. Els nois de Cristian Catena es van imposar per 1-0 al Cornellà, quart classificat de la competició. El gol de la victòria va ser obra d’Alejandro Orellana al minut 58. Amb 23 victòries, 1 empat i 2 derrotes, el Cadet B és líder de la categoria amb 70 punts, setze més que el Reus, el segon classificat.

CORNELLÀ – INFANTIL A (3-4)

L’Infantil A encadena 12 victòries consecutives a la Lliga després de superar aquest cap de setmana el Cornellà per 3-4. El Barça va anar sempre per davant al marcador, i al minut 9 Anssumane Fati feia el 0-1. El Cornellà va empatar el partit al minut 26, però dos minuts després Fati tornava a donar avantatge al Barça (1-2). Ja al segon temps, Adrià Altimira va fer l’1-3, però el Cornellà tornava a retallar distàncies (2-3). Anssumane Fati va certificar el seu ‘hat-trick’ fent el 2-4, i malgrat el 3-4 del Cornellà, el lluminós ja no va moure’s més. A falta de dues jornades per al final, l’Infantil A continua segon.

INFANTIL B – CORNELLÀ  (2-1)

L’Infantil B està a un pas de ser campió de Lliga després de guanyar el Cornellà. Els nois de Marcel Sans van inaugurar ràpidament el marcador gràcies a un gol de Pablo Moreno als dos minuts de partit. Malgrat això, i ja a la segona meitat, el Cornellà va empatar mitjançant Marc Gabaldón. Però dos minuts després de l’empat de nou Pablo Moreno va donar el triomf al seu equip fent el 2-1 definitiu. L’Infantil B, amb 70 punts, és el líder del Grup 1 de la Lliga Preferent.

CORNELLÀ – ALEVÍ A (2-3)

L’Aleví A, campió de Lliga des de ja fa tres jornades, visitava el camp del segon classificat, el Cornellà. Malgrat la igualtat el Barça sempre va manar a l’electrònic, amb Arnau Farnós obrint la llauna al minut 21. Quatre minuts després Leonardo Dos Reies feia l’1-1 per al Cornellà, fins que Mamadou Saidou Bah va encarrilar la victòria amb un doblet (min 33 i min 37). Ja al final, Izan Maldonado va poder reduir distàncies per als locals (2-3). D’aquesta manera, i amb dues jornades encara per disputar-se, els nens de Marc Serra segueixen amb el ple de victòries i ara mateix tenen 20 punts més que el Cornellà.

ALEVÍ B – CORNELLÀ (9-1)

Nova victòria de l’Aleví B. El cap de setmana passat els nois de Jordi Font van superar clarament el Cornellà. Nadir Louah, al primer minut de l’enfrontament, va avançar els blaugranes, que van veure com empatava el Cornellà. A partir d’aquí, domini de l’Aleví B. El mateix Nadir va marcar tres gols més, Gabriel Martínez va aconseguir quatre gols i Arnau Martínez també en va signar un. L’Aleví B és segon classificat amb 69 punts.

SANT ANDREU – ALEVÍ C (2-9)

L’Aleví C és a un pas de proclamar-se campió de Lliga després de golejar per 2-9 el Sant Andreu a domicili. L’equip de Marc Alexandre Pinto va imposar-se amb comoditat gràcies als gols d’Aleix Garrido (2), Marc Jurado (2), Iker Merino, Álvaro Aljama, Diego Almeda, Pablo López i Antonio Caravaca. L’opció de proclamar-se campions era real, però es depenia del segon classificat, el Cornellà, que tampoc va fallar en la seva cita, i el títol haurà d’esperar una setmana més. A falta de quatre jornades per al final, els blaugranes tenen 11 punts més que els del Baix Llobregat.

ALEVÍ D – IGUALADA (7-1)

Contundent i còmoda victòria dels nois d’Òscar Jorquera davant l’Igualada. Els blaugranes es van avançar al marcador amb un gol de Marc Olmo als cinc minuts de partit. Un minut més tard els visitants empataven el matx. D’ençà d’aquell instant l’Aleví D va apujar una marxa i no va donar opcions al rival. Adrián Bobi, autor d’un hat-trick; Marc Olmo, de nou; Joan Gazquez i un gol en pròpia van significar el 7-1 definitiu. L’Aleví D està a un pas de guanyar la Lliga, ja que és líder i a falta de quatre jornades té un marge de 10 punts respecte del Sant Joan Despí.

FUNDACIÓ EUROPA – BENJAMÍ A (0-6)

El campió de Lliga, el Benjamí A, segueix imparable en el seu transcurs a la competició i aquest cap de setmana va certificar l’enèsima golejada, en aquest cas al camp de la Fundació Europa (0-6). Els gols del Barça van anar a càrrec de Tomàs Carbonell, Gerard Hernández (2), Iker Bravo (2) i Bilal Achhiba. D’aquesta manera, el conjunt de Sergi Milà va signar la 28a victòria en 28 jornades, i continua incrementant un balanç golejador pràcticament inigualable: 187 gols a favor i només 17 en contra.

BENJAMÍ C – PRAT BLAUGRANA (10-4)

El Benjamí C està a un pas de proclamar-se campió de Lliga. Els nois d’Òscar Hernández van superar clarament el Prat Blaugrana, malgrat que els visitants es van avançar al marcador. Però en deu minuts els blaugranes van sentenciar el partit amb gols de Marc Guiu (2), Alexis Olmedo, Arnau Prades, Enric Gisbert i Pol Montesinos. El Prat va marcar el 6-2, però la reacció del Barça va ser immediata amb gols d’Enric Gispert i Pol Montesinos (8-2). Els visitants van retallar distàncies (8-4), però a les acaballes de l’enfrontament un doblet de Jan Quiles tancava el triomf blaugrana.

SANT ANDREU – BENJAMÍ D (3-1)

El Benjamí D va caure al Narcís Sala per 3-1 davant el Sant Andreu. El conjunt local va avançar-se al minut 7 mitjançant Ian Zosino, i Alejandro Portillo va aconseguir el 2-0 al minut 25. Tot i això, els nens d’Albert Puig van poder retallar distàncies poc després gràcies a Pol Trigueros. Però el Sant Andreu va ser capaç de tornar a agafar avantatge, ja al minut 40, per tancar el marcador amb el 3-1 definitiu. Tot i aquesta derrota, i a falta de quatre jornades per al final del campionat, el Benjamí D blaugrana continua com a quart classificat amb 46 punts, dos més que els quadribarrats.

POMAR – PREBENJAMÍ (1-19)

Golejada molt àmplia del Prebenjamí al camp del Pomar (1-19). Els nens de David Sánchez van imposar-se amb molta contundència gràcies als gols de Marc Bernal (6), Arnau Herrero (4), Lamine Yamal Nasraoui (2), David Escoda (2), Gaizka Hernández (2), Rubén Núñez, Sergi Riba i Pol Caramés. D’aquesta manera, el Prebenjamí allarga la seva ratxa de cinc triomfs consecutius i segueix com a segon classificat amb 55 punts, nou menys que la Penya Anguera, que és el líder. Encara queden sis jornades fins al final del campionat.

FEMENÍ JUV./CADET – SANT GABRIEL (7-0)

Contundent triomf del Juvenil-Cadet femení enfront el Sant Gabriel que suposa un nou títol per al Barça. Les noies de Zoe Garcia es van proclamar campiones de Lliga a falta de quatre jornades per al final. Ara sumen 78 punts, quinze més que l'Espanyol, quan només en queden 12 en joc. Les blaugranes no van donar opcions al rival, i als dotze minuts Maria Benedicto inaugurava el marcador. Abans del descans Paula Fernández, de penal, i Elena Benítez van aconseguir el 3-0. Ja a la segona meitat, Paula Fernández signava el 4-0, i als darrers deu minuts de partit Mireia Carrasco, amb un doblet, i Candela Andújar rubricaven el 7-0 final. Per sumar el títol, el Juvenil-Cadet femení ha guanyat els 26 partits que ha disputat de la Lliga.

SANT GABRIEL – FEMENÍ INF./ALEVÍ (0-4)

L’equip de José Tausté continua imparable. L’Aleví-Infantil femení va encarrilar ràpidament la victòria amb un gol d’Ainhoa Marin al primer minut. Sonia del Mar Pedraza, al minut 37, ampliava distàncies fent el 0-2. Marta Ortiz i Claudia Pina serien les encarregades d’aconseguir el 0-4 final. Les blaugranes lideren, amb 9 punts, el torneig complementari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut