Cap de setmana amb majoria de victòries al planter

Cap de setmana amb majoria de victòries al planter

El futbol formatiu blaugrana ha complert un cap de setmana més a la seves Lligues respectives amb triomfs, excepte el Cadet A i el Benjamí D

CADET A – ESPANYOL (0-2)

El Cadet A va disputar la seva sisena jornada de Lliga a la Ciutat Esportiva contra l’Espanyol. Els nois de Quique Álvarez van viure la seva primera derrota per 0-2 en un derbi molt disputat. Des d’un bon principi, els blaugranes van tenir el control del partit i van generar moltes ocasions, però en una jugada de pilota aturada al minut 26 l’Espanyol va rematar de cap i va fer pujar el primer al marcador. Els culers buscarien l’empat, i el bon joc no cessaria. Noo obstant això, la sort no estaria de part seva i els blanc-i-blaus anotarien el segon passat el meridià del primer temps. Tot i la perseverança dels blaugranes, no aconseguirien capgirar el marcador i cedirien el liderat a l’Espanyol.


REUS DEPORTIU – INFANTIL A (1-3)

Triomf treballat de l’Infantil A a domicili. Els nois de Denis Silva van visitar el Reus Deportiu en la seva sisena jornada de Lliga. El Barça va tenir el partit a la mà des de l’inici, tot i que el Reus no va posar les coses fàcils als blaugranes, als quals els va costar veure porteria. No seria fins al minut 44 que Eric Garcia marcaria el primer. A la represa Pablo Moreno va sentenciar el partit amb un doblet, al minut 47 i al 56. Però el Reus Deportiu voldria el seu gol de l’honor, que anotaria Gerard al minut 59.


INFANTIL B – VILAFRANCA (5-0)

Victòria contundent del Barça, que va golejar el Vilafranca per 5-0. Els nois de Marcel Sans van estrenar el marcador ben aviat, al primer minut de partit, mitjançant el gol de Raúl Martínez. El Vilafranca va resistir fins poc més de la mitja hora de joc, just en el moment en què l’Infantil A va marcar el segon. Pablo Moreno, amb un hat-trick, i Rafael Lacava van tancar la golejada final.


ALEVÍ A – ESCOLA GAVÀ (12-3)

L’Aleví A es va emportar enfront de l’Escola Gavà una contundent victòria per 12-3 a la Ciutat Esportiva. L’Escola Gavà no va posar les coses fàcils als blaugranes, als quals en un principi els va costar un mica trobar espais i profunditat, tot i les ganes i la predisposició per veure porteria. Els primers a marcar serien els visitants, al minut 2. El Barça en tres minuts es posaria el partit a l’esquena i anotaria el primer per igualar el resultat. En qüestió de vint minuts, els barcelonistes es posarien 7-1 i el Gavà anotaria abans de marxar a vestidors el seu segon del matx. A la represa el Gavà intentaria apropar-se al resultat del Barça, i ho aconseguiria amb un gol de Lucas, però amb pocs temps de reacció el que trobaria serien diverses rematades blaugrana que sentenciarien el partit per 12-3

 

DAMM – ALEVÍ B (0-5)

L’Aleví B va afrontar la seva sisena jornada de la Lliga Preferent amb una victòria decisiva. Els nois de Jordi Font van visitar la Damm i van sumar tres punts (0-5). Els blaugranes van sortir molt durs i concentrats a la gespa. Gabriel va anotar el primer del partit al minut 9. Marc i Johnny van sentenciar el matx amb un 0-3 abans de marxar al descans. A la represa Marcel va fer pujar el quart al marcador al minut 47. Incansables, els de Jordi Font va fer el 0-5, obra del mateix Marcel, que va sumar el seu doblet.


ALEVÍ C – SITGES (10-2)

L’Aleví C va jugar el quart matx de la Lliga a la Ciutat Esportiva aquest dissabte. Els nens de Cristian Catena van sumar tres punts en una bona golejada per 10-2 contra el Sitges. Tan sols van caler set minuts per encarar el partit. Álvaro marcaria el primer, i set minuts després el mateix Álvaro faria un doblet. Iker s’enllustraria les botes i remataria a porteria per fer el tercer de l’enfrontament. Passat el primer quart, el Sitges veuria un parell d’ocasions que no desaprofitaria i faria dos gols de Mario Carretero. Abans del descans els blaugranes farien créixer el marcador tres vegades més, obra de Pau (2) i Iker, i marxarien a vestuaris amb un 6-2. A la segona part, Pau, Iker, Aleix i Marc sufocarien el Gavà amb quatre dianes més per acabar guanyant per 10-2.


SANT JOAN DESPÍ – ALEVÍ D (1-7)

L’Aleví D va afrontar un altre partit de Lliga. Els nens d’Òscar Jorquera van mostrar el seu joc i van aconseguir una còmoda victòria enfront de l’Espanyol per 1-7. Els blaugranes van sentenciar el partit a la primera part amb un 0-5, amb gols d’Ilias (2), Roger (2) i Pablo. A la represa el Barça continuaria arribant a porteria, i marcaria dues dianes més per sumar el 0-7 abans dels últims trenta-cinc minuts. El Sant Joan Despí, dolgut, ha marcat el gol de l’orgull obra de Jose Santiago.


ESCOLA GAVÀ – BENJAMÍ A (1-7)

Els nens de Sergi Milá van golejar l’Escola Gavà en un partit molt plàcid en el qual no hi va haver temps per a ensurts. Al primer quart el resultat ja era de 0-2 amb gols d’Elliot Cervellera i Iker Bravo. Un gol de l’Escola Gavà transformat per Xavier Balsebre a principis del segon quart semblava igualar una mica el partit, però tan sols tres minuts més tard va arribar el tercer de Gerard Hernández que va sentenciar definitivament el matx. Als últims deu minuts el Barça va acabar marcant quatre gols més, producte de la insistència en atac.


BENJAMÍ B – BASE JABAC I TERRASSA (5-1)

Victòria contundent del Barça, que va golejar el seu rival en un partit còmode. Amb quatre gols de Roger Coll, els nens de Jordi Pérez no van tenir pietat del Jabac. El Benjamí B va saber controlar els tempos del partit i no es va posar nerviós amb el gol aconseguit pel seu rival, que significava el 2-1 al minut 23. La reacció del Barça, que va marcar el tercer tan sols tres minuts més tard, així ho demostra.

BENJAMÍ C – GAVÀ (4-2)

Partit atípic el que van jugar els nens d’Òscar Hernández, ja que es va decidir per tres gols al contraatac. El Gavà els va venir a buscar molt amunt i els va crear molts problemes en la sortida de la pilota. Això va provocar que el Barça perdés moltes pilotes en zones d’iniciació, però alhora van poder aprofitar els espais a l’esquena de la defensa rival i, amb tres contracops, van sentenciar el partit al primer quart. Amb aquest resultat, l’equip va recuperar el control, tot i les pèrdues que van generar els dos gols visitants, als últims minuts del matx.


MONTAÑESA – BENJAMÍ D (3-3)

El Benjamí D d’Albert Puig es va deixar dos punts davant la Muntañesa, visita en la qual va remuntar tres gols. Agustín Gutiérrez, en dues ocasions, i Dídac González deixaven el partit pràcticament sentenciat en tan sols deu minuts, però la reacció del rival va ser extraordinària. Daniel Rodríguez i Ivan Roger Pérez, en dues ocasions, van poder empatar el partit a falta de pocs minuts per al final.


PREBENJAMÍ – SISTRELLS (3-1)

Partit poc vistós dels nens de David Sánchez, que van encaixar un gol matiner de Joel Avila, que els va posar en molts problemes en tot el partit. Amb un joc irregular a estones, el Barça va aconseguir remuntar gràcies als gols de Marc Bernal, en dues ocasions, i de David Sáez. El Prebenjamí pràcticament no va rebre ocasions de gol, però, tot i dominar el matx, li va costar remuntar.


FEMENÍ JUVENIL CADET – L’ESTARTIT (2-0)

Partit treballat del Femení Juvenil de Zoe García. Tot i comptar amb poques ocasions de gol, el Barça va dominar el partit mitjançant la possessió de la pilota i l’Estartit amb prou feines va poder arribar a la porteria blaugrana. Als sis minuts de la represa, un gol de Laia Muñoz avançava el Barcelona i, a falta de poc més de deu minuts per al final del partit, Candela Andújar va marcar el segon i últim gol del matx.


FEMENÍ INFANTIL ALEVÍ – VILADECANS (17-0)

Una nova victòria contundent del Femení Infantil Aleví, que encadena golejada rere golejada. Aquest cop li va tocar el rebre al Viladecans, que va caure per 17-0. Al primer minut de joc el Barça ja havia marcat dos gols, i al setè ja guanyava per 4-0. Clàudia Pina, amb una nova actuació sensacional, va marcar quatre gols. Ainhoa Marin (2), Jana Fernández, Viktoria Adrianova (2), Sonia del Mar Perlaza, Bruna Vilamala (2), Nuria Marin, Marta Ortiz (2), Nerea Figueras i Yaiza Navarro van marcar els altres gols del partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut