fcb.portal.reset.password

Àlex Corredera en una acció durant el partit amistós al Mini. FOTO: FCB-VICTOR SALGADO

La Nike Academy va arribar aquest dilluns a Barcelona per viure una experiència envoltats de l’univers Barça amb un seguit d’activitats durant aquesta estada. Durant tres dies, els membres de la Nike Academy, formada pels millors joves talents sense contracte i seleccionats de tot el món, s’han entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la participació del director del futbol formatiu, Jordi Roura, i l’entrenador de porters del primer equip de futbol, José Ramón De la Fuente. A més, també van poder aprendre la filosofia del futbol i el desenvolupament juvenil del Club blaugrana a través d’una xerrada a càrrec de Joan Vilà i Pere Gratacós.

Amistós contra un combinat juvenil

Aquest dimecres ha estat el torn de jugar un partit amistós contra un combinat de jugadors del Juvenil A i B al Miniestadi. La Nike Academy ha donat una bona imatge a l’imposar-se per 0-3. El conjunt del Barça ha estat dirigit pel dos tècnics dels juvenils, Jordi Vinyals i Garcia Pimienta, i han pogut donar minuts a uns quants jugadors de cada equip.

La Nike Academy, des de 2009

Situada a St. George 's Park, la seu de la Federació Anglesa de Futbol, la Nike Academy és un programa de primer nivell format per 22 jugadors. Des del 2009, la Nike Academy ofereix a joves futbolistes l’accés als millors entrenadors, instal·lacions i equipament. En els últims mesos, s'han disputat partits contra alguns dels millors equips juvenils, com és el cas de l'Inter de Milà i el Queens Park Rangers FC.

Tornar a dalt