Molt bon cap de setmana del futbol formatiu

11 victòries, tres empats i tan sols una derrota és el balanç del futbol formatiu d'aquest cap de setmana El Cadet A es podria proclamar campió de Lliga aquest mateix dimecres

JUVENIL B 2–0 MOLLET. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Emotiu triomf del Juvenil B davant el Mollet. Els blaugranes, que van aparèixer al terreny de joc amb una samarreta amb el lema “Estem amb tu Adri”, van poder dedicar-li el triomf. El conjunt de Garcia Pimienta va haver de picar pedra per sumar tres punts que els permeten seguir somiant amb el títol de Lliga. El capítol de golejadors l’han escrit Carles Pérez i Adrià Arjona. Ambdós al segon temps.

MANRESA 0–6 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria del Cadet A que l’acosta al títol de Lliga. Si els blaugranes guanyen dimecres al Girona, serien automàticament campions. Pel que fa al partit d’aquest cap de setmana, els de Quique Álvarez van fer un molt bon partit i, tot i que va costar fer el primer gol per l’encert del porter rival, els tres primers gols van sentenciar el partit. El Manresa no va crear perill clar en tot el matx. Daniel Olmo, Spanoudakis, Daniel Morer, Eric Montes, Oriol Rey i Braima Fati van ser els golejadors.

CADET B 2–2 L’HOSPITALET. LLIGA PREFERENT

Empat inesperat del Cadet B davant l’Hospitalet, un rival aparentment factible per sumar els tres punts a casa. Els de Fran Artiga van haver de capgirar el gol inicial dels visitants i amb dues dianes de Xavier Toldrà van canviar el signe del matx (2-1). En el tram final, la sorpresa. Els visitants van aconseguir empatar el matx amb un gol de Belmonte quan quedaven menys de cinc minuts de joc. Tot i l’empat els blaugranes es mantenen líders en solitari i depenen de si mateixos per proclamar-se campions de la competició regular.

INFANTIL B 5–0 GIMNÀSTIC DE TARRAGONA B. LLIGA PREFERENT

Victòria contundent de l'Infantil B davant el Nàstic B. Els de Marcel Sans van dominar al llarg de tot el partit i ja van aconseguir marxar al descans amb un 2-0 a favor, gràcies als gols d'Èric García (a la sortida d'un córner) i de Miguel Ramírez. A la represa, les dianes d'Iván Bravo, Konrad de la Fuente i Adrià Bernabé van ampliar el marcador. Aquest triomf permet seguir lluitant per treure el lideratge al Gavà, que té dos punts més.

IGUALADA 1–6 ALEVÍ A. LLIGA PREFERENT

Golejada de l’Aleví A en la seva visita al camp de l’Igualada (1-6). Els blaugranes van ser molt superiors als seus rivals i així va quedar plasmat en el resultat final del marcador. El capítol de golejadors el van protagonitzar Toni Roca, Pablo Moreno, Moriba Kourouma, Fodé Fofana, Roberto Navarro i Haitam Abaida. Els barcelonistes es poden proclamar campions el proper dimarts 29 contra el Cornellà (19 hores), segon classificat, sumant un sol punt.

IGUALADA B 3–0 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Algun dia havia d'arribar. L'Aleví C va encaixar la primera derrota de la lliga davant un Igualada B que va tancar-se molt al darrere. Els blaugranes van haver de treballar molt per generar ocasions i a la segona meitat van arriscar per intentar aconseguir una remuntada, però no van estar encertats davant el cinquè classificat. Tot i la derrota, l'equip segueix liderant la classificació amb sis punts més que el Cornellà.

ALEVÍ D 1–0 ESCOLA GAVÀ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria per la mínima de l’Aleví D contra un rival molt defensiu. En un partit dominat per l’Aleví D de cap a peus, els blaugranes van tenir molta possessió de pilota, van arraconar el rival a la seva pròpia àrea, i al minut 22, els visitants van tenir la mala fortuna de marcar-se un gol en pròpia porta. Amb el marcador a favor, l’Aleví D va seguir dominant amb molta comoditat. Amb una mica més de ritme de circulació de la pilota, i de velocitat en els últims metres, el marcador hauria pogut ser més ampli, però finalment no es va tornar a moure i l’Aleví D continua líder una setmana més.

ESCOLA GAVÀ 1–8 BENJAMÍ A. LLIGA PREFERENT

El campió no s’atura. Tot i ser matemàticament campió de Lliga, al Benjamí A no hi ha qui l’aturi. Aquesta setmana el rival va ser el Gavà, que va veure com al minut 2 de partit, Pau Segarra va fer el primer gol del partit. Poc després, un gol de Marc Jurado i un doblet d’Aleix Garrido van deixar el partit pràcticament sentenciat. Antonio Caravaca va fer el cinquè i Pau Segarra el sisè. Llavors el Gavà va marcar el gol de l’honor, però ja era massa tard, Iker Merino va marcar el setè i finalment, Pau Segarra va acabar la seva actuació marcant el vuitè gol, el tercer en el seu compte particular.

BENJAMÍ B 7–0 CAN RULL ROMULO. LLIGA PREFERENT

Un pas més cap al títol. El final de Lliga que espera al Benjamí B serà apassionant, amb els blaugranes, l’Espanyol i el Cornellà separats per un punt, i el Benjamí C amb un partit menys. El líder, el Benjamí B, va fer la seva feina, i va derrotar el Can Rull Rómulo per 7-0. Iker Almena va marcar dos gols, mentre que Roger Martínez, Javier Baños, Joan Gázquez, Antonio Caravaca i Pablo Meléndez van fer un gol cadascú i van acabar arrodonint la golejada. Els blaugranes són l’equip més golejador de la Lliga (152) i menys golejat (22).

BENJAMÍ C 2–2 RIBES A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Molt mala fortuna per al Benjamí C, que no ha pogut passar de l’empat a 2 contra el Ribes. Els blaugranes van començar el partit avançant-se al marcador gràcies a un gol d’Iker Bravo. Deu minuts després, una pilota penjada a l’àrea la va rematar un jugador visitant amb el genoll i va acabar al fons de la xarxa. El Benjamí C va reaccionar ràpidament i Marc Jurado va fer el 2-1 amb què es va arribar al descans. A la represa, el Ribes va aprofitar l’única ocasió que va tenir per empatar, i malgrat que els blaugranes van intentar fer el gol de la victòria, no va poder ser. Els jugadors del Benjamí C van tenir moltes ocasions, i fins i tot tres pals, però la pilota no va voler entrar.

ESPLUGUENC A 1–7 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada del Benjamí D, al qual l’espera un tram final de temporada apassionant. Els blaugranes sumen 62 punts i el Castelldefels i l’Horta 65, a falta de 5 jornades. Aquesta setmana el Benjamí D va fer la seva feina, va derrotar l’Espluguenc per 1-7 en un partit on els blaugranes van començar marcant, gràcies al gol d’Iker Almena, però que els locals van empatar just després. No va ser fins el minut 26 que Roger Martínez va tornar a donar avantatge al Benjamí D, i amb el marcador a favor van arribar la resta de gols, obra d’ Izan Sarmiento (2), Iker Blázquez, Xavier Muñoz i Iker Sánchez.

PREBENJAMÍ 3–0 CIUDAD COOPERATIVA. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

La bona feina del Prebenjamí es va fer palès aquest cap de setmana. El dissabte els blaugranes van superar per 3-0 el Ciudad Deportiva, en un partit amb moltes ocasions i molt domini del Prebenjamí. A la primera meitat va marcar Jan Quiles i a la segona van sentenciar Dereck Lope i Marc Guiu. Diumenge, el Prebenjamí va jugar un triangular amb el Cornellà i el Blackburn Rovers. Els blaugranes van superar l’equip català per 5-0 i els anglesos per 6-1, en uns partits molt bons i en què tot l’equip va estar molt concentrat.

FEMENÍ B 0–0 SANT GABRIEL. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Igualtat màxima entre el Femení B i el Sant Gabriel. Els primers 20 minuts van ser de clar domini visitant, que no van deixar que les blaugranes despleguessin el seu joc habitual. A mesura que van anar passant els minuts, el Femení B es va anar trobant més còmode i a la segona part van dominar clarament el joc. En un partit amb molt poques ocasions, les blaugranes no van poder transformar les dues aproximacions més clares de què van disposar, i finalment, el marcador no es va moure i el partit va acabar amb un igualat 0-0.

FEMENÍ JUV-CADET 6–0 PALLEJÀ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Set en blanc del Femení Juvenil-Cadet en el seu partit contra el Pallejà. Les blaugranes segueixen fent un campionat immaculat, on han guanyat tots els partits i només han encaixat 3 gols en 25 partits. El rival aquesta setmana era el cuer, i malgrat la igualtat del primer quart d’hora de partit, un doblet d’Aitana Bonmatí amb només quatre minuts de diferència, va obrir una escletxa al marcador. Les blaugranes van seguir dominant, i un doblet de Carla Niubó va deixar el partit pràcticament sentenciat. Ja amb el partit trencat, Candela Andújar i Laia Castilla van marcar el cinquè i sisè gol. Les blaugranes tenen la Lliga a tocar.

MANRESA 0–4 FEMENÍ INF-ALEVÍ. TORNEIG COMPLEMENTARI

Partit valent del Femení Infantil-Aleví que va guanyar per 0-4 en un partit complicat fora de casa. Les blaugranes van començar marcant al principi del partit, gràcies a un penal transformat per Andrea Martínez. Sense temps perquè les locals reaccionessin, Candela Andújar va fer el segon i amb el 0-2 es va arribar al descans. A la segona meitat, van arribar els gols de Laura Ariza i Mariona Segalès, de forma pràcticament consecutiva, i van deixar el partit vist per a sentència. Amb aquest triomf les blaugranes sumen tres victòries en tres partits en el torneig complementari.