Majoria de victòries del futbol formatiu

Dotze victòries, tres empats i dues derrotes és el balanç dels partits disputats aquest cap de setmana Els equips blaugranes han marcat 80 gols i només n’han encaixat 22

JUVENIL B 0–1 MERCANTIL. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Derrota inesperada del conjunt de García Pimienta davant el líder de la categoria, el Mercantil. Els visitants es van emportar els tres punts amb un gol de Carreras al minut 73 en un partit marcat per la igualtat futbolística dels dos conjunts. Els blaugrana ho van intentar durant tot el primer temps i bona part de la segona però l’efectivitat va caure del bàndol visitant. Tot i el gol, el Juvenil B va mantenir les esperances de sumar fins a l’últim instant. Amb la derrota els blaugranes es mantenen en la tercera posició a set punts del Mercantil.

GIRONA 1–1 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Repartiment de punts en la visita del Cadet A al camp del sempre difícil Girona. Els blaugrana es van trobar un conjunt gironès molt ben col·locat i sabent aprofitar les accions ofensives que va protagonitzar. Abans d’arribar als primers 15 minuts Pol Blay va avançar als locals. El gol va suposar una empenta per als barcelonistes que van firmar l’empat definitiu abans d’arribar a la mitja hora de joc amb un gol d’Eric Montes. Tot i l’empat, els blaugrana segueixen líders en solitari amb vuit punts més que els gironins, segons.

CADET B 1–1 CORNELLÀ”C”. LLIGA PREFERENT

Empat entre dos conjunts que ocupen el top 3 de la classificació. Els Cadet B, líder en solitari, i el Cornellà, tercer, a cinc punts dels blaugranes. La igualtat va presidir gran part dels minuts del matx on els blaugranes van ser els primers d’avançar-se amb un gol de Jesús del Amo a la sortida d’un córner. La insistència dels visitants va trobar el seu premi mitjançant Sergio Santander, que va signar l’empat definitiu.

C. GIMNÀSTIC MANRESA 0–2 INFANTIL A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Bon partit de l’Infantil A a la capital del Bages. Els blaugranes van sortir molt concentrats, i només començar haguessin pogut inaugurar el marcador amb una mica més de sort. Després d’uns primers minuts d’intensitat, el ritme del partit va baixar, però després del descans, l’Infantil A va tornar a augmentar el ritme del partit, i després d’una passada de Ben Lederman, Labinot Kabashi va marcar el primer gol. Només 10 minuts més tard, Yanis Nuñez va robar una pilota i li va donar una gran assistència a Pau Martínez perquè fes el segon gol. Tres punts més que garanteixen a l’Infantil A seguir líders una setmana més.

INFANTIL B 1–1 SANT PEDRO-SAN PABLO. LLIGA PREFERENT

L’Infantil B es va trobar a la primera part un rival molt replegat al darrere que va dificultar la circulació ràpida de la pilota. En una pèrdua de pilota, al minut 17 es van avançar al marcador i encara es van tancar més per aguantar el resultat. A la segona part, però, els blaugranes van moure la pilota amb més rapidesa i van crear més ocasions. En una d’elles, Adrian Bernabé va marcar al minut 60, però no va ser suficient per guanyar tot i les nombroses ocasions de què van disposar els jugadors blaugranes. Aquest empat situa l’equip a la tercera posició de la lliga per darrere del Gavà i el Cornellà.

C. GIMNÀSTIC MANRESA 2–5 ALEVÍ A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Maneta de l’Aleví A a la capital del Bages. Els manresans van començar el partit avançant-se al marcador, però els blaugrana no s’han deixat sorprendre i finalment al minut 20 han aconseguit empatar el partit, gràcies al gol de Pablo Moreno. A la mitja hora de partit, Roberto Navarro va fer el segon pels blaugranes, i ja amb el marcador a favor, l’Aleví A es va sentir més còmode i dos gols de José Martínez i un altre de Pablo Moreno van deixar el 2-5 final. Amb aquests tres punts, l’Aleví A segueix impecable aquesta temporada, ha jugat 10 partits i els ha guanyat tots, i a més ha marcat 81 gols i només n’ha encaixat 9.

ALEVÍ B 3–2 CENTRO EUROPEO. LLIGA PREFERENT

Gran remuntada de l’Aleví B en un partit molt igualat. Els blaugranes van sortir al partit una mica adormits, i això va fer que en dues accions desafortunades l’equip visitant aprofités per avançar-se per 0-2. Després d’un mal primer quart, els jugadors de l’Aleví B van reaccionar, van recuperar la fluïdesa en el joc i gràcies a dos gols d’Iker González (el segon de penal) van aconseguir empatar el partit. En els dos últims quarts, els blaugranes ho van seguir intentant, i finalment, una centrada tancada la va rematar Matías Rafael Lacava al fons de la porteria. Amb aquest triomf, l’Aleví B suma 8 victòries i només 1 derrota després de 9 jornades.

MARIANAO POBLET 0–2 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria treballada de l’Aleví C contra un rival dels capdavanters a la lliga. Els blaugranes van fer un partit molt seriós, conscients de la importància del partit, i el primer gol el va fer Marc Pelaz a la mitja hora de partit. Amb el marcador a favor, els blaugranes van tenir el control del partit, van dominar la possessió de la pilota i només onze minuts més tard de fer el primer, Xavi Simons va fer el segon i definitiu gol, el de la tranquil·litat. Victòria important de l’Aleví C que segueix dominant amb autoritat la lliga, nou victòries en nou jornades i té tres punts d’avantatge respecte el segon, el Cornellà.

ALEVÍ D 6–2 PRAT. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria treballada de l’Aleví D davant un Prat que va estar a l’alçada de les expectatives. Els visitants es van avançar al minut 5 gràcies a un gol de Blai. Els blaugrana, però, ho van seguir intentant i van trobar el premi de l’empat amb una bona jugada de Pau Servat que va culminar Xavi Pérez. El mateix Pau Servat va fallar un penal abans d’arribar al descans que els hagués permès capgirar el signe del partit. A la represa, Blai va recuperar l’avantatge per al Prat aprofitant una passada a l’espai. Amb el gol, el Barça es va posar les piles i no va tardar ni cinc minuts en empatar el matx, amb una diana de Marc Anglès. L’empat es va convertir en l’empenta suficient per als barcelonistes que van capgirar el marcador amb gols de Nadir, Pérez, novament, i dos de Pau Servat, que es va redimir del penal que va fallar al primer temps.

C. NATACIÓ TERRASSA 0–12 BENJAMÍ A. LLIGA PREFERENT

Espectacular golejada del Benjamí A en la seva visita al camp del cuer. Els blaugranes no van tenir pietat d’un rival inferior, i el primer en mostrar aquesta superioritat va ser Pau Segarra, autor dels primers quatre gols en només vuit minuts. El partit era pràcticament impossible que s’escapés, i Diego Almeida ha agafat el relleu del seu company marcant dos gols de forma consecutiva. Pablo López, autor d’un hat-trick i Aleix Garrido, Antonio Caravaca i Roger Martínez, amb un gol cadascú van arrodonir la golejada. Una altra victòria d’un equip que ha guanyat tot el que ha jugat.

BENJAMÍ B 6–1 MOLLET. LLIGA PREFERENT

Set del Benjamí B a la Ciutat Esportiva contra el Mollet. Els blaugranes van fer un partit molt seriós, i amb només 9 minuts ja havien capgirat el marcador, gràcies a dos gols d’Iker Almena i un altre de Roger Martínez i havien deixat el partit molt encarrilat. Poc després, Alexandre Amate va fer el quart gol del Benjamí B, i malgrat que el Mollet va intentar reaccionar des del punt de penal, el segon gol de Roger Martínez i un gol de Sergi Oriol van arrodonir el resultat. Triomf convincent del Benjamí C que encadena tres victòries consecutives i es queda a només dos punts del líder.

BENJAMÍ C 12–2 SANTBOIÀ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada espectacular del Benjamí C contra el Santboià. Sorprenentment, els blaugranes van començar per darrere el marcador, però això no va afectar al rendiment del Benjamí C, perquè només quatre minuts més tard ja havien capgirat el marcador. A partir d’aquest moment, els blaugranes van començar a marcar gols, un darrere l’altre fins el 12-2 final. Els golejadors del Benjamí C van ser: Iker Bravo, que en va fer quatre, i Izan Sánchez, Pau Ortega, Elliot Cervellera i Gerard Hernández que van fer un doblet cadascú. Amb aquest triomf, els blaugranes sumen set victòries en vuit partits.

F. HERMES 1–3 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El Benjamí D no es va deixar sorprendre per un dels equips de la part baixa de la classificació. Després de l’empat de la setmana passada, els blaugranes van sortir molt concentrats i al minut 7 van aconseguir inaugurar el marcador gràcies a un gol d’Álvaro Millán. L’equip local no va posar les coses fàcil, perquè poc després va aconseguir empatar, però el Benjamí D va acabar demostrant la seva qualitat, i Alex Castany i Izan Sarmiento van posar l’1-3 final. Tres punts més pels blaugranes que es situen tercers a la classificació a només dos punts del líder.

PREBENJAMÍ 13–0 SANT JUST DESVERN. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Triomf espectacular del Prebenjamí en un partit que no va tenir color. Els blaugranes van sortir molt concentrats i Arnau Pradas només va trigar un minut a fer el primer dels dos gols que va acabar marcant. Amb el marcador a favor, els blaugranes van seguir dominant i al final del primer quart ja van deixar el partit sentenciat. Jan Quiles i Marc Guiu van ser els màxims golejadors amb tres gols cadascú, David Castelló en va fer dos, mentre que Héctor Fort, Nicolás Expósito i Pau Prim van tancar la golejada amb un gol cadascú. Amb aquest triomf el Prebenjamí es recupera de l’ensopegada de la setmana passada i suma la setena victòria en nou partits.

A continuació us reproduïm el resultat dels equips femenins:

LLEIDA TERRAFERMA 3-1 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Derrota del Femení B a Lleida en un partit molt dur pel joc practicat per les lleidatanes. El partit es va posar en contra al minut 8 quan les rivals es van avançar al marcador. Encara a la primera part van ampliar distàncies amb un gol de córner, tot i que les blaugranes van retallar distàncies a falta d’un minut per arribar al descans després d’un rebot. A la segona part el partit va seguir travat i en un contraatac el Lleida va sentenciar el partit marcant el definitiu 3-1. Aquest gol va suposar que es tanquessin i la remuntada fos impossible per les jugadores blaugrana.

FEMENÍ JUV-CADET 8–2 PUBILLA CASAS. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Gran triomf de les noies del Juvenil-Cadet contra el Pubilla Casas. Malgrat l’ampli resultat final, el partit no va ser fàcil, ja que tot i el domini blaugrana, no va ser fins el minut 17 que Laia Muñoz va obrir el marcador. Poc va durar l’alegria blaugrana, perquè el Pubilla Casas va empatar des del punt de penal. Les jugadores del Femení Juvenil-Cadet van reaccionar molt bé, abans del descans Andrea Cortés i Laia Castilla van fer el segon i el tercer i van obrir una escletxa al marcador. Just després del descans, les blaugranes van sentenciar, i el resultat final va acabar amb golejada. Carla Niubó, Laia Muñoz, Ines Baldé, Andrea Cortés, Laia Alexandri i Carla Armengol van ser les golejadores de la segona meitat. Nou partit i nou victòries per les jugadores del Femení Juvenil-Cadet.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 4–3 SANT GABRIEL. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria molt soferta del Femení Infantil-Aleví contra el Sant Gabriel, segurament, un partit entre els dos dels millors equips de la lliga. Les jugadores blaugranes van sortir a jugar amb molta intensitat, i al minut 3, Mireia Carrasco va inaugurar el marcador. Candela Andújar va fer el segon, però el Sant Gabriel va reaccionar perfectament, i Maria Benedicto va marcar un hat-trick i va aconseguir capgirar el marcador al final del tercer període. Un espectacular últim quart del Barça va permetre a Claudia Pina fer un doblet i tornar a donar la volta al partit i que els tres punts es quedin al bàndol blaugrana. Amb aquesta victòria, les noies del Femení Infantil-Aleví segueixen líders amb tots els partits guanyats.