Majoria de triomfs del futbol formatiu blaugrana

L'Infantil B encara manté opcions de guanyar la Lliga preferent, mentre que el Benjamí C i el Prebenjamí van esdevenir campions Gran imatge del futbol formatiu als tornejos disputats aquest cap de setmana

AEC MANLLEU 1–1 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

El Juvenil B va posar punt i final a la temporada al camp del Manlleu en un duel elèctric i marcat per la igualtat (1-2). El conjunt de García Pimienta, que es va proclamar campió la setmana passada, no ho va tenir fàcil davant un conjunt d’Osona que es fa fort a casa. Adrià Arjona, però, va aconseguir igualar la diana osonenca i posar l’empat definitiu al segon temps. L'atacant va superar el porter local amb un potent xut des de fora de l'àrea.

CADET B. XXV TORNEIG INTERNACIONAL MARVELD

Final agredolç per al Cadet B en el XXV Torneig Internacional Marveld. Els blaugranes van caure a les semifinals contra el Reial Madrid (2-1) i van perdre la final de consolació contra el Bayer Leverkusen (0-2) després de signar un bon inici de torneig. A la fase de grups els blaugranes van derrotar el Chivas Guadalajara (0-3), el Grol (0-3) i el Feyenoord (1-3) i van empatar amb el Fluminense (2-2) i el Bayer Leverkusen (1-1).

INFANTIL B 3–1 TORTOSA. LLIGA PREFERENT

Tres punts, liderat provisional i ara cal esperar l’última jornada de Lliga. Els blaugranes, amb els 30 partits disputats, ocupen el calaix més alt de la classificació però depenen d’un empat o derrota del segon classificat per esdevenir campions. Els de Marcel Sans, però, ja van fer la feina aquest cap de setmana. Nil Fabregó va obrir el marcador i no va ser fins al segon temps que Miguelete ampliava l’avantatge. L’encert barcelonista el va tancar Guillem Cabot i posteriorment, de penal, el Tortosa va aconseguir el gol de l’honor. El llançament el va executar Genís Arrastraria.

ALEVÍ B. VI TORNEIG CLOENDA UD CASSÀ

L’Aleví B va quedar tercer al VI Torneig Cloenda que va organitzar la UD Cassà. La competició estava formada per tres grups de quatre equips cadascun i els blaugranes estaven enquadrats amb el Banyoles, el Cassà i el Vic Riuprimer. L’equip de Jordi Font va guanyar tots tres partits i va passar directament a semifinals, on es va enfrontar amb l’Espanyol. El resultat va ser de derrota per 1-0 i, en el partit pel tercer i quart lloc, els blaugranes van guanyar per 5-0 el Girona. La final la va guanyar el Cornellà imposant-se 1-0 a l’Espanyol.

CIUDAD COOPERATIVA 1–3 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El campió no afluixa. Després de proclamar-se campió la setmana passada, l’Aleví C no s’ha relaxat i ha aconseguit una nova victòria aquesta setmana. Els blaugranes es van avançar al marcador al final del primer quart, gràcies a un gol de l’equip local en pròpia porta, però uns minuts després el Ciudad Cooperativa va aconseguir igualar el marcador. Arnau Farnós va tornar a donar avantatge a l’Aleví C, i només cinc minuts més tard, Xavi Simons va marcar el tercer i definitiu. Els blaugranes tancaran la Lliga rebent el Sector Montserratina a la Ciutat Esportiva.

BENJAMÍ A. IV TORNEIG BENJAMÍ VOLTREGANÈS

Victòria del Benjamí A al IV Torneig Benjamí Voltreganès. Els blaugranes van derrotar el Gimnàstic Manresa a la final als penals (10-9) després que el temps reglamentari acabés amb empat a 0 gols. Abans, l’equip havia quedat primer del seu grup guanyant per 5-1 el Girona, 9-0 el Vic Riuprimer i 13-0 el Voltregà. A les semifinals el rival va ser el Cornellà i el resultat va ser una clara victòria (4-1).

BENJAMÍ B. VI TORNEIG CLOENDA UD CASSÀ

El Benjamí B va guanyar el VI Torneig Cloenda UD Cassà. La competició va començar amb tres grups de quatre equips en què els blaugranes van derrotar la Cellera, el Caldes de Malavella i el Cassà. Els primers de cada grup van fer una final triangular posteriorment en què els nois de Jordi Pérez van derrotar el Girona (9-0) i van empatar amb el Cornellà (1-1). Gràcies a aquest últim resultat van poder guanyar el torneig. El Cornellà s’havia avançat al minut 7 de penal, però Iker Almena va aconseguir empatar a falta de tres minuts després que tot l’equip insistís molt en atac.

BENJAMÍ C. V TORNEIG NACIONAL BENJAMÍ CF SISTRELLS

Gran actuació del Benjamí C en el V Torneig Nacional Benjamí CF Sistrells. El conjunt barcelonista va esdevenir campió després de derrotar el València a la final (3-1). Els blaugranes van començar la seva aventura golejant el Sistrells (0-12), van caure derrotats contra el Sevilla (2-4) i van tornar a guanyar un altre combinat del Sistrells (3-5). Als quarts de final van aconseguir el bitllet per a les semis des del punt de penal. El Benjamí C va derrotar l’Espanyol a la tanda final. A semifinals es van venjar de la derrota a la lligueta de grups i van golejar el Sevilla per accedir a la final (4-1), on van derrotar el conjunt xe.

VILA OLÍMPICA 0-2 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf pràctic del Benjamí D, que suma vuit victòries consecutives. El plantejament inicial dels locals va sorprendre els blaugranes, que esperaven un rival més tancat, però els jugadors d’Albert Puig de seguida van aconseguir desfer-se de la pressió del Vila Olímpica, i Izan Sarmiento i Antonio Caravaca van marcar abans d’acabar el primer quart. El partit va estar marcat per les impressions, i malgrat que els blaugranes van tenir ocasions per fer el tercer, no van aconseguir tornar a moure el marcador. El Benjamí D tancarà la Lliga contra el Sant Andreu i depèn de si mateix per acabar en una meritòria segona plaça.

TORELLÓ 0–3 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El Femení Juvenil-Cadet segueix completant una temporada de rècord. Les blaugranes han guanyat la Lliga ja fa setmanes, han aconseguit tots els punts en joc, i a més han marcat 154 gols i només n’han encaixat 3. Aquest cap de setmana el Femení Juvenil-Cadet va derrotar el Torelló, que, tot i que va aguantar els primer minuts, no va poder evitar el gol de Laura Martínez. Amb el 0-1 es va arribar al descans, i a la represa, Abril Moreno va fer el segon de penal, i deu minuts després, Carla Niubó va fer el tercer i definitiu. Les blaugranes tancaran la Lliga la pròxima jornada contra el Sant Gabriel, el segon classificat.