L’Infantil B es proclama campió de Lliga

L’Infantil B es proclama campió de Lliga

El Gavà no ha pogut passar de l’empat a zero contra el Tortosa i ha servit en safata el títol al conjunt blaugrana El futbol formatiu blaugrana suma 15 lligues aquesta temporada, més les aconseguides pel Juvenil A i el Femení A

L’Infantil B ha aconseguit la Lliga contra tot pronòstic. Els blaugranes havien avançat el partit de la última jornada contra La Floresta, el van jugar el dia 21 de maig i van aconseguir la victòria per 0-1. El cap de setmana passat, el conjunt de Marcel Sans va jugar el seu últim partit, el corresponent a la penúltima jornada de Lliga, i van aconseguir una nova victòria, aquesta vegada per 3-1 contra el Tortosa. Això deixava els blaugranes amb 82 punts (26 victòries i 4 empats), un més que el Gavà.

A la última jornada, l’Infantil B depenia precisament del Tortosa per guanyar la Lliga. L’equip del Baix Ebre rebia el Gavà, i en cas de victòria visitant, els del Baix Llobregat s’haguessin proclamat campions de Lliga. Però finalment, el partit ha acabat amb empat a zero i l’Infantil B ha acabat aixecant la que és la 15a lliga pel futbol formatiu blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut