L’Infantil A i el Cadet B es proclamen campions de Lliga

Els infantils han superat el Lloret per 4-2 i avantatgen en set punts el Cornellà quan només queden dues jornades El Cadet B ha guanyat per 1-3 i s'ha aprofitat de la derrota del Cornellà per proclamar-se campió

L’Infantil A s’ha proclamat campió de la Divisió d’Honor després de derrotar el Lloret per 4-2 en un partit disputat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. El partit ha començat bé per als interessos blaugrana, ja que Abel Ruiz, Albert Portas i Xavi Vadell han donat un clar avantatge al conjunt de Denis Silva, però el Lloret no s’ha rendit i s’ha apropat al marcador amb dos gols. Finalment, però, Ricard Sánchez ha fet el quart gol.

Pel que fa al Cadet B, els blaugranes s'han proclamat campions de Lliga després de jugar. I és que amb el seu triomf per 1-3 contra el Reus, tan sols quedava per veure què feia el segon classificat, el Cornellà. Aquests han jugat contra L'Hospitalet B i han perdut per 2-1, fent campió d'aquesta manera el Cadet B.

Vuit equips campions

Amb aquest triomf, l’Infantil A suma 71 punts després de 27 partits, i el Cornellà, 64 punts quan només li queden dos partits. Amb el títol de Lliga aconseguit, l’Infantil A es converteix en el vuitè equip que aconsegueix el campionat de Lliga, juntament amb el Juvenil A, el Cadet A, el Cadet B, els Alevins A i B, el Benjamí A i el Femení Juvenil-Cadet.