L’Aleví A fa doblet al Torneig Fundación El Larguero de Lima

L’Aleví A fa doblet al Torneig Fundación El Larguero de Lima

Els nois de Marc Serra han guanyat les edicions nacional i internacional en només tres dies després de superar l’Alianza Lima

Després de guanyar l’edició nacional del XXI Torneig Fundación El Larguero, l’Aleví A del Barça també s’ha proclamat campió de l’edició internacional. L’equip de Marc Serra s’ha imposat a l’Alianza Lima en la final per 3 a 0 després de superar el Reial Madrid en la semifinal a la pròrroga (2-1).

L’Aleví A va fer una primera fase impecable. Els blaugranes es van enfrontar als quatre equips locals. En les dues primeres jornades va repetir resultat: va saldar per 0-4 els partits contra l’Universitario i l’Sporting Cristal. En el tercer partit el marcador va ser de 0-2 favorable als culers en el duel contra l’Alianza Lima, mentre que en l’últim es va donar el resultat més ajustat: 0-1 contra l’equip de la Federació Peruana. Així doncs, es va tancar la primera fase amb 11 gols a favor i cap en contra.

Una vegada superada la primera fase, a la semifinal s’ha repetit l’enfrontament que havia decidit el torneig nacional. El Clàssic entre Reial Madrid i Barça decidiria el passi a la final del torneig internacional. Els blancs s’han avançat amb un gol de Paulo, però abans del descans Robert ha igualat el marcador. Amb l’1-1 s’ha arribat al final del temps reglamentari, i una diana de Pablo Moreno ha acabat decidint el triomf a la pròrroga.

A la final, l’Aleví A blaugrana s’ha imposat sense cap dificultat a un dels equips locals, l’Alianza Lima, per un resultat de 3-0. D’aquesta manera, els blaugranes han guanyat les dues edicions del Torneig Fundación El Larguero en només tres dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut