L’Aleví A, campió del XXI Torneig Fundación El Larguero a Lima

L’equip entrenat per Marc Serra i Dani Horcas ha completat un gran torneig i ha superat el Reial Madrid als penals a la final Després del dia de descans de dimecres, dijous serà el torn de començar el Torneig Internacional, que s’estendrà fins divendres

L’Aleví A blaugrana s’ha proclamat campió del XXI Torneig Fundación El Larguero disputat a Lima (Perú) després de tres dies de competició, des de diumenge passat. Els blaugranes han anat passat rondes fins a arribar a la gran final contra el Reial Madrid, amb qui han empatat a la final (2-2) i els han superat als penals (3-1).

Un camí gens fàcil

El camí no ha estat fàcil per als nois de Marc Serra i Dani Horcas, que van tenir la primera ensopegada el primer dia del torneig en perdre davant el Sevilla (0-1). Abans, però, s’havien desfet del Saragossa (4-0). A partir de llavors, tot han estat victòries per als blaugranes. Es van imposar davant l’Elx (1-0) i el Getafe (3-0) abans d’encarar la fase final. Als quarts de final van guanyar el Vila-real (0-3) i a les semifinals es van desfer de l’Atlètic de Madrid als penals després d’haver empatat (1-1).

Campions davant el Madrid

A la gran final, després d’anar per darrere en el marcador durant tot el partit, els nois de l’Aleví A aconseguien empatar (2-2) amb gols de Pablo Moreno i Mouriba. Els blaugranes s’acabarien imposant als penals amb gols de Nico, Mouriba i Pablo Moreno (3-1). A més, el blaugrana Pablo Moreno va rebre el trofeu de màxim golejador del torneig.

Dijous, Torneig Internacional

Després de dimecres com a dia de descans, dijous és el torn de començar el Torneig Internacional, que es jugarà a l’Estadi Nacional de Lima, de gespa natural. L’aleví A blaugrana ha quedat enquadrat al grup B i s’enfrontarà a l'Universitario (17.30 hores), l'Sporting de Cristal (18.50 hores), l'Alianza de Lima (22.30 hores) i l'Equipo FPF (22.50 hores). En cas de classificar-se, divendres es jugarien les semifinals (17 hores) i la final (20 hores).