L’Aleví C, campió de Lliga

L’Aleví C, campió de Lliga

Els blaugranes han derrotat el Cornellà per 8-2 i s’han convertit en el novè equip del futbol formatiu que guanya el títol

L’Aleví C s’ha proclamat campió de Lliga després de superar el Cornellà per 8-2. El conjunt blaugrana ha fet un partit molt seriós contra un rival molt superior físicament. De mica en mica l’Aleví C ha aconseguit desfer-se de la pressió inicial del rival i Marc Pelaz ha aprofitat la primera ocasió clara dels blaugranes per inaugurar el marcador. El gol ha donat confiança als barcelonistes, i Sergi Berjano, Alejandro Balde i Mamadou Bah han deixat el partit pràcticament sentenciat al descans.

A la represa el Cornellà ha aconseguit reduir les diferències, però un doblet d’Arnau Fornós, un d’Arnau Ollé i un últim de Sergi Berjano han deixat el marcador amb el 8-2 definitiu i han servit perquè els de Cristian Catena s’emportessin els tres punts que els faltaven per guanyar la Lliga.

Amb aquesta victòria l’Aleví C suma 79 punts, nou més que el rival d’aquest cap de setmana, quan només queden dues jornades. Els blaugranes han marcat 164 gols i n’han encaixat 17 després de 28 jornades.

Novè títol de Lliga per al futbol formatiu

L’entrenador de l’Aleví C, Cristian Catena, ha valorat la temporada molt positivament: “Ha estat una gran temporada, hem jugat contra rivals que tenien un any més, hem treballat molt i estem molt contents. És un altre gran èxit del futbol formatiu”.

Amb la Lliga aconseguida per l’Aleví C els blaugranes acompanyen el Juvenil A, els dos Cadets, l’Infantil A i B i els Benjamins A i B com els equips del futbol base que han guanyat el títol aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut