Jornada de triomfs pel futbol base

Dotze victòries, tres empats i una derrota és el balanç dels partits disputats aquest cap de setmana Els equips blaugranes han marcat 83 gols i només n’han encaixat 18 L’Aleví A, el Benjamí A i el Femení Infantil-Aleví han marcat més de 10 gols

JUVENIL B 1–1 LLEIDA. LLIGA JUVENIL NACIONAL

El partit entre dos dels màxims aspirants a guanyar la lliga es va solventar en taules. Els blaugranes van sortir millor al partit, més concentrats, i amb ganes d’emportar-se els tres punts. El Barça va aconseguir avançar-se ben d’hora, al minut 8, el davanter blaugrana Ayoub Abou-Olulam va aconseguir batre el porter lleidatà, però malauradament, aquest gol no va ser el definitiu. A les acaballes del partit, el Lleida va empatar des del punt de penal, i malgrat que els blaugranes van intentar emportar-se els tres punts, els lleidatans van defensar-se bé de les envestides del Juvenil B. L’empat deixa els blaugranes tercers, a un sol punt del Lleida i a sis del líder.

CADET A 2–2 MANRESA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Empat de gols i de futbol en el duel disputat el dissabte entre el Cadet A i el Manresa. Els blaugrana van obrir el marcador amb una diana de Carles Pérez. El blaugrana va aprofitar una bona passada a l’espai per marcar a plaer. Els manresans no es van arronsar i de les botes d’Uriel va arribar l’empat. La sorpresa va arribar en la sortida d’un córner quan Pol va aconseguir un gol olímpic per decantar la balança cap als visitants. El gol va suposar una dosi de motivació per als blaugrana. Als últims minuts, el premi. Eric, va posar l’empat a porteria buida.

L’HOSPITALET 0–2 CADET B. LLIGA PREFERENT

Bon partit del Cadet B que tot i les baixes va ser capaç d’emportar-se els tres punts de l’Hospitalet. Els blaugranes encaraven el partit amb 6 baixes, tres per lesió i tres més perquè disputaven el partit amb el Cadet A, però els jugadors que entrena Fran Artiga van fer un partit molt seriós, i Àlex Collado i Jordi Mboula van marcar els dos gols en una gran primera meitat. A la segona meitat, els blaugranes van tenir el control del partit, però el cansament i l’exigència física no van permetre al Cadet B fer el tercer. Amb aquests tres punts, els blaugranes sumen 9 victòries i 1 empat.

INFANTIL A 5–2 GIMNÀSTIC TARRAGONA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Bon partit de l’Infantil A contra el Gimnàstic de Tarragona. Els blaugranes van avançar-se al marcador gràcies a un gol de Labinot Kavashi al minut 3 de partit, però els tarragonins van igualar el partit pocs minuts després. L’Infantil A va buscar amb insistència la porteria contrària, i finalment, al minut 34 es va trobar el premi del gol, obra de Ben Lederman. Amb el marcador a favor, l’Infantil A es va sentir més còmode, Albert Portas va fer el tercer, Sergio Gómez el quart i Ricard Sánchez el cinquè. Minuts més tard, el Nàstic va fer el seu segon gol. Amb aquest triomf, l’Infantil A es manté líder de la lliga amb quatre punts d’avantatge respecte el segon.

GIMNÀSTIC TARRAGONA 2–5 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Tres punts més de l’Infantil B a Tarragona. Els blaugranes van fer un partit molt seriós, i Eric Garcia va inaugurar la llauna quan només s’havien jugat dos minuts. L’Infantil B va dominar el partit des de la possessió de la pilota, i al minut 22, Adrià Altimira va fer el segon, el gol de la tranquil·litat. El Nàstic va escurçar diferències només un minut més tard, des del punt de penal, però del minut 50 al 60 l’Infantil B va ser letal, va marcar tres gols, dos de Nils Mortimer i un altre d’Anssumane Fati. El Nàstic va posar finalment el 2-5 final. Amb aquesta victòria, l’Infantil B suma 7 victòries i 3 empats després de 10 partits.

ALEVÍ A 12–1 IGUALADA. LLIGA PREFERENT

Espectacular golejada de l’Aleví A contra l’Igualada. Els blaugranes no van donar cap opció al seu rival i van dominar el partit de principi a fi. Sorprenentment, l’Aleví A va començar el partit perdent, l’Igualada es va avançar al marcador al minut 2, però poc va durar l’alegria al bàndol visitant, perquè Pablo Moreno, que va acabar el partit amb 6 gols, en va fer quatre de forma consecutiva i va capgirar el marcador. La resta de golejadors del partit van ser Roberto Navarro i Marc Alegre que en van fer dos cadascú i Ricard Cartañà i Moriba Kourouma que en van marcar un per cap. Tres punts més pel líder invicte de la lliga.

MOLLET 2–5 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Mà de gols de l’Aleví B al camp del Mollet. Malgrat la diferència de gols, el partit no va ser fàcil pels blaugranes, ja que el Mollet es va mostrar molt competitiu. Joan González va avançar els blaugranes, però només un minut més tard, el Mollet va igualar el partit. Iker González va tornar a avançar a l’Aleví B, però no va ser fins que Oscar Romero va marcar un doblet que els blaugranes van poder estar tranquils. Els locals van tornar a reduir les diferències, però ja era massa tard, i finalment, Matías Rafael Lacava va fer el cinquè gol blaugrana. Tres punts més per l’Aleví B que suma 10 victòries i 1 empat en 11 partits.

ALEVÍ C 2–1 IGUALADA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf per la mínima de l’Aleví C en el seu partit contra l’Igualada. Els blaugranes van començar molt concentrats el partit, i Jan Reixach va inaugurar el marcador el minut 6. L’Aleví C va dominar la possessió de la pilota i finalment Marc Pelaz va fer el segon gol, el de la tranquil·litat. Pocs minuts després, l’Igualada va escurçar distàncies, però els blaugranes van poder assegurar-se els tres punts. L’Aleví C és el líder de la lliga amb 5 punts d’avantatge respecte el segon.

ESCOLA F. GAVÀ 0–9 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada espectacular de l’Aleví D que es va quedar a un gol de la desena. El partit es va posar de cara ben d’hora, quan al minut 6, Fasika Samuelson va inaugurar el marcador. Amb l’avantatge al marcador, l’Aleví D va seguir dominant el partit, tocant la pilota, i al minut 20, Gabriel Martínez va ampliar les diferències. Amb el 0-2, el Barça va trobar l’efectivitat que li havia faltat als primers minuts i va encadenar un gol rere l’altre. Dos gols de Pau Servat, un altre de Gabriel Martínez i els gols de Hugo Garcia, Marc Anglès, Àlvaro Martí i Nadir Louah van tancar la golejada. Després de 10 partits, l’Aleví D segueix sense conèixer la derrota, 9 victòries i un empat.

BENJAMÍ A 10–0 ESCOLA F. GAVÀ. LLIGA PREFERENT

Desena de gols del Benjamí A que no va donar cap opció a l’equip visitant. Els blaugranes són els líders dominadors de la lliga, i no deixen passar cap opció de golejar els rivals. Aquesta vegada el botxí va ser el Gavà, que només va trigar un minut en anar per darrere al marcador, gràcies al gol d’Aleix Garrido. El domini del Benjamí A va ser absolut, i no va deixar que el rival entrés al partit en cap moment. Pau Segarra, autor d’un hat-trick, va ser el màxim golejador blaugrana, i el seu companys Pablo López en va marcar dos, mentre que Diego Almeida, Adrià Capdevila, Iker Merino i Marc Jurado van tancar la golejada. 33 punts de 33 possibles pel Benjamí A.

RIBES 3-2 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Partit amb clar domini blaugrana que no es va acabar demostrant al marcador. Va ser un partit d’anades i tornades i els jugadors entrenats per Oscar Hernández van disposar de moltes ocasions, però van ser els locals qui es van endur els tres punts. El Ribes es va posar 2-0 en deu minuts i, tot i els gols de Gerard Hernández i Elliot Cervellera, el marcador definitiu va ser de 3-2. Cal destacar l’actitud de l’equip durant tot el partit.

BENJAMÍ D 3–2 FA ESPLUGUENC. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria treballada i soferta del Benjamí D en el seu compromís contra l’Espluguenc. Els blaugranes van obrir el marcador gràcies a un gol d’Ivan Fernández. L’avantatge la van ampliar amb un gol de Roger Martínez. Els visitants van retallar distàncies amb una diana de Salazar però Xavier Muñoz va recuperar la renda favorable de dos gols. Marc Gónzalez va tancar el compte golejador amb l’últim del matx. Amb aquesta victòria el Benjamí D manté la tercera posició i se situa a dos punts del líder, el Castelldefels.

CIUDAD COOPERATIVA 0–4 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Triomf de prestigi del Prebenjamí contra el Ciudad Cooperativa. La igualtat a la lliga fa que la importància dels partits augmenti, i els jugadors blaugranes han sortit al camp conscients que només valia la victòria. Jan Quiles ha obert la llauna a l’inici del partit, i pocs minuts més tard, Marc Guiu va fer el segon, el de la tranquil·litat. El Prebenjamí va seguir dominant el partit, i finalment, Arnau Pradas i Héctor Fort van posar el 0-4 final al marcador. Tres punts més pel líder de la lliga, amb un punt d’avantatge respecte el segon i el tercer classificat.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

SANT GABRIEL 1 – 1 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Empat del Femení B en la visita del Sant Gabriel. Les blaugranes van intentar seguir l’estela del primer equip femení (0-4) però no van aconseguir passar de l’empat contra el conjunt local. El Barça es va avançar amb un gol d’Andrea Sánchez però les locals van posar l’empat definitiu des del punt de penal. Amb aquest empat el Barça manté la setena posició.

PALLEJÀ 0–6 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Set en blanc. El Femení Juvenil-Cadet va aconseguir una clara victòria al camp del Pallejà. Les jugadores blaugranes van sortir molt concentrades, van dominar des del primer moment, però el domini en la possessió no es va reflectir al marcador fins al minut 20, quan Elena Benítez va batre la portera local per primera vegada. Després del primer gol, les jugadores del Femení Juvenil-Cadet van trobar l’encert que els hi havia faltat els primers minuts, i van aconseguir sentenciar el partit abans del descans gràcies al doblet de Carla Niubó i un altre de Paula Fernández. A la segona meitat, amb el partit trencat, Andrea Cortés i Laia Castilla van arrodonir el 0-6 final.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 14–1 IGUALADA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El Femení Infantil-Aleví va demostrar una jornada més perquè és el líder indiscutible de la lliga. Les jugadores blaugranes no van tenir pietat del seu rival i van anar encadenant un gol darrere l’altre. Tres jugadores diferents van fer un hat-trick cadascuna, Candela Andújar, Mariona Segalès i Claudia Pina. Les seves companyes Maria Llompart, Andrea Martínez, Anna Torrodà, Ainhoa Martín i Mireia Carrasco van arrodonir la golejada fins arribar als 14 gols finals. Les jugadores blaugranes han guanyat els 10 partits de lliga i han marcat 105 gols, una mitjana de més de 10 gols per partit.