Jornada de gols i triomfs per als equips formatius

Jornada de gols i triomfs per als equips formatius

Els equips formatius han sumat 15 victòries aquest cap de setmana i només un empat i una derrota L'Aleví A, l'Aleví B i el Femení Infantil-Aleví han arribat a la desena de gols marcats en els seus partits

JUVENIL B 2–1 L’HOSPITALET. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Important victòria de l’equip que entrena García Pimienta a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Juvenil B va rebre un dels equips punters de la Lliga, però, malgrat el resultat, els blaugranes no van donar pràcticament opcions a l’Hospitalet. El Juvenil B es va avançar a la mitja hora de joc després d’una gran jugada per l’esquerra d’Arellano, que finalment va enviar al fons de la xarxa Carbonell. Només deu minuts més tard Prieto feia el segon i eixamplava les diferències. L’Hopitalet només va poder retallar distàncies amb un gol a falta de tres minuts per acabar el partit. Amb aquesta victòria, l’equip de García Pimienta es manté segon a la classificació a quatre punts del líder, el Mercantil.

CADET A 2–0 RCD ESPANYOL. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR


Victòria treballada la que ha aconseguit el Cadet A en el derbi de la jornada (2-0). Els blaugranes van trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva amb ganes d’enllestir les coses des de bon principi. Tan sols van tardar deu minuts a inaugurar el marcador. Montes, a la sortida d’un córner llançat per Aleñà, va pentinar la pilota per encaminar la victòria. El conjunt de Quique Álvarez va aprofitar l’embranzida del primer gol per augmentar l’avantatge. Una gran jugada de Pérez i Fati va acabar amb un bon canvi de ritme i una definició de qualitat del primer. A la represa, domini altern i ocasions per a tots. El marcador, però, no es va moure més.

ATLÈTIC SANT JUST 0–6 CADET B. LLIGA PREFERENT

El Cadet B es va emportar els tres punts de la seva visita al camp de l’Atlètic Sant Just amb una golejada (0-6). El conjunt de Fran Artiga va obrir el marcador amb un gol de Fombutu als 12 minuts. Poca oposició els va proposar el conjunt local, i així ho va aprofitar El Farsi per anotar dues dianes i marxar amb un clar avantatge al descans (0-3). A la represa, el mateix guió. Als cinc minuts Berenguer ampliava el resultat i Mboula i El Farsi, que va acabar anotant un hat-trick, van tancar la golejada en els últims deu minuts.

INFANTIL A 4–0 SANT ANDREU. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Bon triomf de l'Infantil A davant un rival complicat com és el Sant Andreu (4-0). Els blaugranes van proposar la seva filosofia de joc des de bon inici i El Kabbou va ser l'arma més letal en la primera mitja hora de joc. L'atacant va ser l'autor dels dos primers gols. A la golejada s'hi van apuntar Altimira i Martínez. Amb aquesta victòria els barcelonistes se situen quarts, amb un partit menys, i a tan sols tres punts del líder, el Girona FC.

VILANOVA I LA GELTRÚ 0–1 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Importantíssims els tres punts que va aconseguir el conjunt de Marcel Sans en la seva complicada visita al camp del Vilanova (0-1). Els blaugranes es van trobar amb els vilanovins ben posicionats sobre el terreny de joc, cosa que els va dificultar la finalització de les jugades ofensives. La insistència barcelonista, però, va obtenir el seu premi gràcies a l'efectivitat d'Anssumane Fati (min 20). El Barça va seguir insistint per augmentar l'avantatge, però, tot i alguna ocasió local, el marcador no es va moure. L'Infantil B segueix colíder amb el Cornellà, ambdós equips amb nou punts.

ALEVÍ A 12–2 SANT GABRIEL B. LLIGA PREFERENT

Golejada amb majúscules la que va aconseguir el conjunt blaugrana davant el Sant Gabriel (12-2). Domini absolut i futbol total van ser els ingredients que van dur els alevins a la victòria. Moreno, amb dues dianes, Ruiz, Roca i Alegre; amb dues més cadascun, i Fofane, Navarro i Kourouma van ser els autors de golejada. Amb aquesta victòria l'Aleví A manté el liderat en solitari amb ple de victòries, cinc de cinc.

L’HOSPITALET 0–15 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Victòria contundent i aclaparadora la que va protagonitzar l'Aleví B contra l'Hospitalet a domicili (0-15). El gran protagonista del partit va ser Martínez, amb un total de sis dianes. A l'efectivitat golejadora de Martínez s'hi van unir González, amb dos, Romero, amb tres, i Lacava, Reixach, López i Garrido. Els barcelonistes van ser superiors des de bon principi. El resultat reflecteix la comoditat amb la qual van disputar el compromís. Amb aquesta victòria segueixen líders en solitari amb 15 punts dels 15 possibles.

ALEVÍ C 8–0 SANT JOAN DESPÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Bon triomf de l'Aleví C en el seu compromís disputat a la Ciutat Esportiva contra el Sant Joan Despí (8-0). Els blaugranes van viure un primer quart d'hora màgic i van aconseguir un resultat que va esdevenir inabastable per als visitants (4-0). Els gols van ser obra de Balde (2), Ollé i Pleguezuelo. Amb tot a favor, Ollé es va apuntar un nou gol al seu compte personal, Aghayedo va firmar dues dianes, i amb una de Pelaz van tancar el marcador. Els blaugranes segueixen colíders amb el Marianao Poblet.

CUBELLES B 1–2 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISÓ

Victòria èpica i treballada la de l'Aleví D en el seu desplaçament al camp del Cubelles (1-2). Els blaugranes en va tenir prou amb cinc minuts per encarrilar el duel amb gols de De Las Heras i de Martínez. Els locals van seguir pressionant i van obtenir el seu premi amb un gol d'Hortelano al minut 57. Tot i el gol, la victòria es va tenyir de blaugrana. Amb aquests tres punts els de Francisco Bravo segueixen líders amb un total de 13 gols a favor i un en contra.

SANT GABRIEL B 1–8 BENJAMÍ A. LLIGA PREFERENT

Triomf contundent del Benjamí A contra el Sant Gabriel. Caravaca, amb un hat-trick en 13 minuts, va sentenciar un matx que es va tenyir de blaugrana des del minut zero. A la golejada s'hi van apuntar Capdevila, Segarra, Merino i el mateix Caravaca, que la va tancar. Amb aquesta victòria el Benjamí A se situa en tercera posició, amb un partit menys, i a tan sols tres punts del liderat, compartit per la Damm i l'Hospitalet.

BENJAMÍ B 7–0 LES FRANQUESES. LLIGA PREFERENT

Golejada aclaparadora del Benjamí B, que no va donar cap opció a les Franqueses. Gázquez va ser el protagonista del partit amb un hat-trick. El davanter blaugrana va estar imparable, i cap defensor rival el va poder aturar. Oriol va acompanyar el seu company d’equip amb dos gols, i Meléndez i Almena van tancar la golejada amb un gol cadascú. Amb aquesta victòria, el Benjamí B s’enfila fins a la tercera posició de la Lliga, a només tres punts del líder, el Mercantil.

BENJAMÍ C 7–1 SANT VICENÇ DELS HORTS. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria contundent del Benjamí C contra el cuer de la Lliga. El Benjamí va sortir molt concentrat, amb la intenció de dominar el control de la pilota i buscar la porteria contrària. Els blaugranes en van tenir prou amb 20 minuts per sentenciar el partit, gràcies als doblets de Bravo i de Merino. Ja a la segona meitat, un altre doblet, en aquest cas de Sánchez, i, a cinc minuts per al final, un gol de Ferrés, van tancar la golejada. Amb aquests tres punts el Benjamí es queda a només tres del líder.

AT. HORTA A 4–1 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Derrota en la lluita pel liderat entre l'Atlètic Horta i el Benjamí D (4-1). El conjunt barcelonista va ser el primer a obrir la llauna amb un bon gol de Gázquez als cinc minuts de joc. A partir d'aquí, reacció local. Coca, que va ser l'autor de tres dianes, va empatar i capgirar un partit que s'havia complicat per al conjunt local. Torreño va tancar la golejada. Tot i la derrota el Benjamí D segueix a tres punts de l'actual líder, l'Atlètic Horta.

SANTBOIÀ D 3–3 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Al Prebenjamí se li van escapar dos punts en el seu partit contra el Santboià. L’equip local va començar avançant-se al marcador, però els blaugranes van reaccionar de seguida, van empatar només tres minuts més tard gràcies a un gol de Guiu i, poc després, un doblet de Quiles va donar avantatge al Prebenjamí blaugrana. Però a les acaballes del partit els barcelonistes no van poder mantenir l’avantatge i van encaixar dos gols del Santboià que van acabar empatant el matx. Amb aquest empat, el Prebenjamí es deixa els primers punts de la temporada, però es manté a només dos del líder.


A continuació us reproduïm el resultat dels equips femenins:

FEMENÍ B 3–0 CERDANYOLA DEL VALLÈS. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Segona victòria consecutiva del Femení aquesta temporada. Aquesta setmana la victòria va ser clara, per 3-0 contra el Cerdanyola del Vallès. Després d’aquesta important victòria, l’equip que entrena Jordi Ventura suma deu punts a la Lliga, i es queda a només un de l’Estartit i del Lleida.

FEMENÍ JUV-CADET 6–0 MOLINS DE REI. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ


Victòria Merescuda del Femení Juvenil-Cadet després de fer un bon partit contra el Molins de Rei (6-0). Tot i el bon joc, les blaugranes no van obrir el marcador fins al minut 20 amb un gol de Fernández. A l'encert de la primera s’hi van afegir Bonmati, Batlle, Benítez, Muñoz i Cortés, que van tancar un recital de gols i de domini. Amb aquesta victòria el conjunt de Zoe García suma tres victòries de tres possibles amb un total de 18 gols a favor i un en contra.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 13–1 EUROPA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada incontestable del Femení Infantil-Aleví davant l'Europa (13-1). Les blaugranes no van tenir pietat de les rivals i, en una demostració total de futbol efectiu, van segellar una victòria contundent. Carrasco (2), Segales (2), Aceituno (2), Pina, Torrodà, Martínez, Ariza, Andújar, Navarro i Llompart van ser les protagonistes de la pluja de gols. Amb aquests tres punts el Barça és colíder amb el Sant Gabriel, que també suma nou punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut