Gran jornada del futbol formatiu

16 victòries i només una derrota és el balanç d'aquesta jornada del futbol formatiu El Benjamí A ha protagonitzat la golejada més àmplia davant el Can Anglada (16-1)

RUBÍ 0–2 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Victòria treballada del Juvenil B en un partit més complicat del previst. Els blaugranes s’enfrontaven a un equip que només ha guanyat tres partits, però que va donar molta guerra. No va ser fins a la segona meitat que el Juvenil B va aconseguir desfer-se de la teranyina defensiva del Rubí. Al minut 61, Arjona va batre per primera vegada el porter local, i només set minuts més tard, Prieto va fer el gol de la tranquil·litat. Amb aquest tres punts, el Juvenil B es manté líder de la lliga, empatat a punts amb el Mercantil, però amb millor diferència de gols, gràcies als 27 gols marcats i només 8 encaixats.

CORNELLÀ 0–2 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Gran victòria del Cadet A contra un dels equips de la part alta de la classificació. El Cadet A visitava el camp del tercer classificat, però els blaugranes van sortir molt concentrats i no van donar opció a l’equip rival. Després d’uns primer minuts de domini, al minut 20, Alemán va aconseguir batre el porter del Cornellà, i només vuit minuts més tard, Pérez va marcar el gol de la tranquil·litat blaugrana. Ja amb el 0-2 al marcador, el Cadet A es va dedicar a seguir buscant la porteria contrària, però sense sort per fer el tercer. Tres punts que permeten al Cadet A seguir com a líder indiscutible amb vuit punts d’avantatge sobre el segon.

CADET B 8–0 TORREFORTA. LLIGA PREFERENT

Golejada amb majúscules del Cadet B davant el Torreforta. Els blaugrana no van tardar més de 10 minuts en imposar la seva llei sobre el terreny de joc amb un gol de Fernández. Fombotu es va apuntar a l’encert del seu company aportant dues noves dianes que ampliaven una mica més l’avantatge. Abans d’acabar el primer temps Puig, Quero i El Farsi van deixar el partit vist per sentència (6-0). A la represa, dues dianes més. El Farsi, aconseguint el seu segon gol i Viedma, de penal, van tancar el capítol d’encerts.

ESPANYOL 1–5 INFANTIL A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Espectacular maneta blaugrana en el derbi contra l’Espanyol. L’Infantil A va donar tota una lliçó de futbol al camp de l’Espanyol, només va trigar 4 minuts en inaugurar el marcador gràcies a un gol de Gómez. L’Espanyol va empatar al minut 8, però l’Infantil A va mostrar la seva superioritat i es va tornar a avançar amb un gol de Gómez. Just abans d arribar al descans, Kabashi va fer el tercer, i ja a la segona meitat, Martínez i Núñez van arrodonir la golejada. Els blaugranes segueixen liderant la Divisió d’Honor amb tres punts més que el segon classificat, el Girona.

INFANTIL B 2–0 RAPITENCA. LLIGA PREFERENT

Victòria pràctica de l’Infantil B contra un dels rivals capdavanters de la lliga. L’Infantil B va començar el partit buscant la porteria contrària a través de la possessió de la pilota, però sense encert en la última passada. Amb l’empat a zero es va arribar al descans, i a la represa, només van ser necessaris tres minuts perquè Ramírez estrenés el marcador i avancés el Barça. Amb la tranquil·litat d’anar per davant, l’Infantil B va seguir buscant el segon gol i el premi va arribar al minut 64 quan Altimira va batre al porter de la Rapitenca. Sis victòries en sis partits, 34 gols a favor i només un en contra pel líder de la lliga.

SANT ANDREU “B” 1–10 ALEVÍ A. LLIGA PREFERENT

Golejada espectacular de l’Aleví A que no va tenir pietat del seu rival. Els blaugranes només van trigar un minut en marcar el primer gol, gràcies a Navarro. Ell mateix va fer el segon al minut 11 i va ensorrar qualsevol aspiració del rival. Moreno va marcar un hat-trick i va ser el jugador blaugrana més destacat, i Roca, amb un doblet, Alegre, Kouroma i Abaida van tancar la golejada. Tres punts que permeten a l’Aleví A seguir líder, havent guanyat els vuit partits disputats fins ara i amb un bagatge ofensiu espectacular, 66 gols marcats, més de vuit per partit.

ALEVÍ B 3–2 SANT ANDREU. LLIGA PREFERENT

Victòria treballada de l’Aleví B, que va veure com el rival li igualava el partit en dues ocasions. La persistència blaugrana va permetre als blaugranes emportar-se els tres punts i seguir sense conèixer la derrota. Urbina va avançar l’Aleví B al quart d’hora de partit, deu minuts més tard, es van produir tres minuts bojos amb tres gols, el Sant Andreu va empatar, l’Aleví B va tornar-se a avançar, però el Sant Andreu va posar el 2-2. Finalment, Riera va desfer la igualada i va donar tres punts més al Barça, que el situen líder de la lliga amb un partit menys, amb 40 gols a favor i només 5 en contra.

CASTELLDEFELS “B” 0–7 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Pluja de gols de l’Aleví C en la seva visita a Castelldefels. Els blaugranes van dominar el partit d’inici a fi, però el primer gol es va resistir fins el minut 18 i va ser obra de Plaguezuelo. Un cop va entrar el primer gol, van anar arribant la resta, dos de Pelaz, un de Bah, un de Farnós, un de Martínez i un altre de Simons van posar el 0-7 final. Els registres de l’Aleví C són simplement espectaculars, sis partits, sis victòries, 55 gols a favors, una mitjana de més de nou gols per partit, i només un en contra.

ALEVÍ D 7–0 ALMEDA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Duel desigualat de l’Aleví D, que va rebre el cuer de la lliga. El que més ho va aprofitar va ser Pérez, que va ser el protagonista del partit gràcies al seu póker de gols. L’Aleví D només va necessitar un minut per mostrar la seva superioritat i marcar el primer gol que va ser obra de Benítez, i amb el marcador a favor, els altres gols van anar arribant. Garcia i Servat van ser els autors de la resta de gols blaugranes. L’Aleví D ha guanyat els sis partits que ha jugat, i és líder de la lliga gràcies a la major diferència de gols, ja que n’han marcat 32 i n’han encaixat només cinc.

BENJAMÍ A 16–1 CAN ANGLADA. LLIGA PREFERENT

Espectacular golejada del Benjamí A que no va parar de marcar gols en tot el partit. Setze gols de vuit jugadors diferents, el més destacat va ser Segarra, autor de cinc gols, Garrido en va fer tres, Millán i Jurado dos cadascú, i finalment, Capdevila, López, Gázquez i Caravaca van arrodonir la golejada. El Benjamí A va fer un partit molt complert, i en va tenir prou amb 10 minuts per marcar tres gols i deixar el partit vist per a sentència. Els números de Benjamí A són simplement espectaculars, ha marcat més del doble de gols que qualsevol dels seus rivals a la lliga i només ha encaixat dos gols.

ESPANYOL 3–2 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

Derrota per la mínima del Benjamí B en la seva complicada visita al camp de l’Espanyol. Els blaugranes van sortir una mica freds al partit, i l’Espanyol ho va aprofitar per marcar dos gols amb només quatre minuts. El Benjamí B va reaccionar i al minut 9 va retallar distàncies amb un gol de Gázquez. Els blaugranes van seguir buscant el gol de l’empat, però va ser l’Espanyol l’equip que va acabar marcant. Gázquez va tornar a escurçar distàncies, però malgrat la insistència, els blaugranes no van poder aconseguir el gol de l’empat. El Benjamí B no va poder sumar els tres punts contra el líder de la lliga.

PRAT 1–7 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Bona golejada del Benjamí C en la seva visita al camp del Prat. Els blaugranes han encadenat la quarta victòria consecutiva, gràcies a un partit molt seriós, que es va posar de cara ben d’hora quan Ferrés va inaugurar el marcador al minut 2. Al minut 5 el Barça va fer el segon i al 7 el tercer, i d’aquesta manera van deixar el partit decidit. Jurado va ser el màxim golejador blaugrana amb dos gols, i Hernández, Bravo, Cervellera i Ortega van marcar un gol cadascú. Amb aquesta victòria, el Benjamí es situa tercer a només tres punts del líder, amb 5 victòries i una derrota.

BENJAMÍ D 6–2 COLLBLANC SANTS. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Resultat de tennis del Benjamí D contra el Collblanc Sants. Martins i Jové van avançar als blaugranes en els primers minuts, però quan el partit estava més de cara, el Benjamí D es va despistar quatre minuts, que va ser el temps que va necessitar el Collblanc per empatar el partit. Els blaugranes van reaccionar ràpidament, i els gols de Jove, que en va marcar dos més i va acabar amb un hat-trick més els de Gràcia i Bombardó van posar el 6-2 final. Amb aquests tres punts, el Benjamí D encadena la tercera victòria consecutiva i es situa tercer a només tres punts del líder.

PREBENJAMÍ 7–1 SANT FELIU DE LLOBREGAT. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Golejada contundent del Prebenjamí contra un equip que encara no coneixia la derrota aquesta temporada. Els blaugranes van començar el partit dominant la possessió de la pilota, buscant l’àrea contrària amb insistència, i finalment, el premi va arribar en forma de gol al minut 9, i va ser obra de Pradas, que en va fer un altre al llarg del partit. Senhadji, Prim, Quiles, Olmedo i Fort van ser els altres golejadors. Els dos equips començaven la temporada amb els mateixos punts, i aquests tres punts col·loquen al Prebenjamí en segona posició, a només dos punts del líder.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

ESCOLA ESP. GUINEUETA 0–1 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Molt bona primera part, amb un joc atractiu i molta mobilitat per part de les blaugranes. Tot i les arribades a porteria, la primera part va acabar sense gols. A les jugadores d’Albert Ventura els va costar iniciar la segona part, però als 10 minuts es van començar a entonar i al minut 55 va arribar el gol de Núria Garrote. Hi va haver més oportunitats, però finalment el resultat no es va moure. Cal destacar l’actitud i la intensitat que van demostrar les jugadores sobre el terreny de joc.

CERDANYOLA VALLÈS 0–4 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Una jornada més, i ja en van 6, les noies del Juvenil-Cadet compten els seus partits per victòries. Són líders amb 18 punts, dos més que el Sant Gabriel. Un 0-4 molt important davant un rival molt sòlid i dur defensivament. El primer gol, obra de Laia Aleixandri, va arribar a l’equador de la primera part (minut 21). Només 8 minut més tard, Carla Armengol va marcar el 0-2 amb què s’arribaria al descans. A la sortida dels vestidors, el Cerdanyola va intentar escurçar distàncies, però als 4 minuts (minut 54) Elena va marcar el tercer sentenciant el partit. Finalment, Carla Niubó va establir el definitiu 0-4 al minut 58.

SABADELL 2–10 FEMENÍ INF-ALEVÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Com el Juvenil-Cadet, les noies de l’Infantil-Aleví han guanyat els 6 partits disputats. En aquest cas, però, comparteixen liderat amb el Sant Gabriel. Les blaugranes van començar el partit molt fort, marcant ràpidament dos gols (minuts 4 i 5) obra de Laura Ariza. El Sabadell va quedar tocat i al minut 12 el resultat era ja de 0-4 i, tot i que al 13 les locals van marcar, no van poder seguir el ritme de les blaugranes. A destacar els 4 gols anotats per Mariona Segalés.