Èxit blaugrana a la Copa Catalunya

L'Infantil A, l'Aleví A, el Benjamí A i el Femení Infantil-Aleví es proclamen campions de la Copa Catalunya aquest cap de setmana

Infantil A

l'Infantil A ha alçat la copa de campió de la Copa Catalunya després de derrotar la UD Cornellà per dos gols a un en un molt bon partit dels nois de Denis Silva. El partit va començar amb domini blaugrana i Abel, al quart d'hora de joc, situava per davant l'equip dirigit per Denis Silva. Després del primer gol van buscar el segon i, malgrat les nombroses oportunitats blaugrana, es va arribar al descans amb l'1 a 0 favorable a l'Infantil A. A la represa el Cornellà va aconseguir trenar una jugada que va acabar en penal. El Cornellà, per mitjà de Gerard, situava l'empat. Els blaugranes van reaccionar bé al gol i van tenir ocasions clares, però fins a l'últim minut no va arribar el gol de la victòria. Abel Ruiz no desaprofitava un un contra un amb el porter del Cornellà i amb la seva segona diana de la tarda donava el títol al conjunt blaugrana.

Aleví A

L'Aleví ha aixecat aquest diumenge el títol de campió de la Copa Catalunya després de derrotar l'Espanyol a la final per 4 gols a 1. El conjunt dirigit per Marc Serra va aconseguir el passi a les semifinals derrotant el Girona (7-1), l'Espanyol (1-0) i el Tàrrega (11-0) en una fase prèvia marcada per la calor. A les semifinals va derrotar amb un solitari gol de Pablo Moreno una Damm que va jugar molt bé i que va estar ben plantada sobre el terreny de joc. La calor va marcar un matx molt difícil per als jugadors blaugrana. A la final l'Aleví A va començar molt bé el partit i va obrir aviat el marcador amb un gol de Haitam al primer minut de joc. L'equip es va sentir còmode al llarg de l'enfrontament i al segon període l'equip de Marc Serra ampliava el seu avantatge amb un gol de Moriba. A la tornada del descans l'Espanyol retallava distàncies, però Pablo Moreno, un minut després, tornava a ampliar la diferència al marcador. Moriba, a cinc minuts per al final, va fer el quart i definitiu gol, que sentenciava la final i donava un nou títol al planter blaugrana.

Benjamí A

Campió de la Copa Catalunya! El Benjamí A va aconseguir el títol de campió de Catalunya després de derrotar la UE Cornellà a la final per 6 gols a 1. Va ser una final marcada pel bon joc dels futbolistes de Sergi Milà. El conjunt blaugrana va assolir el passi a les semifinals després de derrotar a la fase prèvia l'Espanyol per 2 punts a 1, l’Escola de Futbol Gironès per 8 a 1 i el Sant Cugat per 5 a 0. A les semifinals, el Benjamí A va tornar a oferir una gran imatge després de derrotar la Damm per 8 a 1. Ja a la final, els nois de Sergi Milà van sortir concentrats des del primer minut i van aconseguir arribar al descans amb un 5 a 0 d'avantatge després dels gols de Toni Caravaca, Iker Merlet, per partida doble, i Aleix Garrido. Una segona meitat més tranquil·la va servir per certificar el triomf amb una altra diana més de Toni Caravaca i fins i tot perquè el Cornellà fes el seu gol.

Femení Infantil-Aleví

El Femení Infantil-Aleví s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya després de derrotar el Mercantil per 3 gols a 0. Les blaugranes van dominar l’enfrontament des dels primers minuts i, després de dos avisos seriosos, al minut 5, Mariona Sagalés va marcar el primer després d'una gran passada d'Ainhoa. Als pocs minuts, una altra vegada Mariona aprofitava un error defensiu del Mercantil per fer el segon de cap. Andrea Martínez, al segon quart, recollia el rebuig d'un llançament de falta i batia la portera del Mercantil per marcar la tercera diana blaugrana. Als dos últims quarts el Barça va intentar augmentar l'avantatge, però es va trobar amb una magnífica actuació de la portera del Mercantil. El marcador no es va moure més fins al final del partit i l'alegria va esclatar després del xiulet final.