Excel·lent cap de setmana del futbol formatiu

El balanç ha estat de 15 victòries i només dues derrotes, les del Juvenil B (0-1) i el Prebenjamí (1-2) S’han marcat 94 gols i només se n’han encaixat 10 en contra en els 17 partits disputats

JUVENIL B 0–1 ESPANYOL. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Derrota per la mínima del Juvenil B en el derbi. Els blaugranes van dominar la possessió i van disposar de les ocasions més clares del partit, però la manca d’encert en l’última passada i en la rematada no van permetre al Juvenil B sumar cap punt aquesta jornada. La millor ocasió dels blaugranes va arribar després d’una preciosa paret entre Adrià Arjona i Alex Carbonell, però el porter blanc-i-blau va poder enviar la pilota a córner. El gol visitant va arribar al minut 23 de la segona part, quan una centrada des de la banda esquerra la va rematar Cristopher des de l’àrea petita i va batre Guillermo Lara. El Juvenil B ho va seguir intentant però no va trobar la manera de fer el gol de l’empat.

CADET A 6–1 EUROPA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Triomf brillant del Juvenil A contra el cuer de la classificació. Els blaugranes no es van refiar mai de la mala classificació dels graciencs i Georgios Spanoudakis va avançar el Cadet A quan encara no s’havia arribat al minut 10 de partit. Pràcticament sense temps per a la reacció, Javier Ruiz va ampliar les diferències només deu minuts més tard. Amb el marcador a favor, el Cadet A va seguir dominant, Georgios Spanoudakis va tornar a marcar per fer el tercer gol blaugrana i Daniel Olmo va fer el quart, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la represa, l’Europa va retallar distàncies, però Sergi Caballero i Jordi Mboula no van donar opció a la sorpresa i van deixar el 6-1 definitiu al marcador.

CADET B 5–0 VILANOVA I LA GELTRÚ. LLIGA PREFERENT

Maneta del Cadet B contra un Vilanova i la Geltrú que no va poder plantar cara al conjunt blaugrana. Els jugadors del Cadet B van sortir molt mentalitzats i en un quart d’hora els gols de Ricard Puig i Miquel Puerto van deixar el partit pràcticament vist per a sentència. Amb el 2-0, els blaugranes van seguir buscant la porteria contrària, i finalment Joel Quiero, Alejandro Viedma i Omar El Farsi van trobar el premi del gol i van arrodonir la golejada. Triomf contundent que permet al Cadet B seguir una setmana més com a líder destacat de la classificació.

INFANTIL A 8–0 GIRONÉS-SABAT. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Passeig triomfal de l’Infantil A en el seu compromís, disputat a la Ciutat Esportiva, davant el Gironés-Sabat. Els blaugranes, que van dominar el matx des de bon principi, van obrir el marcador amb una diana de Yanis Núñez quan s’havien disputat 15 minuts del primer temps. A l’efectivitat de Núñez s’hi van afegir Lucas De Vega, Abel Ruiz, Labinot Kabashi, Ricard Sánchez, Albert Portas, en dues ocasions, i Ignasi Domínguez. Amb aquest triomf l’Infantil A manté la seva condició de líder en solitari i se situa a set punts del seu màxim perseguidor, el Cornellà, segon amb 38.

INFANTIL B 5–0 LA FLORESTA. LLIGA PREFERENT

Maneta de l’Infantil B, que va passar per sobre de La Floresta. L’inici del partit dels blaugranes va ser molt bo. Nils Mortimer, Takefusa Kubo i Konrad de la Fuente van aconseguir batre la porteria rival en menys de 20 minuts. Van aconseguir trencar el partit i decantar-lo des dels primers instants cap al bàndol blaugrana. L’Infantil B va seguir dominant el matx i Anssumane Fati i Miguel Ángel Ramírez van arrodonir la golejada fins al 5-0 final. L’Infantil B suma tres punts més que li permeten seguir a la part alta de la classificació juntament amb el Gavà i el Cornellà.

ALEVÍ A 8–1 VIC RIUPRIMER. LLIGA PREFERENT

Espectacular golejada de l’Aleví A contra un rival de la zona baixa de la classificació. Malgrat la pluja de gols, els visitants van incomodar molt els blaugranes durant la primera mitja hora de joc i, tot i que Moriba Kourouma va avançar l’Aleví A, el Vic va empatar només tres minuts més tard. El gol de Kays Ruiz va donar tranquil·litat als blaugranes. Els visitants van abaixar els braços i l’Aleví A ho va aprofitar. Antonio Roca va anotar un hat-trick, i Roberto Navarro, Oscar Romero i Haitam Abaida van acabar arrodonint la golejada posant el definitiu 8-1 al marcador. Quinzena victòria en 15 partits per a l’Aleví A.

MERCANTIL 0–2 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

La visita de l’Aleví B al camp del cuer es va resoldre amb una victòria pràctica. Els blaugranes van mostrar la seva superioritat des de l’inici del partit quan Alex Rico va inaugurar el marcador al minut 6. L’Aleví B va seguir dominant, va continuar gaudint de les millors ocasions del partit i, al minut 21, Iker González va fer el segon gol, el de la tranquil·litat. Els blaugranes n’haurien pogut fer algun més, però finalment el marcador no es va moure i es va arribar al final de partit amb el 0-2. L’Aleví B segueix una setmana més com a líder destacat a la classificació.

MONTSERRATINA 1–7 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

L’Aleví C va tancar al camp de la Montserratina una primera volta pràcticament perfecta. Els blaugranes van ser superiors al seu rival de principi a fi, i, després de 10 minuts sense gols, l’Aleví C va marcar quatre gols de manera consecutiva, a càrrec d’Arnau Ollé, dos d’Alejandro Balde i un de Marc Pelaz. La Montserratina va marcar llavors el seu únic gol, però Arnau Farnós, una altra vegada Alejandro Balde i finalment Saidou Bah van posar l’1-7 definitiu al marcador. L’Aleví C ha tancat la primera volta com a líder de la Lliga, amb 14 victòries i un empat.

ALEVÍ D 4–0 VILA OLÍMPICA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Grandiosa victòria de l’Aleví D, que va golejar el líder de la Lliga. En el duel que enfrontava el primer i el segon classificat, l’Aleví D va fer un gran partit i es va mostrar molt superior contra un dels màxims candidats a guanyar la competició. Gabriel Martínez va inaugurar el marcador al minut 10, Nadir Louah va fer el segon al minut 16 i Álvaro Martí, el tercer al minut 18. En només 8 minuts l’Aleví D va deixar el partit decidit, i, finalment, un altre cop Nadir Louah va marcar el quart i definitiu. Amb aquest triomf, l’Aleví D se situa a només un punt del Vila Olímpica.

BENJAMÍ A 12–1 CUBELLES. LLIGA PREFERENT

Triomf sense pal·liatius del Benjamí A contra el cuer de la classificació. El líder va passar per sobre del rival com una piconadora i no va deixar cap opció per a la sorpresa. Iker Merino i Álvaro Millán van ser els primers a marcar quan només s’havien jugat cinc minuts de partit. El Cubelles va aconseguir escurçar diferències, però un doblet de Pau Segarra va tornar a donar als blaugranes un avantatge definitiu. Pau Segarra va acabar el partit com a màxim golejador amb quatre gols; Marc Jurado en va marcar tres, Iker Merino i Álvaro Millán, dos, i, finalment, Pablo López en va fer un.

BADALONA 1–2 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

Gran remuntada del Benjamí B en un camp complicat com és el Municipal de Badalona. No va ser un partit gens fàcil, ja que els locals van començar avançant-se al marcador als 17 minuts de partit, però el Benjamí B no va trigar a refer-se i va demostrar que si és candidat al títol no ho és per casualitat. Roger Martínez va empatar el partit a la mitja hora de joc i només dos minuts més tard Pau Garcia va capgirar el marcador. Amb aquest triomf, el Benjamí B suma 47 punts després de 17 jornades i segueix la seva persecució al Cornellà, que es troba dos punts per sobre.

BENJAMÍ C 6–0 ATLÈTIC SANT JUST. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Set en blanc del Benjamí C contra un dels rivals capdavanters de la Lliga. El partit es va posar de cara ben d’hora per als blaugranes quan Llorenç Ferrés i Izan Sánchez van marcar els dos primers gols quan només s’havien jugat sis minuts de partit. Amb la confiança de jugar amb el marcador a favor, Pol Vila va fer el tercer; Elliot Cervellera, el quart; Iker Bravo, el cinquè, i, finalment, Llorenç Ferrés va tancar la golejada amb el seu segon gol. Amb aquesta victòria, el Benjamí C segueix segon a la classificació a només un punt del Sitges.

SANT ANDREU 1–2 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria treballada del Benjamí D al Municipal Narcís Sala. Els blaugranes van començar molt bé el partit i Iker Blázquez va avançar el Benjamí D quan només s’havien jugat tres minuts. El Sant Andreu va reaccionar, va empatar només set minuts més tard i va tornar la igualtat al matx. Després d’uns minuts de domini de la possessió blaugrana, finalment va arribar la recompensa del gol al minut 36, obra de Xavier Muñoz. El marcador ja no es va moure fins al final del partit i el Benjamí D segueix líder de la classificació amb un punt d’avantatge respecte al segon i el tercer classificat.

PREBENJAMÍ 1–2 CASTELLDEFELS. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Ensopegada del Prebenjamí en el partit contra el Castelldefels. El matx es va posar costa amunt des de l’inici, quan els visitants es van avançar al minut 8. Els blaugranes van haver d’anar a remolc, i a la mitja hora de joc el Castelldefels va aprofitar una altra ocasió per fer el segon gol. Pau Huguet va retallar distàncies només dos minuts més tard, però, malgrat que el Prebenjamí ho va intentar fins al final, no va poder aconseguir el gol de l’empat. Amb aquest resultat s’iguala la Lliga i el Prebenjamí es queda en segona posició a només tres punts del líder.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

FEMENÍ B 4–0 PEÑAS OSCENSES. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Bona victòria del Femení B, que va desplegar un molt bon joc durant tot el partit. Les noies de Jordi Ventura van començar molt fortes i al minut dos ja es van avançar amb un gol de Pilar Garrote. Les ocasions a la primera part van ser moltes, però no va ser fins el minut 43 que Judit Fernández va ampliar diferències per part blaugrana. El marcador a la mitja part era curt pel futbol que s’havia vist al terreny de joc. A la represa les ocasions van continuar i Andrea Sánchez va sentenciar amb un doblet marcant als minuts 56 i 84. Va ser un partit, doncs, dominat de principi a fi.

SANT GABRIEL 0–4 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria contundent del Femení Juvenil Cadet en la seva visita al camp del Sant Gabriel, segon classificat. Les blaugranes no van donar opció al conjunt local i, tot que els gols van arribar a partir del minut 45, les barcelonistes van demostrar el perquè del seu liderat. Laia Muñoz, amb dues dianes, Abril Moreno i Paula Navas van ser les autores de la golejada. Amb aquest triomf se situen més líders a vuit punts del Sant Gabriel.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 18-1 CAMBRILS. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Nova golejada d'un l’Infantil-Aleví que segueix sense cedir cap punt a les seves rivals. Aquesta vegada va ser el Cambrils qui va patir una pluja de gols. Claudia Pina va ser la màxima golejadora del partit amb un total de sis gols. Candela Andújar, per la seva banda, la va seguir amb quatre dianes. Pel que fa a la classificació, cap canvi, segueixen líders amb quinze victòries i cinc punts per sobre de l’Espanyol B.