El futbol base s'acomiada de la Lliga

El futbol base s'acomiada de la Lliga

Nou equips han estat de torneig aquest cap de setmana El Juvenil B i el Cadet A han quedat eliminats de la Copa Catalunya a la tanda de penals

BLANCA SABUR 0–0 JUVENIL B. COPA CATALUNYA. QUARTS DE FINAL

Cruel eliminació del Juvenil B al Campionat de Catalunya. Els blaugranes van jugar un partit molt igualat contra el Blanca Sabur, però tot i tenir ocasions de gol, no van poder superar el porter de l’equip local. Al final del temps reglamentari, el marcador seguia sense moure’s, així que el partit es va decidir des dels 11 metres. A la tanda de penals, la igualtat va seguir, però finalment la sort va caure pel bàndol local, que es va imposar per 8-7.

DAMM 1–1 CADET A. COPA CATALUNYA. QUARTS DE FINAL

El Cadet A va caure eliminat del Campionat de Catalunya de la forma més cruel possible, a la tanda de penals. L’equip local va començar millor el partit, i es va avançar al marcador al quart d’hora de joc. Els blaugranes van reaccionar, van buscar el gol de l’empat, però al descans, el marcador reflectia l’1-0. A la represa, el Cadet A va empatar, gràcies al gol de Daniel Morer, i malgrat que els blaugranes van buscar marcar el segon, el partit va acabar en taules i es va decidir des dels onze metres. A la tanda de penals, els locals van tenir més sort i van acabar eliminant el campió de la Lliga.

VILANOVA I LA GELTRÚ 1–2 CADET B. LLIGA PREFERENT

El Cadet B va tancar la Lliga amb una nova victòria. Els blaugranes, que ja es van proclamar campions setmanes enrere, van superar el Vilanova i la Geltrú per 1-2. La primera mitja hora va ser d’igualtat, però els blaugranes no trobaven la forma de superar el porter local. El primer gol va arribar al minut 37 i va ser obra de Ramon Rodríguez. Els locals no es van rendir, i fins i tot van aconseguir empatar el partit, però l’alegria local va durar poc, perquè només quatre minuts després de l’empat, Xavier Toldrà va marcar l'1-2 definitiu.

INFANTIL A. TORNEIG LENNART JOHANSSON

Final agredolç per a l’Infantil A en la seva aventura al Torneig Lennart Johson. Els blaugranes van caure a la final (0-1) contra la selecció de Mèxic després de signar un gran torneig.  El Barça va guanyar el Käpa (4-0), l’AIK (0-6) i va empatar amb la selecció de Mèxic (1-1) a la fase de grups. A semifinals va derrotar el PSG (4-2) tot i que a la gran final no va poder sumar la victòria definitiva per ser campions.

INFANTIL B. TORNEIG BASSEVELDE CUP

A les portes de la final, l’Infantil B va caure davant del Genk (2-1) en unes semifinals molt disputades. Els blaugranes, que havien sumat ple de victòries a la lligueta de grups (0-1 contra l’Anderlecht; 2-1 contra el Selectie Jeugdcup i 4-0 davant el Hannover 96), van haver de suar de valent per superar el Bayer Leverkusen als quarts de finals. El combinat alemany va aconseguir empatar el matx (1-1) i el pas a semis no es va decidir fins a la tanda de penals.

ALEVÍ B. TORNEIG RIALP-PALLARS SOBIRÀ

Campions! L’Aleví B ha aconseguit aixecar el títol del Torneig Rialp-Pallars Sobirà, després d’imposar-se a la final al Gimnàstic de Tarragona per 3-1. Els blaugranes han fet un torneig impecable, han guanyat tots els partits, contra el Vilafranca (5-1), el San Fernando (8-0), el Gimnàstic (6-0), el Lleida (5-0) i el Lleida Terraferma. A les semifinals, els blaugranes es van creuar amb el Lleida Terraferma i van guanyar per un clar 5-0. Els jugadors i el cos tècnic van tornar de Rialp satisfets per la feina feta.

ALEVÍ C. TORNEIG F-9 UI I INTERNATIONAL FESTIVAL THE UNIVERSITY OF WARWICK

L’equip dirigit per Cristian Catena es va desplaçar fins a Anglaterra per disputar un torneig amb alguns dels clubs més importants del futbol europeu. Els blaugranes van acabar el torneig en la quarta posició. Després d’un primer dia amb dues victòries i dos empats, l’Aleví C no va poder confirmar les bones sensacions el segon dia de campionat i no va poder accedir a la ronda final. El torneig el va acabar guanyant el Manchester City.

VILA OLÍMPICA 6–1 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Ensopegada de l’Aleví D, que després de proclamar-se campió de Lliga ha caigut de forma clara contra el Vila Olímpica. El partit va quedar marcat pel bon inici dels locals, que, amb només 13 minuts, amb un obrir i tancar d’ulls, havien marcat ja 4 gols. L’inici va marcar el desenvolupament de tot el partit, els locals van fer fins i tot el cinquè gol, i encara que Xavier Pérez va marcar el gol de l’honor blaugrana, a la recta final del partit, el Vila Olímpica va fer el sisè i definitiu. L’Aleví D tanca la Lliga en primera posició, 78 punts, 25 victòries, 3 empats, 2 derrotes, 140 gols a favor i 35 en contra.

BENJAMÍ A. TORNEIG MICFOOTBALL 7

Amb la mel als llavis. El Benjamí A es va quedar a les portes de guanyar el torneig, però va caure contra l’Espanyol als penals. Els blaugranes van començar el torneig guanyant el Júnior per 3-0, a l’Encamp per 9-0 i al Sant Just per 14-0. A vuitens, el Benjamí A va superar el Badalona per 14-0 i el Vilafranca per 8-0. A quarts esperava el Manresa, però els del Bages també van ser superats clarament pel Benjamí A (9-0). A semifinals els blaugranes van derrotar el Granollers per 7-2, i a la final contra l’Espanyol, després d’un 1-1 al final del temps reglamentari, la victòria final va caure per als blanc-i-blaus.

BENJAMÍ B. VII TORNEIG CIUTAT DE CERVERA

Passeig triomfal del Benjamí B en la seva participació en el VII Torneig Ciutat de Cervera. Els blaugranes van sumar 41 gols a favor i no en van concedir, gràcies a una actuació impecable de l’esquema defensiu. Els de Jordi Pérez van superar el River Monzón (6-0), el Cervera B (11-0) i el Santes Creus (3-0) en la fase de grups. Als quarts de final van derrotar l'Osca (9-0) i a semifinals van tombar el Cornellà (3-0). A la gran final no van tenir pietat del Lleida (9-0) i van convertir-se en campions.

BENJAMÍ C. TORNEIG MICFOOTBALL 7

Bona experiència del Benjamí C en el torneig MIC. Els blaugranes van debutar amb una victòria contra el Vila Olímpica per 2-0, i poques hores després van derrotar el Vic Riuprimer per 7-1. Aquests dos triomfs van donar al Benjamí C el bitllet per jugar els quarts de final, primer contra el Gimnàstic Manresa i després contra l’Atlètic Segre. Contra els del Bages, el Benjamí C va aconseguir una victòria per 3-0, però contra els lleidatans, els blaugranes van caure per un ajustat 1-2, no van poder accedir a les semifinals i van posar punt i final al torneig.

BENJAMÍ D 1–0 SANT ANDREU. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El Benjamí D va tancar la Lliga amb una nova victòria. Els blaugranes encaraven l’última jornada amb l’objectiu d’aconseguir la segona posició, ja que l’Horta havia guanyat la setmana passada i va aconseguir matemàticament la primera plaça. El Benjamí D va aconseguir el seu objectiu, en l’últim partit de la temporada, els blaugranes van derrotar el Sant Andreu per 1-0, en un partit on els va costar obrir la llauna, però finalment, un gol d’Iker Sánchez al minut 35 va permetre al Benjamí D sumar els últims tres punts i assegurar-se la segona plaça.

PREBENJAMÍ. TORNEIG MICFOOTBALL 7

El Prebenjamí es va proclamar campió del MIC amb un gran torneig. Els blaugranes van guanyar tots els partits i van acabar aixecant el títol després de la final contra l’Espanyol. En el primer partit el rival va ser el Granollers, i els blaugranes van imposar-se per un ajustat 3-2. En el segon, contra el Farners, el Prebenjamí es va imposar per 14-0. Per acabar la fase prèvia, els blaugranes van superar l’Atlètic Vilafranca per 7-0. A vuitens el rival va ser el Manresa i el resultat final, 5-0; a quarts esperava el Sant Cugat, i els blaugranes es van imposar per 3-0; ja entre els quatre millors, el Prebenjamí va superar el Gimnàstic Manresa per 1-0 i es va classificar per a la final. Una final en què van desplegar la seva millor versió contra l'Espanyol i van guanyar per 4-0, fet que els va permetre aixecar el trofeu del MIC.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

FEMENÍ A. VII TORNEIG GETXO

Regust amarg pel Femení A després de caure als penals en la final del VII Torneig Getxo. Les blaugranes van aconseguir empatar amb l’Athletic de Bilbao en el temps reglamentari, però les lleones van ser més infal·libles des del punt de penal. Al triangular inicial les blaugranes van guanyar el Clube Albergaria (2-1) i van caure per la mínima davant l’Athletic Club de Bilbao (1-2)

FEMENÍ JUV-CADET 3–2 SANT GABRIEL. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria agònica del Femení Juvenil-Cadet en l’últim partit de la temporada. Les blaugranes han tancat una Lliga perfecta (30 victòries en 30 partits) contra el segon classificat, el Sant Gabriel. El partit es va posar de cara a la primera meitat, gràcies a dos gols de Laia Muñoz, però a la represa, les visitants es van refer i van aconseguir empatar el partit. Les blaugranes no es van rendir i en el tram final es van abocar a l’atac buscant la victòria. Finalment, la insistència va tenir premi, i una bona internada a l’àrea de Carla Armengol va acabar amb penal, que va transformar Aitana Bonmatí en el 3-2 definitiu.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 3–1 ESPANYOL. COPA CATALUNYA. SEMIFINALS

Victòria del Femení Infantil-Aleví a l’anada de les semifinals del Campionat de Catalunya. Les blaugranes van saltar molt concentrades al terreny de joc i van demostrar la seva superioritat des dels primers minuts. El Femení Infantil-Aleví va inaugurar el marcador gràcies a un gol en pròpia porta d’una jugadora blanc-i-blava. Pocs minuts després, Clàudia Pina va fer el segon, i Anna Torrodà va marcar el tercer, i va deixar l’eliminatòria molt ben encarrilada. L’Espanyol va retallar distàncies, però les blaugranes defensaran un bon resultat en el partit de tornada el proper cap de setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut