El Femení Infantil-Aleví guanya el primer títol de Lliga del planter

Les noies del Femení Infantil-Aleví es proclamen campiones a falta d’una jornada El balanç del cap de setmana és de 15 victòries i només una derrota del Benjamí D (3-2)

JUVENIL B 3–0 GAVÀ. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Victòria important del Juvenil B en la seva persecució del liderat, ara mateix en mans del Lleida, amb cinc punts més que els blaugranes. L’equip de Javi Garcia Pimienta va tenir el partit bastant controlat contra un Gavà que no va posar les coses fàcils. L’inici del matx va ser igualat fins que Carlos va fer un gran gol de falta directa. A la segona part, el partit va tenir més control per part blaugrana.

CADET A 5–0 CORNELLÀ. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Molt bon partit del Cadet A contra el tercer classificat de la Lliga. Marcar ben d’hora va ser molt important i el partit va estar igualat fins que Daniel Olmo va fer el 2-0. A partir de llavors, la moral dels visitants va minvar i es va arribar al descans amb 3-0. A la segona part el Cornellà va intentar apropar-se al marcador sense èxit i Javier Ruiz en dues contres va sentenciar el partit. Cal destacar el bon nivell defensiu demostrat per l’equip i el marge de 10 punts que es manté sobre l’Espanyol.

TORREFORTA A 2–5 CADET B. LLIGA PREFERENT

Tot i que el Torreforta es va avançar al marcador, el Cadet B va reaccionar i va dominar quasi tot el partit. Es va arribar al descans amb una mínima diferència d’1-2, però a la segona part el domini va ser totalment de color blaugrana. Victòria important que situa l’equip de Fran Artiga 10 punts per sobre del Cornellà C. Jordi Mboula va marcar un doblet per ajudar a aconseguir la victòria.

INFANTIL A 2–1 ESPANYOL. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Derbi molt igualat en tot moment. La primera part va tenir un joc molt travat, amb un Espanyol que pressionava molt al mig del camp. Es va arribar al descans amb empat a zero gols, tot i que tots dos equips havien disposat de dues bones ocasions. A la segona part, tot i que els blaugranes es van avançar, l’Espanyol va aconseguir empat. No va ser fins al temps de descompte que Arnau Comas va rematar una centrada per establir el definitiu 2-1. Es mantenen així els 10 punts de marge sobre el segon classificat, el Cornellà, que precisament serà el rival la propera setmana. Si guanyen els blaugranes, donarien un cop quasi definitiu a la taula classificatòria.

RAPITENCA A 2–3 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Victòria per la mínima de l’Infantil B a domicili. Els de Marcel Sans van haver de remuntar un gol inicial de la Rapitenca, però a partir d’aquí van dominar fins a establir un 1-3 amb gols d’Ivan Bravo, Adrian Bernabé i Fati. En els instants finals, els locals van marcar el 2-3 definitiu amb què va acabar el matx. Els blaugranes segueixen a només dos punts del primer, el Gavà.

ALEVÍ A 7–0 SANT ANDREU B. LLIGA PREFERENT

Partit que en un principi va costar perquè el Sant Andreu va sortir tancat al darrere. Es va arribar al descans amb empat sense gols i, al sortir de vestidors, els blaugranes van marcar quatre gols seguits en set minuts de diferència i aquí es va acabar el partit. Antonio Roca, amb un doblet, va marcar els dos últims gols del matx. També va destacar Pablo Moreno amb un triplet de gols.

SANT ANDREU A 0–6 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Àmplia golejada de l’Aleví D davant el Sant Andreu. Els blaugranes refermen el seu liderat amb aquesta bona victòria. Raül Martínez va marcar els tres primers gols del partit en només 12 minuts, fet que va donar tranquil·litat als de Jordi Font per afrontar la resta de partit. Òscar Romero, Jan Reixach i Víctor Carmona van segellar la golejada.

ALEVÍ C 7–0 CASTELLDEFELS B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Partit molt igualat al principi, ja que el Castelldefels es va tancar al darrere. A mesura que van anar passant els minuts, els de Cristian Catena van anar dominant i finalment la golejada va ser àmplia. L’actitud dels jugadors va ser molt bona i ja fa sis partits que de forma consecutiva no encaixen cap gol . A la classificació es mantenen amb 9 punts de marge sobre el Cornellà C.

ALMEDA A 1–4 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf molt important de l’Aleví D que permet mantenir els 2 punts de marge sobre l’Atlètic Sant Just. Els blaugranes es van avançar per 0-4 amb gols de Fasika Samuelson, Gabriel Martínez, Pau Servat i Nadir. L’Almeda va fer el gol de l’honor justament després del quart gol blaugrana.

CAN ANGLADA 0–12 BENJAMÍ A. LLIGA PREFERENT

Contundent victòria del Benjamí A al camp del 13è classificat del grup. Els jugadors de Sergi Milà no van donar opcions en cap moment al Can Anglada. En setze minuts els blaugranes ja havien marcat quatre gols que van posar les coses de cara. Pau Segarra i Antonio Caravaca van fer un triplet de gols cadascú. L’equip es manté líder indiscutible a 15 punts del segon classificat, el Sant Cugat.

BENJAMÍ B 3–0 ESPANYOL A. LLIGA PREFERENT

Segon derbi del futbol formatiu i segona victòria. En aquest cas, el Benjamí A va guanyar 3-0 i va prendre el liderat a l’Espanyol. Amb aquesta victòria, els blaugranes tenen dos punts més que els blanc-i-blaus. Ilias Akhomach i Pablo Meléndez, amb dos gols, van ser els autors de les dianes.

BENJAMÍ C 13–0 AE PRAT A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Partit que es va posar de cara ben aviat en la millor primera part de l’equip en tota la temporada, ja que es va arribar al descans amb 8-0 al marcador. Un molt bon joc de combinació i una molt bona circulació van ser claus per a la victòria. Per primera vegada en tota la temporada, els d’Oscar Hernández es posen líders aprofitant l’empat del Sitges. Ara mateix, els blaugranes són líders amb 57 punts, un més que els immediats perseguidors.

COLLBLANC SANTS A 3 –2 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Sorprenent derrota del Benjamí D al camp del quinzè classificat. L’inici de partit dels blaugranes no va ser bo tot i avançar-se al marcador. Llavors, el Collblanc es va posar per davant amb dos gols i, tot i reaccionar i empatar, els locals van establir el definitiu 3-2 al marcador. Els blaugranes segueixen tercers a 6 punts del líder, l’Horta.

SANT FELIU DE LLOBREGAT 1–4 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

El partit va començar dominat pels blaugranes, tot i que el primer gol, d’Arnau Pradas, va costar d’arribar. Els locals van empatar tot seguit i no va ser fins a la segona part que va tornar el control blaugrana. Marc Guiu amb dos gols i Héctor Fort van segellar el definitiu 1-4 amb què va acabar el partit.

FEMENÍ JUV-CADET 2–0 CERDANYOLA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Nova victòria del Femení Juvenil-Cadet, que segueix sense cedir cap punt en 21 jornades de Lliga disputades fins ara. En aquesta ocasió, les jugadores de Zoe Garcia van guanyar amb gols de Laia Aleixandri i Carla Armengol. Les blaugranes mantenen els dotze punts de diferència amb el Sant Gabriel.

IGUALADA 0-10 FEMENÍ INF-ALEVÍ. PRIMERA DIVISIÓ

Victòria que val un campionat, ja que les jugadores d’Albert Tausté van certificar el títol de Lliga a falta d’una jornada. Tot i la victòria de l’Espanyol B, el marge de 5 punts va resultar definitiu per assolir aquest èxit. Fins ara, les blaugranes només havien cedit un empat en 21 jornades. La resta, tot victòries amb una mitjana de més de 12 gols marcats per partit i només 0,9 d’encaixats.