El Cadet A jugarà un torneig internacional a Veneçuela

El Cadet A jugarà un torneig internacional a Veneçuela

El conjunt de Quique Álvarez participarà en la prestigiosa Copa Internacional del Caribe Puerto Cabello del 13 al 16 de novembre Els blaugranes s’enfrontaran amb equips de Colòmbia, Veneçuela i el Brasil a les instal·lacions de Puerto Cabello a Veneçuela

El Cadet A aparcarà per una setmana la rutina lliguera per viatjar cap a Veneçuela a disputar la Copa Internacional del Caribe Puerto Cabello. Entre el 13 i el 16 de novembre els joves jugadors de Quique Álvarez participaran en aquesta competició, que està dividida en dos grups de quatre equips, i hi prenen part clubs de Veneçuela, Colòmbia i el Brasil. Així, s’ha hagut d’ajornar el partit amb el Manlleu del cap de setmana del 16 o el 17 de novembre.

Aquest torneig serà una gran experiència per a uns joves blaugranes amb ganes de seguir progressant i creixent en el món del futbol.

El Barça, al grup A

El Barça ha estat enquadrat al grup A i s’enfrontarà al Tachira FC (Veneçuela), l’Academia Puerto Cabello (Veneçuela) i l’Amèrica Cali (Colòmbia). Per la seva banda, el grup B està format per l’Atlético Panairense (Brasil), el Cucta (Colòmbia), el Caracas FC (Veneçuela) i el Trujillano FC (Veneçuela).

Bons resultats a la Lliga

El Cadet A s’està mostrant intractable a la Lliga, on de moment compta els seus partits per victòries. L’equip de Quique Álvarez és el líder destacat amb set victòries, i treu set punts d’avantatge al segon classificat, el Cornellà. A més, són els màxims golejadors amb 29 dianes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut