El Benjamí B es proclama campió de Lliga

El Benjamí B es proclama campió de Lliga

Els de Jordi Pérez completen un cap de setmana rodó guanyant aquest diumenge (0-3) contra el Mollet per certificar-se campions; dissabte van derrotar el Premià de Dalt (16-0)

Aquest diumenge el Benjamí B s’ha proclamat campió de Lliga després de superar el Mollet a domicili (0-3). El conjunt de Jordi Pérez necessitava sumar els tres punts davant el conjunt del Vallès per certificar el títol, després d’haver golejat el Premià de Dalt dissabte (16-0). El partit d’aquest diumenge corresponia al duel que es va ajornar a la jornada 26.

Amb aquests sis punts els blaugranes han mantingut la distància de quatre respecte del seu màxim perseguidor, l’Espanyol, i, a falta d’una jornada, s’han proclamat campions de Lliga.

Registres impecables

El conjunt de Jordi Pérez posarà el punt final a la competició el cap de setmana vinent, i fins al moment ha traçat una trajectòria impecable. Els blaugranes han sumat 26 victòries, un empat i tan sols han concedit dues derrotes. En l’apartat golejador han estat el conjunt més efectiu (178 gols), i també el més segur en defensa (23 gols encaixats).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut