El Benjamí A es proclama campió de Lliga

El Benjamí A es proclama campió de Lliga

El conjunt de Sergi Milà ha superat el Sant Cugat i s’ha adjudicat el títol de Lliga a cinc jornades de posar punt final al campionat Aleix Garrido (2), Toni Caravaca, Álvaro Millán i Adrià Capdevila han estat els protagonistes de la golejada

Una setmana després de fer-ho el Juvenil A ha arribat el torn del Benjamí A. Els de Sergi Milà s’han proclamat campions a casa del segon classificat, el Sant Cugat, amb una contundent golejada (0-5). Els blaugranes han anat des de bon principi a lluitar pel partit i en la primera jugada d’atac Aleix Garrido, que ha anotat dues dianes, ja ha inaugurat el marcador. A l’encert de Garrido s’hi han ajuntat Toni Caravaca, Álvaro Millán i Adrià Capdevila. El Benjamí A ha signat un partit impecable. Tot i el marcador la igualtat ha estat molt present sobre el terreny de joc.

Amb els tres punts els blaugranes en sumen 75 i se situen a 18 del Sant Cugat. A falta de només cinc jornades, el triomf d’aquest dissabte ha estat suficient.

L’excel·lència plasmada en números

La línia que ha mantingut l’equip és molt bona”, ha expressat Sergi Milà. L’entrenador, que pot presumir d’haver guanyat tots els partits de Lliga fins al moment (25), ha recordat que “és un gran premi per als nens”. A l’hegemonia de la Lliga cal afegir-hi les victòries en tots els tornejos disputats: “La valoració de la temporada no pot ser millor”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut