Cap de setmana sense cap derrota al planter blaugrana

El futbol formatiu ha signat un cap de setmana sense cap derrota amb 14 victòries i dos empats Les victòries del Cadet B (0-9), l’Aleví C (9-0), el Benjamí A (0-11) i el Femení Infantil –Aleví (14-1) són les més destacades

JUVENIL B 2–1 BADALONA. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Victòria in extremis del Juvenil B en un partit amb molt patiment. Els blaugranes han hagut de suar de valent per superar un rival molt ben ordenat i que ha posat més dificultats de les previstes. A la mitja hora de joc, el Juvenil B ha estat el primer en agafar la iniciativa al marcador gràcies a un bon cop de cap d’Alexis Meva que ha superat el porter visitat. El Badalona no s’ha rendit i ha empatat al minut 54, i quan tot semblava indicar que el partit acabaria en empat, un gran gol de vaselina d’Alex Carbonell ha donat els tres punts al Juvenil B.

CADET A 5–3 DAMM. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Triomf per seguir manant a la Lliga. El conjunt de Quique Álvarez seguirà líder invicte una jornada més. Aquest cap de setmana la víctima va ser la Damm. Daniel Olmo va obrir la llauna als 10 minuts però Ignasi Navarro va empatar al cap de dos. Els blaugrana van posar distància en el marcador amb dianes de Carles Puig i Daniel Olmo. Els visitants, una vegada més, van retallar distàncies, amb un gol de Joan Gómez, però dues dianes més de Daniel Olmo van deixar el matx vist per sentència. L’última diana del duel la va aconseguir Joan Gómez, la seva segona del matx.

CUBELLES “A” 0–9 CADET B. LLIGA PREFERENT

Triomf plàcid del líder en el camp del cuer de la categoria. Els blaugranes van dominar el matx des de bon inici i no van donar cap opció al rival. El primer gol, però, no va arribar fins a la primera mitja hora de joc. Joel Quero en va ser l’autor. A partir d’aquí, pluja de gols. Ramon Rodríguez, Omar El Farsi (2), Tandasi Fombutu, Jordi Mboula, Xavier Toldrà i Ricard Puig (2) van completar la golejada.

INFANTIL A 1–1 ESCOLA VALLS. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Repartiment de punts inesperat entre l’Infantil A i l’Escola Valls. La sorpresa va saltar quan el conjunt visitants es va avançar en el marcador amb una diana de Juan Luis Fernàndez, al minut 33. Els blaugrana van seguir lluitant però no van trobar el premi de la igualada fins al primer minut del segon període amb un gol d’Imad El Kabbou. Tot i l’empat els blaugranes seguiran una jornada més líders en solitari, a vuit punts dels segons.

REUS 1–4 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Victòria de prestigi la que va aconseguir l’Infantil B aquest cap de setmana a l’Estadi Municipal de Reus. Els blaugranes van començar dominant, controlant la possessió de la pilota i buscant la porteria contrària, però no va ser fins el minut 22 que Eric Garcia va marcar el primer gol i va donar avantatge a l’Infantil B. Els locals van reaccionar i van empatar pocs minuts després, però poc va durar l’alegria de la igualada als reusencs, perquè Eric Garcia una altra vegada i Ivan Bravo i Miguel Ángel Ramírez van marcar tres gols en deu minuts i van posar el 1-4 final.

ALEVÍ A 4–1 HOSPITALET. LLIGA PREFERENT

L’Aleví A va aconseguir una victòria contra l’Hospitalet aquest cap de setmana que deixa la victòria a tir. Pablo Moreno va avançar els blaugranes en el minut 7 de partit, però l’Hospitalet es va refer i va aconseguir el gol de l’empat. L’Aleví A estava encaparrat en plasmar la seva superioritat i Roberto Navarro va aconseguir el 2-1 pocs minuts després. El resultat es va mantenir els següents 20 minuts, però finalment Kays Ruiz en dues ocasions va aconseguir batre el porter visitant i va deixar el 4-1 final. A falta de 9 jornades, l’Aleví A és líder amb 7 punts d’avantatge.

GRANOLLERS 3–6 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Triomf treballat de l’Aleví B en la seva visita al camp del Granollers. Sis minuts només va necessitar Martí Riera per obrir el marcador. El gol però va esperonar el conjunt local i tres minuts després Oriol Alfaro posava l’empat. Iker González va capgirar el marcador però Oriol Alfaro va tornar a empatar. A partir d’aquí, tot de cara. Les dianes de Raul Martínez i una nova d’Iker González van donar ales al Barça. Marc Palet va retallar el resultat i dues dianes d’Òscar Romero van sentenciar el matx. Amb aquests tres punts els blaugranes són una mica més líders i seguiran, una jornada més, a nou punts del segon classificat.

ALEVÍ C 9–0 CUBELLES “A”. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Espectacular golejada de l’Aleví C que va passar per sobre del Cubelles com una apiconadora. Xavi Simons va marcar el primer gol quan només s’havien jugat tres minuts de partit. Després van arribar vint minuts de domini blaugrana, però sense gols, fins que Mamadou Bah, Johnny Aghayedo i Arnau Farnós van deixar el partit sentenciat. Els visitants van baixar els braços, i un hat-trick d’Alejandro Balde i dos gols més de Marc Pelaz van arrodonir el marcador fins els 9-0 final. A 11 jornades pel final, l’Aleví C és líder de la lliga amb 9 punts d’avantatge respecte el segon classificat.

EUROPA “B” 1–4 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria de l’Aleví D que no va donar cap opció per a la sorpresa en el partit contra l’Europa, un dels rivals de la part baixa de la classificació. La igualtat va durar un quart d’hora, fins que Pau Servat va marcar el primer gol blaugrana. A l’Europa li va costar refer-se, tant, que dos minuts després, Gabriel Martínez va marcar el segon. Els graciencs van retallar distàncies, però una altra vegada Pau Servat va tornar a obrir una escletxa al marcador i finalment, Nadir Louah va marcar el quart i definitiu. Els blaugranes es mantenen líders una setmana més amb un punt d’avantatge respecte el segon classificat.

SANTA EULÀLIA 0–11 BENJAMÍ A. LLIGA PREFERENT

Triomf plàcid del Benjamí A en la seva visita al camp del Santa Eulàlia. Els blaugranes van dominar de principi a final i no van donar cap opció als seus rivals. Un hat-trick d’Antonio Caravaca, un doblet de Marc Jurado, dos d’Álvaro Millán, un d’Iker Merino, un de Pablo López, un d’Aleix Garrido i un de Pau Segarra van completar el capítol dels golejadors. Amb aquesta victòria els blaugranes seguiran líders en solitari amb ple de victòries (21).

BENJAMÍ C 4–2 CORNELLÀ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Gran triomf del Benjamí C contra un dels rivals capdavanters de la lliga. Els blaugranes van haver de suar de valent perquè van aconseguir avançar-se al marcador en dues ocasions gràcies als gols d’Izan Sánchez i Iker Bravo, però el Cornellà va respondre ràpidament en les dues ocasions per empatar momentàniament el partit. Finalment el talent dels jugadors del Benjamí C es va acabar imposant i Pablo López i Ian López van marcar el tercer i quart gol blaugrana. Tres punts més pel Benjamí C que segueix segon a la classificació a només un punt del líder.

ESCOLA GAVÀ 0–2 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria del Benjamí D al camp del Gavà per 0 gols a 2. Els blaugranes van fer un partit molt seriós, i conscients de la importància del partit per seguir aspirant al títol de lliga, Izan Sarmiento va avançar el Benjamí D al minut 8 de partit. Els locals van quedar tocats i els blaugranes ho van aprofitar per marcar el segon gràcies a Iker Blázquez. Amb aquesta victòria el Benjamí D segueix la seva lluita per aconseguir el títol i es manté en tercera posició a dos punts del Castelldefels i a cinc de l’Horta.

VILADECANS “B” 1–6 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Sis gols va aconseguir el Prebenjamí en la seva visita a Viladecans. Gran part del mèrit va ser de Jan Quiles que va fer un inici de partit espectacular i va aconseguir marcar un hat-trick amb només 19 minuts. Amb el marcador favorable tot va ser més fàcil, Hector Fort, que va fer un doblet, i Nicolás Expósito van ser els altres golejadors blaugranes. Després de 19 jornades el Prebenjamí segueix liderant la classificació amb dos punts d’avantatge respecte el Castelldefels i tres respecte el Can Vidalet.

BADALONA 1–1 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Empat agònic del Femení B al camp del Badalona. Les jugadores de Jordi Ventura van aconseguir l’empat al minut 91 mitjançant Carla Puiggrós. El partit va començar amb domini local i les blaugranes no aconseguien trenar bé les jugades. El Badalona va tenir tres ocasions molt clares i, tot i dues bones intervencions de Noe, en una d’elles va arribar el gol local al minut 20 i el domini local va durar fins la mitja part. A la segona millora molt el joc de l’equip i la bona actitud es reflecteix al terreny de joc. Noe va aturar un penal que ella mateixa havia comès i, ja en temps de descompte, Carla va marcar de cap en un córner llançat al segon pal.

FEMENÍ JUV-CADET 4–0 L’ESTARTIT. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Dinovena victòria consecutiva del Femení Juvenil-Cadet que encara no ha trobat cap equip de la lliga que li planti cara. Les blaugranes van tornar a guanyar, aquesta jornada contra L’Estartit en un partit que es va posar de cara al minut 10 quan Carla Armengol va marcar el primer gol. Al minut 22, Elena Benítez va fer el segon i ja amb el partit més avançat, Andrea Cortés va fer el tercer i Paula Fernández el quart. En dinou partit el Femení Juvenil-Cadet ha encaixat només tres gols, i amb el 4-0 a L’Estartit va encadenar el 10è partit consecutiu sense rebre cap gol.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 14–1 LEVANTE LAS PLANAS. LL. PRIMERA DIVISIÓ

El Femení Infantil-Aleví conta el seus partits per golejades i el d’aquesta setmana no ha estat una excepció. La protagonista del partit va ser Claudia Pina que va aconseguir batre la portera del Levante las planas en 6 ocasions. Mireia Carrasco va marcar dos gols, i Maria Llompart, Yaiza Navarro, Carla Aceituno, Jesica Guillén, Candela Andújar i Laura Ariza van arrodonir la golejada. Després de 19 jornades les blaugranes lideren la lliga amb 5 punts d’avantatge respecte el segon classificat i han aconseguit 245 gols, una mitjana de més de 12 gols per partit.