Cap de setmana rodó del planter

Els equips formatius sumen un total de 15 victòries i només han cedit un empat, el de l’Aleví D (2-2) S’han marcat un total de 89 gols i tan sols se n’han encaixat 5 en els 16 partits disputats

JUVENIL B 5–0 UNIFICACIÓN BELLVITGE. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Golejada per mantenir vives les esperances d’aconseguir el títol. Els blaugranes van superar l’Unificación Bellvitge amb una demostració d’efectivitat total. Julen Arellano, Adriá Arjona i Àlex Carbonell ja van deixar sentenciat el matx al primer temps. A la represa, Adrià Vilanova i Miquel Poveda van tancar el capítol de gols. Amb aquesta victòria el Juvenil B se situa a tres punts del Lleida Esportiu Terraferma, líder de la categoria.

CADET A 1–0 GIMNÀSTIC TARRAGONA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Triomf treballat per seguir en primera posició. Els blaugranes van superar el Gimnàstic de Tarragona en un matx marcat per la igualtat. El futbol dels de Quique Álvarez es va acabar imposant gràcies a un gol de Marc Cucurella. El conjunt blaugrana va trobar el camí cap a la victòria en els últims instants del partit.

GIMNÀSTIC TARRAGONA 1–4 CADET B. LLIGA PREFERENT

Tres punts més per al Cadet B, que segueix al calaix més alt de la taula classificatòria. Els blaugranes van haver de remuntar un gol inicial d’Òscar Gesti, aconseguit des del punt de penal. Omar El Farsi va ser l’encarregat d’empatar el matx i Jesús del Amo va capgirar el signe abans de l’hora de joc. Òscar Mingueza i Omar El Farsi, que va aconseguir el seu segon gol, van tancar la golejada.

INFANTIL A 2–0 ATLÈTIC SEGRE. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria de l’Infantil A en un partit en què els va costar trobar el camí cap als tres punts. El conjunt barcelonista va saber imposar-se a l’Atlètic Segre en un gran partit d’Abel Ruiz. El jove blaugrana va ser l’assistent del primer gol, obra de Labinot Kabashi, i l’autor del segon.
Els blaugranes seguiran, una jornada més, líders en solitari de la competició. Sumen 17 victòries dels 19 partits disputats.

AEM 0–5 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Tres punts valuosos els que va aconseguir l’Infantil B en la seva visita al camp de l’AEM. Els blaugranes seguiran una jornada més en segona posició a tan sols dos punts del líder, l’Escola Gavà. Un doblet de Miguel Ángel Ramírez, un altre d’Adrià Altimira i una diana d’Adrián Bernabé van ser suficients perquè els blaugranes s’emportessin els tres punts cap a Barcelona.

ALEVÍ A 13–0 SANT CUGAT. LLIGA PREFERENT

Festival del gols de l’Aleví A contra el Sant Cugat. Els blaugranes no van tenir cap tipus de pietat amb els visitants i van ser molt superiors tot el partit. Pablo Moreno va ser el màxim golejador del partit amb quatre gols, mentre que José Martínez, que va inaugurar el marcador, en va fer tres. Kays Ruíz va fer un doblet i finalment Moriba Kourouma, Antonio Roca, Ricard Cartañá i Marc Alegre van arrodonir la golejada. Després de 18 partits, l’Aleví A segueix comptant els partits per victòries i és el líder destacat de la Lliga.

SANT GABRIEL A 0–7 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Pluja de gols de l’Aleví B al Municipal J.L. Ruiz Casado. Els blaugranes van dominar clarament el seu rival i després de deu minuts d’igualtat Iker González va obrir la llauna. Poc més de deu minuts més tard Gerard Urbina va fer el 2-0. Els dos jugadors blaugrana es van convertir en els protagonistes del partit, Iker González va acabar amb tres gols i Gerard Urbina, amb dos. Els altres dos golejadors van ser Alex Rico i Joan González. Una setmana més l’Aleví B segueix al capdavant de la classificació amb vuit punts d’avantatge respecte al segon classificat, l’Espanyol.

ALEVÍ C 10–0 GAVÀ B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

L’Aleví C va esclafar el Gavà i va aconseguir guanyar per 10 gols a 0. Els blaugranes no van donar cap opció al seu rival i en menys de deu minuts el marcador ja reflectia un 3-0 que deixava el partit sentenciat. Marc Pelaz va acabar el matx com a màxim golejador gràcies als seus tres gols, mentre que Arnau Farnós, que va inaugurar el marcador, en va fer dos. Els altres golejadors van ser Xavi Simons, Johnny Aghayedo, Alejandro Balde, Arnau Ollé i Arnau Martínez. L’Aleví C segueix comandant la Lliga amb mà de ferro i treu nou punts al segon classificat.

ATLÈTIC SANT JUST 2–2 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Empat final al marcador en un duel que enfrontava dos dels màxims candidats a aconseguir el títol de Lliga a final de temporada. El partit va començar amb un ritme frenètic. L’equip local es va avançar al marcador quan només s’havia jugat un minut, però els blaugranes van reaccionar de forma ràpida i Sicu Camara va fer el gol de l’empat al minut 6. Els locals es van tornar a avançar al marcador als 20 minuts, i finalment Pau Servat va posar les taules definitives. L’Aleví D segueix en segona posició de la Lliga només a un punt del líder.

CORNELLÀ B 0–6 BENJAMÍ A. LLIGA PREFERENT

Nova victòria, i ja en van 19. El Benjamí A no coneix la derrota i segueix intractable a la seva categoria. Els blaugranes, amb 57 punts, són líders en solitari a 12 punts del segon classificat. Aquesta vegada el Cornellà va ser la víctima de l’efectivitat barcelonista. Marc Jurado, amb dues dianes, Pau Segarra, Iker Merino, Pablo López i Antonio Caravaca van ser els autors de la golejada.

BENJAMÍ B 5–1 SANT GABRIEL A. LLIGA PREFERENT

El Benjamí B seguirà una jornada més líder de la categoria per davant de l’Espanyol, segon a un punt dels blaugranes. El conjunt de Jordi Pérez va superar el Sant Gabriel amb una exhibició de futbol. Dos gols de Joan Gázquez, dos més d’Iker Almena i un de Pablo Melendez van ser suficients per superar l'aconseguit per Adrià Gómez.

SANT JOAN DESPÍ A 1–2 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria per la mínima del Benjamí C en la seva visita a Sant Joan Despí. Els blaugranes van avançar-se al minut 12 de partit, gràcies al gol de Pau Ortega. Poc va durar l’alegria als jugadors del Benjamí C, ja que els locals van empatar només sis minuts més tard. A la mitja hora de joc, Pol Vila va fer el segon i definitiu que va servir perquè el Benjamí C segueixi segon una setmana més i continuï la persecució del líder, que té un punt més.

BENJAMÍ D 7–0 FUNDACIÓ P.E. EUROPA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Nova golejada del Benjamí D, aquest cop contra el Fundació D. Europa. Les dianes d’Ivan Fernández, Iker Sánchez, que va aconseguir un pòquer de gols, Jaume Jove i Gerard Hernández van servir per superar un rival que no va poder contrarestar l’efectivitat blaugrana. Amb aquest triomf el conjunt d’Albert Puig manté la segona posició, a tan sols dos punts del líder.

ATLÈTIC SANT JUST A 0–1 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Victòria per la mínima del Prebenjamí en la seva visita al Municipal de Sant Just Desvern. Els blaugranes van dominar i Marc Guiu va marcar l’únic gol del partit. El Prebenjamí va buscar el segon gol amb insistència, però finalment el marcador no es va tornar a moure. Tres punts més per al líder de la Lliga, que suma dos punts més que el segon classificat, el Castelldefels.

FEMENÍ JUV-CADET 9–0 SANTA EUGÈNIA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria sense pal·liatius del Femení Juvenil Cadet, que no va donar cap opció al seu rival. Elena Benítez va inaugurar el marcador abans d’arribar al minut 10 i Laia Castilla va obrir una escletxa important quan va aconseguir el segon gol després de només 12 minuts jugats. Amb el marcador a favor, les blaugranes no van afluixar i Laia Muñoz es va convertir en la protagonista del partit després d’aconseguir marcar un hat-trick. Carla Niubó, Abril Moreno, Paula Fernández i Nerea Rodríguez van ser les altres golejadores. Tres punts més per al líder de la Lliga, que ja en treu vuit al segon classificat.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 10-0 SABADELL. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Una desena de gols són els que va aconseguir el Femení Infantil Aleví aquesta jornada en el partit contra el Sabadell. La resistència visitant va durar 12 minuts, que és el que va trigar Claudia Pina a marcar el primer gol. La jugadora blaugrana va ser la més destacada del partit amb quatre gols. Les altres golejadores van ser Sandra Carrasco, Maria Llompart, Mariona Segalès, Mireia Carrasco, Yaiza Navarro i Carla Aceituno. Després de 17 jornades, el Femení Infantil Aleví segueix sumant els partits per victòries i cada cop té el títol de Lliga més a prop.