Bons resultats dels equips formatius

Bons resultats dels equips formatius

El Benjamí A es va proclamar campió del Torneig Memorial Antoni Bosch al derrotar l’Espanyol a la final (2-1) Pluja de gols (22-0) del Femení Infantil-Aleví davant l’Atlètic Vilafranca

JUVENIL B 5–2 DAMM. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Retorn al triomf del Juvenil B després d’empatar, el cap de setmana passat, al camp de l’Unificación Bellvitge. Amb aquesta victòria els blaugranes retallen un punt al líder, el Mercantil, i se situen a tan sols dos de la primera plaça. L’equip de Javi Garcia va avançar-se fins a dues ocasions a la primera part amb gols de Adriá Arjona i Miquel Poveda, però es va arribar al descans amb el resultat de 2 a 2. A la segona, els blaugranes van prémer l’accelerador i van fer tres gols més per sentenciar el partit. Els golejadors van ser Alex Carbonell, Yves Meva i Adrià Vilanova. Cinc golejadors diferents en cada un dels gols anotats per l’equip.

CADET A 5–2 SABADELL. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

El Cadet A de Quique Álvarez segueix intractable en aquest inici de temporada i suma tres victòries en tres partits, l’última, contra el Sabadell. Els blaugranes es van avançar al marcador al minut 27, gràcies a un gol de Carles Aleña, però l’alegria només va durar quatre minuts, que són els que van trigar els vallesans a igualar el marcador. Amb l’empat a un es va arribar al descans. Després del pas pels vestidors els jugadors de Quique Álvarez van prémer l’accelerador i, amb quatre gols en 12 minuts, van sentenciar el partit. A un minut per al final el Sabadell va acabar escurçant distàncies i va marcar el 5 a 2 final.

RAPITENCA 0–4 CADET B. LLIGA PREFERENT

Àmplia golejada del Cadet B de Franc Artiga davant la Rapitenca en el debut de l’equip a preferent. Els blaugranes són segons per diferència de gols i comparteixen el liderat amb sis equips més que han assolit la victòria en aquesta primer jornada. Els tres primers gols van arribar a la primera part, on en trenta minuts van marcar Tandasi Fombutu, Alex Collado i Omar El Farsi. Amb el partit resolt, el quart gol no va arribar fins el minut 68 i el va marcar Oscar Mingueza.

INFANTIL A 0–1 GIRONA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

L’Infantil A no va poder superar el líder de la Lliga i va caure per primer cop aquesta temporada per un igualat 0-1. L’equip que entrena Denis Silva es va veure superat per un solitari gol de Daniel Padilla i no va poder encadenar la segona victòria consecutiva. El gol dels gironins, a la meitat de la segona part, deixa l’Infantil A en setena posició de la Lliga, a sis punts de diferència del Girona, però encara amb un partit pendent.

EBRE ESCOLA ESP. 0–12 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Passeig triomfal de l’Infantil B en el seu partit contra l’Ebre Escola Esportiva en el seu debut a la Lliga aquesta temporada. El protagonista de l’inici del partit va ser el blaugrana Anssumane Fati, que només va necessitar 31 minuts per marcar un hat-trick i deixar el partit molt ben encarrilat. Fati no va ser l’únic blaugrana que va marcar tres gols, ja que els seus companys Miguel Ángel Ramírez i Takefusa Kubo també van marcar un hat-trick cadascú. La golejada la van completar Adrià Bernabé, Roger Vegas i Marco Villa. Amb aquesta contundent victòria, l’Infantil B se situa líder de la Lliga.

ALEVÍ A 9–3 MANRESA. LLIGA PREFERENT

Festival golejador de l’Aleví A en el partit disputat contra el Manresa. Un partit més, l’equip de Marc Serra va demostrar el seu potencial golejador, i, després de tres jornades, ha marcat 27 gols. Els bagencs es van avançar al marcador al minut 5 del partit, però la resposta blaugrana va ser molt contundent, només van ser necessaris dos minuts per capgirar el marcador, i van ser capaços d’encadenar fins a vuit gols consecutius. Els blaugranes Pablo Moreno i Roberto Navarro van marcar un hat-trick cadascú i es van convertir en els protagonistes del partit.

FUNDACIÓ ESP. GRAMA 1-7 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Victòria convincent de l’Aleví B contra la Gramanet per 1 a 7 en la tercera jornada de Lliga. Els blaugranes van dominar el partit des de l’inici, i només van trigar sis minuts a inaugurar el marcador. Gerard Urbina es va convertir en l’autèntic protagonista del partit, va ser l’autor dels dos primers gols de l’equip, i va acabar el partit anotant un repòquer de gols. Iker González i Adrià Agell van arrodonir la golejada, que permet a l’Aleví B seguir encapçalant la Lliga després de tres victòries en tres jornades.

ALEVÍ C 13–0 C. GIM. MANRESA “D”. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Festival de gols de l’Aleví C, que no ha tingut cap pietat del Gimnàstic de Manresa. L’equip que entrena Cristian Catena va començar la Lliga fent un partit molt complet, en què nou jugadors diferents van ser capaços de marcar un gol. Xavier Plaguezuelo va ser l’estrella del partit, amb tres gols. Amb aquesta contundent victòria, els blaugranes encapçalen la classificació.

SANT ANDREU “B” 1–2 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf molt treballat de l’Aleví D en la seva visita al sempre complicat camp del Sant Andreu. Els blaugranes van tenir la sort de cara des de bon principi. Hugo Garcia va obrir la llauna quan s’arribaven als primers cinc minuts de joc. Els barcelonistes van aprofitar l’avantatge per intentar marcar territori i fer-se amos i senyors del domini. La solvència del conjunt de Xavi Bravo va ser premiada al minut 20, en què Nadir Louah ampliava l’avantatge. Jonay Ursula va retallar les distàncies per al conjunt local però no va servir per igualar la superioritat blaugrana.

BENJAMÍ A. VI TORNEIG MEMORIAL ANTONI BOSCH

Actuació impecable en la seva participació en el VI Torneig Memorial Antoni Bosch. Els blaugranes es van proclamar campions després de guanyar tots els partits de la competició. A la fase prèvia van superar el Fraga (8-0), l’Intercomarcal (11-0), l’Òdena (10-0) i van haver de suar per superar el Lleida Esportiu (1-0). A les semifinals els blaugranes van superar amb comoditat l’SE AEM (4-0) i a la gran final van aconseguir derrotar l’Espanyol en un molt bon partit dels de Sergi Milà (2-1).

BENJAMÍ B 0–2 CORNELLÀ. LLIGA PREFERENT

Derrota inesperada del Benjamí B contra un dels rivals més durs i treballadors de la categoria, el Cornellà. El conjunt de Jordi Pérez no va poder combatre l’efectivitat visitant. Sergio Baz i Adrián Bobi van ser els golejadors per al Cornellà. Tot i la derrota, el Benjamí B manté la sisena posició i continua a tres punts del grupet d’equips que han sumat tres victòries en les tres primeres jornades.

F.E. ATLÈTIC VILAFRANCA 1-5 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Inici de Lliga immillorable per al Benjamí C. Els blaugranes van superar per un contundent 1-5 l’Atlètic Vilafranca i van demostrar que han arribat a la competició amb les piles ben carregades i amb ganes d’oferir bon futbol. Tres minuts va tardar Pau Ortega a decantar la balança per al conjunt barcelonista. A l’encert del ‘5’ blaugrana s’hi van apuntar Gerard Hernández i Pau Segarra. Els locals van retallar distàncies amb un gol de Marc Romagosa però dues dianes de Diego Almeida i Marc Quesada van tancar la golejada.

BENJAMÍ D 6–2 IGUALADA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf contundent del Benjamí D en el seu compromís contra l’Igualada. Els d’Albert Puig, però, van haver de remuntar el gol inicial aconseguit per Iu Casamitjana al minut dos. La reacció blaugrana va arribar abans dels cinc minuts de joc, quan Álvaro Millán posava l’empat al marcador. Els visitants es van tornar a posar al davant amb un gol de Mikel Pérez, però novament els blaugranes van saber reaccionar a temps. Iker Sánchez va restablir l’empat. A partir d’aquí, tot a favor per als barcelonistes. Àlex Castany va situar el Barça per primera vegada al davant al marcador i dos gols més d’Álvaro Millán i un d’Iker Blazquez van tancar la golejada.

MOLINS DE REI “B” 2-5 PRE-BENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Victòria treballada del Prebenjamí en la seva visita a Molins de Rei. Els jugadors de David Sánchez van sortir a guanyar el partit des de bon principi i Marc Guiu va començar el camí del triomf amb un gol al primer quart d’hora. El Molins de Rei, lluny de rendir-se, va empatar el matx cinc minuts més tard, però una altra vegada Marc Guiu va tornar a donar l’avantatge als blaugranes. Els jugadors de David Sánchez ja no van perdre la iniciativa del partit, i van anar eixamplant les diferències al marcador. A les acaballes Marc Guiu va arrodonir la seva actuació amb un hat-trick.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

FEMENÍ B 0–3 SE AEM. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Partit complicat per al Femení B, que no va poder oferir la seva millor versió davant el líder de la categoria, l’SE AEM. Les blaugranes van intentar proposar el futbol de toc però l’efectivitat va caure sota el domini de l’equip rival, que va superar al Femení B per 0-3. Tot i la derrota, les noies se situen vuitenes amb quatre punts, a cinc del liderat, que comparteixen l’Estartit i l’SE AEM.

FEMENÍ JUV-CADET 7–0 REUS DEPORTIU. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Inici amb força a la Lliga de les noies del Juvenil-Cadet, que van vèncer amb contundència el Reus Deportiu. L’equip que dirigeix Zoe Garcia no va donar cap opció als reusencs, i al minut 6 el marcador ja indicava un 2-0. Les noies no van treure el peu de l’accelerador, i van aconseguir que al descans el partit ja estigués vist per a sentència, gràcies a un marcador parcial de 5-0. Dos doblets, un de Laia Castilla, l’altre de Carla Armengol, i un gol d’Abril Moreno, no van donar cap opció al Reus Deportiu. A la segona meitat, Laura Martínez i Laia Aleixandri van arrodonir el marcador.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 22–0 F.E. ATLÈTIC VILAFRANCA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada espectacular de les noies de l’infantil-aleví en el seu primer partit de Lliga. L’Atlètic Vilafranca no va ser rival per a un Barça que només va necessitar 15 minuts per marcar cinc gols i sentenciar el partit. Clàudia Pina, Mireia Carrasco i Candela Andújar van ser les màximes golejadores blaugrana, amb quatre dianes cada una, mentre que Anna Torrodà i Ainhoa Marín van marcar un hat-trick. Amb aquesta contundent victòria, les blaugranes comencen liderant la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut