Bon balanç del futbol formatiu tot i la pluja

Fins a quatre partits s'han suspès per la pluja: Juvenil B, Aleví A, Benjamí C i Femení B Deu victòries, un empat i una derrota és el balanç dels partits disputats

Jornada accidentada, en què s'han suspès fins a quatre partits a causa de la meteorologia: Juvenil B, Aleví A, Benjamí C i Femení B. A continuació repassem els que s'han disputat:

TORTOSA 1–3 CADET B. LLIGA PREFERENT

Gran victòria del Cadet B, que va fer un partit molt seriós per capgirar un marcador que se li havia posat complicat. Després d’uns primers minuts d’igualtat, el Tortosa es va avançar, però el Cadet B va saber reaccionar ràpid i només cinc minuts després El Farsi va fer el gol de l’empat. Amb l’empat a 1 es va arribar al descans, i a la represa, dos minuts màgics van sentenciar el partit. Fombutu, al minut 68, i Jaime, al minut 70, van marcar per a l’equip blaugrana i van assegurar tres punts més per al Cadet B, que ha guanyat els set partits que ha disputat i és líder en solitari de la Lliga.

CORNELLÀ 1–0 INFANTIL A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Segona derrota dels jugadors de Denis Silva a la Lliga davant el segon classificat. Tot i això, mantenen el liderat. La primera part es va disputar en un terreny de joc pràcticament impracticable a causa de la pluja, i els blaugranes van tenir moltes dificultats per desplegar el seu joc. El Cornellà ho va aprofitar i al minut 11 de partit va marcar un jugador cedit pel Barça, Oriol Solina. Això va provocar que els locals es tanquessin i, tot i tenir dues ocasions de gol molt clares, es va arribar al descans amb el marcador en contra. A la segona part el terreny de joc va millorar, però no va ser suficient per remuntar el partit.

INFANTIL B 0–0 ESCOLA FUTBOL GAVÀ. LLIGA PREFERENT

Empat sense gols de l’Infantil B en un partit marcat per la pluja. L’aiguat no va permetre als blaugranes desplegar el seu futbol de toc habitual, però, malgrat tot, els jugadors de l’Infantil B van buscar amb insistència la porteria contrària, però sense l’efectivitat de cara al gol que havien tingut en partits anteriors. La prodigiosa cama esquerra de Bernabé va estar a punt de marcar en diverses ocasions, però la falta de punteria i l’actuació del porter visitant ho van evitar. L’empat final fa que l’Infantil B es col·loqui segon a la classificació a només dos punts del líder, amb 34 gols a favor i només un en contra.

ALEVÍ B 7–0 VIC RIUPRIMER. LLIGA PREFERENT

Gran golejada de l’Aleví B, que no va donar cap opció a un rival de la part baixa de la classificació. Els blaugranes van fer un partit molt seriós, i malgrat que la pluja va dificultar la fluïdesa de joc blaugrana, la clara superioritat es va acabar reflectint en el marcador. Romero i Martínez van ser els màxims golejadors blaugrana amb dos gols cadascun, mentre que López, González i Lacava van tancar la golejada. L’Aleví B va sumar tres punts més que li serveixen per seguir sumant els partits per victòries i, per tant, per continuar com a líder en solitari. A més, els blaugranes són l’equip més golejador i el menys golejat.

SANT ILDEFONS 1–6 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Setè partit a la Lliga de l’Aleví C, setena victòria contundent. Els blaugranes estan imparables, i a cada equip que es troben davant li passen per damunt com una piconadora. El conjunt blaugrana va sortir molt concentrat, i només va necessitar tres minuts per inaugurar el marcador gràcies a un gol de Simons. Només tres minuts més tard, Pelaz s’encarregava de transformar un penal, i va marcar el primer dels tres gols que va fer, el segon gol blaugrana. Farnós, amb dos gols més, va ser l’altre protagonista del partit. Amb aquesta victòria, l’Aleví C se situa líder en solitari i amb uns registres espectaculars, 61 gols a favor i només 2 en contra.

ALEVÍ D 4–0 IGUALADA C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

L’Aleví D del Barça segueix intractable. Set partits, set victòries, la última aquest cap de setmana contra l’Igualada. Els blaugranes van començar el partit dominant la possessió de la pilota, buscant la porteria contrària, però sense encert ens els últims metres. Els jugadors de l’Aleví D no es van impacientar i quan s’havia jugat mitja hora de partit Pérez va inaugurar el marcador. Ja amb el marcador a favor, els blaugranes es van sentir més còmodes, i van aconseguir batre el porter visitant tres vegades més gràcies als gols de Samuelson, Vega i Sastre. L’Aleví D continua líder una setmana més.

IGUALADA 0–11 BENJAMÍ A. LLIGA PREFERENT

Golejada espectacular del Benjamí A que no va tenir pietat de l’Igualada. El Benjamí A està fent un inici de temporada excepcional, i encara no ha trobat un equip capaç de plantar-li cara. Merino va ser el protagonista del partit amb 4 gols, Caravaca en va fer dos, i Garrido, Jurado, Millán, Solernou i García van arrodonir la golejada. Amb aquesta contundent victòria, el Benjamí suma 21 punts de 21 possibles i a més a més, amb uns registres golejadors espectaculars, amb 7 partits ha marcat 76 gols, més de 10 per partit, i només n’ha encaixat dos.

BENJAMÍ B 5–2 FUNDACIÓ P.E.EUROPA. LLIGA PREFERENT

Partit amb molts gols el que es va disputar a la Ciutat Esportiva. Els jugadors blaugranes van sortir com un tro a pel partit, i només van trigar un minut en marcar el primer gol, obra de Akhomach. El Benjamí B va seguir amb la seva filosofia, dominant la possessió de la pilota i buscant amb insistència la porteria contrària, i Martínez, Amate i Meléndez van posar el 4-0 momentani. L’Europa va escurçar les diferències, però els jugadors del Benjamí B no van deixar que l’equip visitant reaccionés i Gazquez va marcar el cinquè gol. Ja amb el partit decidir, l’Europa va marcar el seu segon gol. El Benjamí B suma 21 punts i supera a l’Europa a la classificació.

SARRIÀ 2–6 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Partit molt seriós del Benjamí D que encadena la quarta victòria consecutiva a la lliga. L’inici de partit va ser frenètic, amb tres minuts es van marcar tres gols, els dos primer de color blaugrana, i el tercer per retallar diferències del Sarrià. Malgrat el gol de l’equip local, el Benjamí D no es va arrugar, va reaccionar i va eixamplar les diferències fins a l’1-6. El Sarrià només va poder marcar al segon gol amb el partit decidit. Blázquez va ser el màxim golejador blaugrana amb dos gols, mentre que Segarra, Caravaca, Sarmiento i Fernández van fer un gol cadascú. El Benjamí D suma 18 punts després de 7 partits.

PREBENJAMÍ 8–0 CAN VIDALET. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Grandiosa victòria del Prebenjamí que va aconseguir fer-li vuit gols a un equip que havia guanyat tots els partits que havia jugat anteriorment, i que només havia rebut 5 gols en els 6 partits anteriors. El Prebenjamí va sortir al camp molt concentrat, conscient de la importància del partit, i només va trigar un minut en batre la porteria visitant, per primera vegada. Amb el marcador a favor tot va ser una mica més senzill, el Barça tocava i tocava buscant la porteria contrària fins a batre el porter visitant una vegada i una altre. Fort, amb quatre gols, i López amb tres, van ser els protagonistes del partit, mentre que Pradas va arrodonir la golejada. Amb aquesta golejada el Prebenjamí recupera el liderat.

A continuació us reproduïm el resultat dels equips femenins:

FEMENÍ JUV-CADET 1–0 VILAFRANCA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria molt treballada i amb molt patiment del Femení Juvenil-Cadet que va haver de suar de valent per aconseguir els tres punts contra el Vilafranca. La intensa pluja va malmetre l’estat de la gespa i va ser un handicap per les jugadores blaugranes, que no van poder desplegar el joc de toc habitual. El Vilafranca va sorprendre inicialment amb un futbol molt directe, però mica en mica, el domini blaugrana va tancar les visitants a la seva àrea. A la segona meitat, el Femení Juvenil-Cadet va fallar un penal, i quan semblava que les blaugranes s’havien de conformar amb l’empat, un xut des de la frontal de Niubo quan passaven tres minuts del temps reglamentari es va colar a la porteria del Vilafranca i va donar la victòria al Barça. El Femení Juvenil-Cadet suma 21 punts de 21 possibles i ha marcat 36 gols i només n’ha encaixat 1.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 2–1 ESPANYOL. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria per la mínima del Femení Infantil-Aleví en el derbi per excel·lència de la lliga. Les coses es van posar de cara molt ràpidament per l’equip blaugrana, quan Pina va fer el primer gol quan només s’havia jugat un minut de partit. Amb el marcador a favor, el Barça va començar a dominar el partit, però en una ocasió aïllada, l’Espanyol va igualar el marcador. Finalment, un gol de Torrodà va desfer la igualtat i va donar els tres punts a les jugadores blaugranes. Amb aquest triomf, el Barça segueix líder, amb set victòries en set partits, i havent marcat 77 gols i havent-ne rebut 6.