Aleví A – Cornellà: Campions de Lliga!

Aleví A – Cornellà: Campions de Lliga!

Els nois de Marc Serra superen el segon classificat per 5-3 i s’asseguren matemàticament el títol a falta de dues jornades per al final

L’Aleví A és nou campió de Lliga. El conjunt de Marc Serra s’ha assegurat matemàticament el títol a falta de dues jornades per al final de la competició en vèncer el Cornellà, el segon classificat, per 5-3 al camp 8 de la Ciutat Esportiva. Navarro, Moreno, Roca (2) i Cartañá han estat els golejadors d’una victòria que tenyeix la Lliga de blaugrana.

Ha estat un títol guanyat des de la perfecció. Els culers, que aquest dimarts en tenien prou amb un empat, s’han imposat en els 28 partits disputats. Els blaugranes han marcat 216 gols i només n'han encaixat 28 en una Lliga que han dominat de principi a final. 

Cal recordar que el Juvenil A, el Benjamí A, l’Aleví B, el Femení A i el Femení Infantil-Aleví ja són campions de Lliga i que el Cadet A podria seguir els seus passos aquest dimecres si tomba el Girona al camp 9 de la Ciutat Esportiva.

[[BOTOVERMELL::CONSULTA++CLASSIFICACIÓ::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/formatiu/classificacio-alevi-a::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut