Gran cap de setmana del futbol formatiu del FC Barcelona

13 victòries, un empat i una derrota és el balanç del cap de setmana del futbol formatiu Jornada golejadora: 73 gols a favor i només 9 en contra entre tots els partits

DAMM 0–1 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

El Juvenil B seguirà una setmana més en el tren per recuperar el liderat després d’una gran victòria al camp del quart classificat, la Damm. Els de Garcia Pimienta van haver de treballar fort per superar un conjunt que va dominar durant un bon grapat de minuts. La llum al túnel va aparèixer al minut 81 quan Alexis Meva va aconseguir l’únic gol del partit. Amb aquests tres punts segueix a tres del líder, el Mercantil.

RCD ESPANYOL 1–3 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Triomf majúscul en la lluita pel liderat. Els blaugranes visitaven l’Espanyol, segon classificat, amb la intenció de distanciar-se en el liderat. Al final del matx, objectiu complert. El conjunt de Quique Álvarez no va trobar porteria fins a l’inici del segon acte. Dues dianes de Braima Fati van servir per agafar embranzida cap a la victòria. De Juan va retallar distàncies pels blanc-i-blaus però Daniel Olmo va sentenciar en la recta final. Els blaugranes se situen a nou punts dels periquitos.

CADET B 6–0 ATLÈTIC SANT JUST. LLIGA PREFERENT

Golejada del Cadet B en el seu corresponent partit contra l’Àtletic Sant Just. Els blaugranes van aconseguir obrir el marcador a base de toc. El primer gol va néixer a les botes del Toldrà i Monchu va ampliar l’avantatge. Amb els dos gols els blaugranes van poder jugar més alliberats i amb gols de Puerto, Tandasi, per partida doble, i El Farsi van tancar la golejada. Aquesta victòria serveix perquè el Cadet B mantingui el liderat en solitari amb 10 punts d’avantatge respecte al segon.

SANT ANDREU 0–5 INFANTIL A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

L'equip va sortir una mica adormit, amb uns primers minuts amb poc joc. Però els canvis que va fer Denis Silva van canviar totalment el ritme del partit i ràpidament van arribar dos gols de Xavi Vadell als minuts 28 i 29.  A partir d'aquí a la segona part el control va ser totalment blaugrana. Els tres gols restants van ser obra de Yanis Núñez i Albert Portas, que amb un doblet va completar la golejada. Amb la derrota del Cornellà al camp del Reus (1-0) els blaugranes s'escapen a la primera posició amb 54 punts, deu més que els del Baix Llobregat.

INFANTIL B 2–0 VILANOVA I LA GELTRÚ. LLIGA PREFERENT

Bon partit i bona victòria de l’Infantil B contra el Vilanova i la Geltrú. Els blaugranes van fer un partit molt seriós i Nils Mortimer va fer el primer gol del partit quan només s’havien jugat 9 minuts. L’Infantil B va seguir dominant la possessió, buscant la porteria contrària, i finalment el premi el van aconseguir al minut 59, quan Adrián Bernabé va marcar el gol de la tranquil·litat. Amb aquests tres punts, l’Infantil B segueix com a segon classificat a només 2 punts del líder, el Gavà.

SANT GABRIEL 0–5 ALEVÍ A. LLIGA PREFERENT

19 de 19. La ratxa imparable de l’Aleví s’allarga una jornada més. Els blaugranes no van tenir pietat del Sant Gabriel i el van superar amb un contundent 0-5. Els protagonistes de la golejada van ser José Martínez, Pablo Moreno (2), Biel Farrés i Robert Navarro. Aquests tres punts serveixen perquè el conjunt de Marc Serra sumi 57 punts, quatre més que el segon.

ALEVÍ B 7–0 L’HOSPITALET. LLIGA PREFERENT

Triomf contundent de l’Aleví B davant L’Hospitalet. El conjunt barcelonista no va donar treva als locals i amb un hat-trick de Rafael Lacava, un doblet de Joan González, una diana de Jan Reixach i un d’Iker Gónzalez van ser suficients per sumar una nova victòria. Els blaugranes seguiran una jornada més líders en solitari amb nou punts més que el segon classificat.

SANT JOAN DESPÍ 0–3 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Bona victòria de l’Aleví C en la seva visita al camp del Sant Joan Despí. Els blaugranes van dominar des de bon inici i allarguen una jornada més la seva ratxa d’imbatibilitat (17 victòries i un empat). El conjunt de Cristian Catena va obrir el marcador amb una diana de Xavi Simons, al minut 23. La sentència, però, va arribar en un minut i amb dues dianes. Els autors, Arnau Ollé i Arnau Farnós.

ALEVÍ D 11–0 CUBELLES. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf contundent de l’Aleví D en el seu compromís contra el Cubelles. Els blaugranes van ser infinitament superiors als visitants, fet que va quedar reflectit al marcador. Un pòquer de Pau Servat, un hat-trick de Gabriel Martínez, un de Nadir Louah, un de Marc Anglès, un d’Hugo García i un de Xavier Pérez van tancar el capítol de golejadors. Els blaugranes seguiran líders amb un punt més que el segon.

BENJAMÍ A 10–1 SANT GABRIEL ‘B’. LLIGA PREFERENT

Una desena de gols són els que va aconseguir el Benjamí A en el seu partit contra el Sant Gabriel. Els blaugranes no van donar cap opció al seu rival i Pau Segarra va obrir la llauna quan només s’havia jugat un minut. El jugador blaugrana ha estat el màxim golejador del partit amb tres gols. Álvaro Millán va fer dos gols i finalment, Pablo López, Iker Merino, Adrià Capdevila, Aleix Garrido i Antonio Caravaca van arrodonir la golejada. Després de 20 partits, el Benjamí A suma 20 victòries i avantatja amb 12 punts el segon classificat.

LES FRANQUESES 0–4 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

Triomf convincent del Benjamí B al Municipal Corro d’Avall per 0-4. Els blaugranes van aconseguir marcar les diferències ben d’hora quan Ilias Akhomach va obrir la llauna als 4 minuts. Amb el marcador a favor, el Benjamí B va seguir dominant la possessió de la pilota i buscant ampliar el marcador, però els gols de la sentència van arribar concentrats en 4 minuts, del 42 al 46, quan dos gols de Joan Gázquez i un altre de Iker Almena van deixar el 0-4 definitiu. Després de 20 jornades, el Benjamí B segueix líder de la classificació amb un punt d’avantatge respecte a l’Espanyol i el Cornellà.

ST. VICENÇ DELS HORTS 0–9 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada espectacular del Benjamí C, que no va tenir cap pietat del seu rival. Amb 5 minuts en van tenir prou els blaugranes per marcar tres gols i deixar el partit vist per a sentència. Iker Bravo va ser el màxim golejador del partit amb tres gols, Pau Ortega en va fer dos, mentre que Pol Vila, Izan Sánchez, Àlex Castany i Llorenç Ferrés van marcar un gol cadascú i van arrodonir la golejada. El Benjamí C segueix en segona posició de la classificació a només un punt del líder, el Sitges.

BENJAMÍ D 0–3 HORTA ‘A’. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Derrota clara del Benjamí D al camp del líder. Els blaugranes es van veure superats des del principi per un Horta que va trigar menys de 10 min en avançar-se al marcador. Amb el marcador a favor els visitants es van sentir més còmodes i van marcar el segon abans d’arribar al minut 20. Els blaugranes van intentar capgirar el marcador, però davant d’un Horta molt ben ordenat no van poder escurçar distàncies. Finalment, els visitants van acabar marcant el tercer i definitiu. El Benjamí D es queda tercer a la classificació a 5 punts de l’Horta.

PREBENJAMÍ 5–2 SANTBOIÀ ‘D’. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Maneta del Prebenjamí contra el Santboià. Malgrat els cinc gols marcats i els tres gols de diferència, no va ser un partit fàcil, perquè Jan Quiles va donar una avantatge de dos gols al Prebenjamí només començar el partit, però abans d’arribar al minut 20, el Santboià havia igualat el marcador. El Prebenjamí va reaccionar, Marc Guiu va tornar a posar el Barça per davant, i finalment, els gols de Pau Prim i de Dereck Lope van tancar el partit. Tres punts més
per al líder de la classificació.

ESPANYOL B 2–2 FEMENÍ INF-ALEVÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Igualtat màxima en el derbi que es va disputar a la Ciutat Esportiva blanc-i-blava. El duel va enfrontar el primer i el segon classificat i no va decebre ningú. El primer equip a avançar-se al marcador va ser l’Espanyol, gràcies a un gol de Carla Sánchez a la mitja hora de joc. L’empat blaugrana no va arribar fins a la segona part, quan Candela Andújar va batre la porteria blanc-i-blava. Les blaugranes es van avançar al marcador gràcies a un penal transformat per Clàudia Pina, però l’Espanyol va tornar a igualar el partit només dos minuts més tard. Amb aquest empat, el Barça manté els 5 punts d’avantatge, i és el primer partit de la temporada que no aconsegueix la victòria.