Un cap de setmana ple de tornejos

Un cap de setmana ple de tornejos

Les categories inferiors del Barça han disputat molts tornejos aquest llarg cap de setmana, molts dels quals amb un resultat favorable

El Cadet A queda tercer al triangular de Nadal a Navarra

El Cadet A disputava aquest cap de setmana el XXI Torneig de Nadal Cadet a l’Escola Ribera a Tudela (Navarra). Un triangular amb la Reial Societat i el conjunt de La Ribera –un equip format amb els millors jugadors de la zona-. El Barça va guanyar divendres a la Reial Societat amb un gol de Canós, però va perdre al dia següent davant del conjunt de la Ribera, també per la mínima. El Cadet A va finalitzar el triangular com a tercer.

El Cadet B va participar en el Torneig MTU-Hallencup a Friederichshafen (Alemanya)

Alemanya va ser el destí del Cadet B aquest cap de setmana. El conjunt blaugrana va dividir el conjunt en dos equips: 'FC Barcelona grana' i 'FC Barcelona blau', ja que el torneig es jugava en format de futbol sala. Ambdós equips van superar la primera ronda, però a la segona, on es van enfrontar entre ells amb victòria per al 'Barça grana' (4-1), tan sols va aconseguir superar-la el filial 'grana'. A quarts de final, el conjunt blaugrana va caure per la mínima contra el Bayern de Munich (2-3). En la lluita pel cinquè i sisè lloc, el Barça va superar el Grasshoppers Zürich en un partit molt disputat (4-3).

L’Aleví A es proclama campió al Torneig Fair Play Cup d’Elx

Els blaugranes van demostrar la seva superioritat en la primera ronda superant l'USA Miami, el Ranero i el Kelme. A vuitens els blaugranes van superar l’Atlètic de Madrid amb un contundent 5-2 i a quarts van empatar a un contra el Granada, que van superar-lo a la ronda de penals. El Barça va firmar un gran partit a les semifinals contra el Màlaga guanyant per 4-1. Els barcelonistes van culminar el torneig contra el RCD Espanyol. Els blanc-i-blaus van caure davant l’eficiència ofensiva blaugrana per 3-1.

L’Aleví B va quedar tercer al Torneig Lech Cup a Poznan (Polònia)

El conjunt de Jordi Font va enfrontar-se a rivals complicats com el PSG, el Manchester City i el Borussia de Dortmund. Els blaugrana, que es van adjudicar la segona posició, van aconseguir derrotar els francesos (4-1), van perdre contra els alemanys (0-2) i van empatar amb els anglesos (3-3). En la següent ronda els blaugrana no van aconseguir el bitllet per accedir a la gran final, van perdre contra el Chelsea (2-4), el Borussia de Dortmund (2-1), novament, i van guanyar contra el Manchester City (3-1). En la lluita pel tercer lloc els blaugranes van tornar a superar els ‘citizens’ (5-3) i van consolidar-se en la tercera posició.

L’Aleví C va emportar-se el Torneig Èlit Alevins de Manresa contra l’Espanyol

El conjunt dirigit per Àlex Gómez va proclamar-se campió a Manresa guanyant tots els partits del torneig i rebent només un gol. En la fase de grups, els blaugranes es va desfer per 2-0 del Nàstic de Tarragona en un molt bon partit i per 5-0 del Sant Cugat. En els quarts de final, el Barça es va avançar per 2-0 contra el Cornellà i en la recta final va rebre l’únic gol del dia. En semifinals va tocar de nou el Sant Cugat i el resultat va ser de 4-0. Així doncs, la final es va disputar entre el Barça i l’Espanyol. En un partit de 25 minuts, el derbi va caure del costat blaugrana per un clar 2-0 i d’aquesta manera l’Aleví C va emportar-se el torneig manresà.

L’Aleví D, campió del Torneig Juncària Cup de Figueres

El Barça va imposar la seva superioritat des del primer partit al Torneig Juncària Cup. Els blaugranes van superar (10-0) la seva primera cita contra La Salle Figueres. Van golejar també en el segon partit (0-14) contra La Jonquera i van tancar la primera fase amb dos marcadors contundents: 0-7 contra els amfitrions i 14-0 contra la Borrassa. A les semifinals els barcelonistes es van topar amb el Girona, que els va complicar lleugerament la seva aventura al torneig però també van caure (4-0) sota el domini blaugrana. La gran final la van disputar contra el RCD Espanyol, on la igualtat va ser màxima i es va veure en el resultat final (0-0). Els barcelonistes van proclamar-se campions en la tanda de penals (3-2).

El Benjamí A, campió del Torneig Vila de Cambrils

El Barça va proclamar-se campió a Cambrils després d’una primera fase còmoda contra el Cambrils, el Tàrrega i la Rapitenca. En la fase d’eliminatòries, el Barça es va creuar a vuitens amb el Floresta i a quarts de final amb el Riudoms. Ja a les semifinals, el rival va ser el Vila-real. El resultat de 3-0, en un partit molt treballat i amb bon joc, va donar el pas a la final del torneig. El rival va ser el Nàstic de Tarragona, i el resultat de 2-0 favorable als blaugranes. Així doncs, el Benjamí A dirigit per Sergi Milà va fer un torneig rodó, amb només un gol rebut.

El Benjamí B es veu superat per l’amfitrió al Torneig Fair Play Cup d’Elx

Els blaugranes van resoldre una primera fase contra equips com el San Miguel, el Gaste Berriak i l’Internacional Elche. El conjunt barcelonista va demostrar la seva superioritat i es va classificar per a la següent ronda del torneig. Els vuitens es van convertir en un pur tràmit per al conjunt de Cristian Catena, que van superar amb un contundent 11-0 a l’Únion Esportiva Creville. La sorpresa va arribar a quarts, on els blaugranes van caure contra l’Elx per (2-6). El torneig se’l va adjudicar el Benjamí del Reial Madrid.

El Benjamí C, quart en el Torneig de Nadal Memorial M . Luque i A. Gallardo de Sabadell

Tot i no perdre cap partit en tot el torneig, el Benjamí C va acabar en la quarta posició del torneig sabadellenc. Després d’un bona primera fase de grups en la qual els blaugranes van superar el Valls, el Manresa i el Can Rull, tots ells equips de segon any, el conjunt de Jordi Pérez es va creuar amb el Sabadell en els quarts de final. El resultat va ser de 3-0 favorable al Barça. A les semifinals, després d’empatar a zero contra el Badalona, la sort dels penals no va somriure als blaugranes, que van jugar el partit per al tercer i quart lloc contra un bon Vila-real. Després d’empatar el gol inicial dels de la Plana, el Barça va tornar a caure en els penals i es va haver de conformar amb la quarta posició tot i fer un molt bon torneig.

El Benjamí D queda eliminat a vuitens

L’equip d’Òscar disputava aquest cap de setmana el III Torneig Leroy Merlin a Sant Boi de Llobregat. Els blaugranes jugaven el torneig amb rivals de categories superiors i amb nens d’un o dos anys més. A la fase prèvia van guanyar al Santboià D (4-0), van empatar amb el Gavà (1-1) i es va guanyar al Casablanca (8-1). L’equip blaugrana va passar a vuitens com a segons de grup empatats a punts amb el Gavà, però amb el 'goal average' desfavorable. En aquesta ronda, el Benjamí D va quedar eliminat per l’Hospitalet al perdre 3 a 0. El campió va ser el Cornellà A.

El Prebenjamí queda campió de dos torneigs diferents en quatre dies

El Prebenjamí disputava dos torneigs diferents aquesta setmana. Dijous jugava el Torneig Vila de Cambrils i diumenge el III Torneig de Manresa. D’aquestes dues competicions, l’equip blaugrana en sortiria guanyador, i a totes dues contra el mateix rival a la final, el Gimnàstic de Tarragona. En el Torneig de Cambrils els barcelonistes van guanyar a la final per la mínima amb un joc efectiu i associatiu, mentre que en el Torneig de Manresa, van guanyar per 2 a 0 amb un joc no tan vistós com el de dijous.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut