fcb.portal.reset.password

Els residents de La Masia participen en un taller teatral / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El teatre en valors va ser el protagonista aquest dilluns a la Masia, on els residents van assistir a l’obra de teatre interactiu ‘La Triada’ de la companyia Frec a frec. El guió d’aquesta obra ha estat el resultat del treball conjunt entre la Masia i aquesta companyia amb l’objectiu de fer arribar als joves esportistes aquells valors més difícils de verbalitzar en el seu dia a dia.

Els residents van participar d’un taller teatral amb dinàmica de grup on van veure escenes que reflecteixen moments que han viscut, viuen o poden viure en un futur, els van analitzar i van reflexionar sobre aquests d’una manera activa, profunda i amena.

El responsables del futbol formatiu Guillermo Amor i Albert Puig i els del bàsquet formatiu Roberto Dueñas i Edu Ubach no es van voler perdre l’espectacle i van acompanyar els joves esportistes.

El teatre com a eina d’autoreflexió

L’objectiu de l’espectacle va ser plantejar als residents problemàtiques en què els joves es poden veure evocats i serveix com a porta per començar a analitzar les actituds dels personatges i conseqüentment dels mateixos joves esportistes davant les diverses situacions que es van produir.

La Masia ha proposat aquesta obra de teatre com a eina d’autoreflexió i com a mecanisme per compartir experiències vitals amb els altres companys. El teatre interactiu ofereix una possibilitat única: que els espectadors siguin a la vegada protagonistes i públic d’aquelles situacions conflictives que en el dia a dia pot ser difícil d’analitzar i resoldre.

Aquesta activitat és un projecte innovador d’aquesta temporada a la Masia que ha facilitat eines pedagògiques, lúdiques, divertides i participatives per a la formació dels joves esportistes i l’educació en valors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();