Sort diversa en els tornejos disputats pel planter

Sort diversa en els tornejos disputats pel planter

L’Aleví C, l’Aleví D, el Benjamí C i el Prebenjamí s’han proclamat campions dels seus respectius tornejos, mentre que l’Aleví A i l’Aleví B s’han quedat a les portes

ALEVÍ A. IX TORNEIG F-8 CONCELLO DE CARBALLO

Torneig quasi impecable el que ha disputat l’Aleví A a Carballo (la Corunya), on, malauradament, ha acabat caient a la final davant l’Sporting de Gijón (1-2). Divendres els blaugranes van començar la seva aventura empatant a zero contra las Rozas, i en el segon partit contra Luis Calvo Sanz es van redimir i van sumar els tres primers punts (0-4). En la segona jornada, disputada dissabte, els blaugranes van superar el Deportivo (2-0), l’Sporting de Gijon (0-3), el Celta (3-0), el Pabellón (0-1), el Real Valladolid (2-0) i el Berceo (0-7).

A la fase final, disputada aquest diumenge, han superat el Deportivo (1-0) en un partit molt igualat, però no han pogut repetir la victòria davant l’Sporting de Gijón i els asturians han tombat, a la final, l’hegemonia blaugrana. Takefusa Kubo ha estat nombrat millor jugador del torneig i ha esdevingut el màxim golejador.

ALEVÍ B. DANONE NATIONS CUP

No ha pogut ser. L’Aleví B no ha pogut completar el somni de guanyar la Danone Nations Cup i representar Espanya en la gran final, que es disputarà el proper mes de setembre a l’estadi de Wembley. El conjunt barcelonista va firmar una primera fase impecable en què va derrotar el Rayo Vallecano (1-0), el CD Cerruda (4-0) i el Gimnàstic de Manresa (1-0).

A la matinal de diumenge el Barça ha caigut davant el Sevilla en el partit de quarts de final i ha dit adéu al somni de disputar la gran final a Wembley. L’Aleví A del Llevant ha estat el guanyador.

ALEVÍ C. TORNEIG ALEVINS CE SANTES CREUS

Còmode triomf el que es va apuntar l’Aleví C d’Alexis Pintó a Reus. Els petits jugadors blaugrana es van desfer amb comoditat dels seus rivals a la lligueta prèvia. Van derrotar per 4 a 0 el Torreforta i per 8-0 el Santes Creus D.

A la ronda final es va desfer de l’Astorga (8-0) a quarts, de l’Atlètic Segre B a semifinals i es va plantar a la final contra el Santes Creus A com a favorit. Tot i aquest rol, l’equip local va sortir molt endollat al partit, i va dificultar el joc dels jugadors blaugrana. Tot i això, la qualitat dels culers es va anar imposant a mesura que avançava el partit fins a aconseguir la victòria final per un clar 5-1. Excel·lent cloenda d’una temporada perfecta.

ALEVÍ D. TORNEIG SANT GABRIEL CUP 2013

Victòria justa del conjunt blaugrana a la Sant Gabriel Cup 2013. Els jugadors de Xavi Bravo van arribar amb el cartell de favorits i no van trencar els pronòstics. Una lligueta prèvia, en la qual els barcelonistes es van desfer del Júnior, el Calafell i el Granollers, va donar pas a una intensa fase final.

Als quarts de final, el Barça es va topar amb un dur rival, el Jàbac Terrassa, el qual va superar amb un marcador ajustat de 3 gols a 1. A les semifinals l’esperava l’equip amfitrió, el Sant Gabriel. Tot i l’empenta i les ganes de guanyar dels primers minuts mostrada pels amfitrions, el Barça va imposar el seu ritme per endur-se el partit amb un clar 5 a 1. A la final es va topar amb un dels altres favorits, la Damm, el qual els jugadors de Xavi Bravo van superar per 3 a 0 en un altre triomf del planter formatiu.

BENJAMÍ C. TORNEIG VILA DEL MASNOU

El Benjamí C s’ha proclamat campió del Torneig Vila del Masnou sense cap mena d’oposició. El conjunt barcelonista va superar, en la fase de grups disputada dissabte, el Cornellà (1-6), el Sabadell (1-4) i el Masnou (1-7). En la gran final, disputada la mateixa tarda, els blaugranes es van retrobar amb el Cornellà, equip que, novament, van tornar a derrotar de manera contundent (7-1).

PREBENJAMÍ. TORNEIG VILA DEL MASNOU

Gran paper del Prebenjamí del FC Barcelona en el Torneig Vila del Masnou disputat dissabte. Els blaugranes van ser molt superiors als seus rivals i ho van demostrar des de bon principi. En el primer partit de la lligueta van superar el Jàbac UJT de forma contundent (6-0). En els següents partits de classificació els barcelonistes van superar el Sant Gabriel (0-2) i el Masnou (1-6) i van classificar-se com a primers de grup. A la gran final van retrobar-se amb el Sant Gabriel, el qual, aquesta vegada, van superar de forma còmoda (1-6) per convertir-se en campions.

INFANTIL A. TORNEIG REINO DE LEÓN

L’equip entrenat per Denis Silva es va endur el torneig Reino de León als penals, després del 0 a 0, a la final disputada davant l’Atlètic de Madrid. El gran protagonista va ser el porter Iñaki Peña, que va aturar sis penes màximes i a més va ser l’encarregat de fer l’últim llançament que va donar la victòria. L’Infantil A va arribar a la final després de jugar una lligueta amb el Celta de Vigo –victòria per 5 a 0- i l’Atlètic de Madrid –empat a un gol-, i superar a la Fiorentina a les semifinals (3-0).

INFANTIL B. TORNEIG MEMORIAL JOAN MANEL CABANES

L’Infantil B va perdre la final del torneig Memorial Joan Manel Cabanes disputada al Nou Sardenya contra l’Europa. El partit es va decidir als penals després que el temps reglamentari acabés amb empat a un gol. Els blaugranes van veure com el títol s’escapava en una tanda de penals molt llarga i ajustada que es va acabar 9 a 8.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut