fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell es dirigeix als nens del futbol formatiu del Barça / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest vespre s’ha celebrat el final de temporada 2012/13 del futbol formatiu i femení del FC Barcelona. La festa ha tingut lloc als jardins de La Masia 'Centre de Formació Oriol Tort' amb la presència d’uns 400 nens.

El Club ha organitzat un sopar de cloenda que ha estat encapçalat pel president Sandro Rosell. També hi han assistit el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu i els directius Jordi Mestre i Josep Ramon Vidal-Abarca.

Tècnics, delegats, jugadors i jugadores dels equips han gaudit d’una tarda plegats que ha posat el punt i final a un curs ple d’èxits.

Felicitacions per la feina ben feta

Sandro Rosell ha elogiat la temporada dels més petits, així com els triomfs aconseguits per les noies del femení. "Estem molt orgullosos per la feina feta i l'actitud", ha comentat el president del Barça, que els ha remarcat "la sort de representar el Barça". "Heu representat molt bé el Club on heu anat", els ha dit. Tanmateix, ha afegit: "No ens interessen els títols, ens interessa l'educació, els valors i la família. No oblideu mai que els valors i l'educació estan per sobre el resultat”.

Per la seva banda, Jordi Mestre, directiu responsable del Barça B, el Juvenil A i el futbol formatiu, també ha volgut felicitar-los i agrair-los l'esforç i la il·lusió d'aquesta temporada. I ha comentat: "El més important no són els resultats però sí competir al màxim". Mestre també ha fet una menció especial cap a l'equip femení, campió de Lliga i que lluita per guanyar la Copa de la Reina.

Finalment, el director tècnic del futbol formatiu, Guillermo Amor, s’ha dirigit als més de 400 nens per agrair la feina ben feta al llarg d’aquest any: "Heu fet molt bona feina en una temporada tan rodona”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();