Remuntada i victòria per al Juvenil B en l’inici oficial de la temporada (6-3)

El conjunt de García Pimienta s’imposa al Nàstic per 6-3 en la primera jornada de Lliga, després d’una remuntada blaugrana en la segona part del partit Dels sis gols que ha marcat el Barça, quatre han estat a pilota aturada, i tres d’aquests, de córner

El Juvenil B ha començat la competició regular amb força. I és que els nois de García Pimienta han guanyat, en la primera jornada de Lliga, el Nàstic per 6-3. Tot i això, no ha estat una victòria plàcida, ja que el Barça ha començat perdent per 2-0 i amb un penal en contra. Un partit complicat que els blaugranes han sabut resoldre gràcies a les jugades a pilota aturada. D’aquesta manera, el Juvenil B ha sumat els primers tres punts de la competició regular.

De la igualtat a la superioritat

Durant els primers minuts, el conjunt tarragoní ha creat perill al Barça, però la solidesa defensiva blaugrana no permetia que cap acció acabés amb gol. Tot i això, la insistència del Nàstic ha tingut els seus efectes. Raúl ha aprofitat un llançament de córner per marcar el primer gol dels blancs. A poc a poc, però, el Juvenil B ha començat a recuperar el domini de l’esfèrica, malgrat la pressió del rival, que provocava la igualtat dels dos conjunts. Però, tot i aquesta situació, ha arribat el segon gol del Nàstic, que ha marcat Cristian amb un potent xut des del punt de penal.

El Barça, mentrestant, ho seguia intentant. En el minut 36, però, l’àrbitre ha assenyalat un penal de Rodri, favorable als tarragonins, que Suárez ha aconseguit aturar. Amb tot, un minut després, ha arribat el primer gol de la temporada del Juvenil B. Després d’una centrada des del córner, Pato ha marcat de cap en pròpia porteria. Aquesta diana ha fet pujar els ànims dels de García Pimienta, que ho han intentat amb més insistència.

Remuntada merescuda

La segona meitat ha començat amb intensitat. En el primer minut de joc, Sergio Buenacasa ha empatat el partit en aprofitar la centrada d’un córner. El Juvenil B, aleshores, s’ha animat i les ocasions de gol han augmentat. Malgrat la pressió del Nàstic, els de García Pimienta buscaven la remuntada, que ha arribat en el minut 55, quan Àlex Corredera ha xutat una falta directa que Gonzo no ha pogut aturar. I, tan sols dos minuts després, ha arribat el quart del Barça, anotat per Munir després d’una jugada de córner. Aquest ha estat el quart gol de pilota aturada dels blaugranes.

Per trencar amb els números, Munir i Jordi Ortega han marcat en jugada individual. Finalment, i per fer honor al seu esforç, Blasi ha anotat el tercer del Nàstic, que ha tancat el resultat amb el definitiu 6-3.