L’Aleví A, campió de Lliga!

La victòria per 2-7 contra la Damm B assegura el títol a falta d’una jornada

L’Aleví A s’ha proclamat campió de Lliga. La victòria d’aquest dimarts per 2-7 contra la Damm B ha permès els nois de Marc Serra apuntar-se el títol de forma matemàtica una jornada abans del final de Lliga. Ara sumen 85 punts, pels 79 del segon classificat, l’Espanyol, que tot i haver disputat una jornada menys té el goal-average perdut amb el conjunt blaugrana.

Del 2-1 al 2-7

La 28a victòria en 29 partits ha començat a gestar-se al minut 27, quan Guillermo Amor ha avançat els visitants. La Damm B, però, ha respost abans de la mitja part amb dues dianes en dos minuts que suposaven la remuntada local.

El conjunt blaugrana s’ha posat les piles quan s’ha vist amb el marcador en contra i ha acabat passant per sobre del seu rival –a qui ja havia guanyat per 6-1 a la Ciutat Esportiva- fins arribar al 2-7 definitiu, segellat al minut 53 amb una nova diana d’Amor. En el tram final de partit el resultat no s’ha mogut més. L’Aleví A era campió de Lliga.

D’aquesta manera, l’equip de Marc Serra s’afegeix als èxits de la resta d’alevins. L’Aleví B i C ja són matemàticament campions de Lliga i el D podria assegurar el títol aquest cap de setmana.