fcb.portal.reset.password

Ofrena floral dels jugadors i jugadores del futbol formatiu a Montserrat / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Més de tres-cents jugadors i jugadores del futbol formatiu i femení del FC Barcelona, acompanyats dels seus tècnics i directius, han visitat Montserrat aquest dimecres i han fet una ofrena floral. L’objectiu és oferir l’any esportiu i que els joves jugadors d’entre 7 i 17 anys coneguin de més a prop Montserrat.

L’expedició l’ha encapçalat el directiu responsable del Barça B, del Juvenil A, del futbol formatiu i del futbol femení, Jordi Mestre, acompanyat del director del futbol formatiu, Guillermo Amor, del coordinador, Albert Puig, i del cap de la Masia, Carles Folguera.

Valors blaugrana a Montserrat

Els actes s’han iniciat a les 19.30 hores quan el prefecte Sergi d’Assís els ha donat la benvinguda a la Basílica de Santa Maria. Allà els jugadors més petits han fet l’ofrena floral i el directiu Jordi Mestre ha adreçat unes paraules als assistents. “La visita a Montserrat ja comença a ser una tradició. És important que les dues institucions tinguin aquest vincle perquè representem valors comuns”.

Més tard, Sergi d’Assís ha fet una pregària en la qual ha destacat els valors i la responsabilitat del joves integrants del Barça i l’Escolania “perquè representen les dues entitats”. Tot seguit el cor de l’Escolania ha cantat una peça del seu repertori i el Virolai. Finalment, els membres de l’expedició que ho han desitjat han pujat al cambril de la Mare de Déu.

Lligams Masia-Escolania

Aquesta és ja la tercera temporada en què tot el futbol formatiu fa aquesta visita a Montserrat, fruit de les bones relacions que hi ha entre la Masia i l’Escolania de Montserrat des de fa cinc anys.

Aquests lligams entre les dues institucions han permès compartir valors comuns entre ambdues institucions en trobades periòdiques a la Ciutat Esportiva i també a l’Escolania de Montserrat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();