Dues victòries per tancar un excel·lent any al futbol formatiu

El Benjamí D i el Femení Juvenil-Cadet tanquen la temporada del planter amb dues victòries El futbol formatiu ha completat una gran temporada aconseguint 12 campionats de Lliga en les diferents categories

BENJAMÍ D 13-0 PIERA. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

L’equip de Juan Antonio Gil s’ha acomiadat de la millor manera possible de la Lliga. La contundent victòria per 13 gols a 0 reflecteix la superioritat dels blaugranes en tot moment. Ja al minut 2 del primer període Hugo Garcia ha avançat els culers amb un gol que ha servit als de Juan Antonio Gil jugar amb prou tranquil·litat per desplegar el seu millor futbol. Abans d’acabar el primer període Marc Olmo ha augmentat les distàncies. La segona meitat ha seguit la mateixa tònica de la primera.

Pol Melet, al 14, seguia augmentant el marcador i, només dos minuts més tard, Iker Almena sentenciava el matx amb el quart gol del Barça. La segona meitat del partit va ser un festival golejador. Els joves jugadors del Piera no van poder aguantar el ritme de la primera meitat i van veure com els jugadors blaugrana augmentaven el marcador. Abdoul Mazid Diallo marcava al minut 29, Pablo Meléndez s’anotava un hat-trick en només quatre minuts (minuts 32, 33 i 36) i Pol Melet tancava el marcador amb tres gols més (minuts 41, 43 i 46), i en sumava quatre en un gran partit dels joves culers.

FEMENÍ JUV-CADET 5-0 PUBILLA CASAS. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Últim partit de Lliga i última victòria del femení Juvenil-Cadet que tanca una temporada excel·lent amb 29 victòries, un empat i zero derrotes. La Ciutat Esportiva Joan Gamper va viure un gran partit de les jugadores de Jordi Ventura. El Pubilla Casas, novè finalment a la Lliga, va aguantar els 20 primers minuts. A partir d’aquí, les culers van aconseguir l’efectivitat necessària de cara a porteria per obrir la llauna. Al minut 24, la davantera Queralt Torradeflot superava la portera de l’equip visitant i anotava el primer gol del partit. Aquesta primera meitat va acabar amb un nou gol, el d’Andrea Cortes, al minut 41.

La segona meitat del partit va ser dominada completament per les culers. Als 10 minuts de la represa Andrea Cortes, de nou, sentenciava el partit amb un nou gol, el segon de la davantera. Ona Batlle, al minut 57, anotava el quart gol de les blaugranes, i al 66 tancava el marcador Maria González, l’altra davantera de l’equip.

Resum dels resultats del futbol formatiu en els diferents tornejos:

Un cop finalitzades les Lligues, els diferents equips del planter blaugrana van disputar tornejos arreu del món. L’Infantil B s’ha endut el Torneig Bassevelde (Bèlgica), després d’imposar-se a la final al PSV Eindhoven. També han sortit triomfadors l’Aleví A al Torneig F-7 d’Arousa en superar l’Espanyol a la final, i l’Aleví D, a la Juncària Cup, en imposar-se a la Damm. Les noies del primer equip femení també s’han endut la victòria al Torneig de Getxo després de guanyar el Bilbao a la final.

L’altra cara de la moneda són les derrotes Juvenil B a semis del Mundial de Clubs sub-17, la quarta posició del Cadet A al Torneig Memorial Juan Antonio Pomares i l’eliminació a semis del Torneig Gabala Cup (Azerbaidjan) contra l’Oporto, del Cadet B.

Pel que fa al Benjamí C, els nois de Jordi Pérez han guanyat el Torneig Mic 7 després d’imposar-se als penals a la final contra l’Espanyol. L’equip va superar les diverses fases del torneig amb golejades davant el Vic (5-0), el Platja d’Aro (10-0), el Figueres (7-0), el Badalona (7-0) i l’Athletic Segre a les semifinals (3-0). També el Prebenjamí va guanyar amb comoditat aquest torneig, després de derrotar a la final el Gimnàstic Manresa per 2-0. Per la seva part, l’Aleví C va acabar en tercera posició al Torneig F-9 Euro Festival (St. George’s Park Derbyshire). Tot i la mala sort davant l’Ajax, l’equip marxa amb bones sensacions pel bon joc realitzat. Finalment, el Benjamí B va guanyar la final del Torneig Baix Empordà – Santa Cristina d’Aro en imposar-se a la selecció de l’Empordà (5-1).