fcb.portal.reset.password

Estructura tècnica del FC Barcelona d'aquesta temporada, la 2012/13 / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona ha definit l’estructura tècnica del futbol formatiu de cara a la temporada vinent, que inclou els entrenadors dels 14 equips de les categories inferiors, des del Juvenil B fins al Prebenjamí, i els tècnics que s’encarreguen de la formació específica de porters. Pràcticament la totalitat dels tècnics continuaran una temporada més a l’organigrama del planter, tot i que alguns canvien d’equips. Les úniques baixes són les d’Álex Gómez, que era tècnic de l’Aleví C, i Jordi Puig, segon a l’Aleví B. Mentre que s’incorporen com a segons entrenadors Josep Olivé, a l’Aleví C, Miguel Ángel Calderón, a l’Aleví D, i Sandor Kocsis, al Prebenjamí.

Una de les novetats és que el quadre tècnic del Juvenil B passa a estar format per l’entrenador García Pimienta, l’ajudant, Ramon Ros, i el preparador físic, Andrés Martín. Xavier Franquesa, fins ara segon del Cadet B, passa a ser ajudant de Quique Álvarez al Cadet A per substituir Ros. El Cadet B continuarà dirigit per Fran Artiga, que tindrà com a segon Carles López, procedent de l’Infantil A. En el seu lloc s’incorpora Òscar Jorquera, que estava a l’Aleví D, com a tècnic del conjunt que seguirà dirigit per Denis Silva.

Les dues úniques baixes, als equips alevins

Cristian Catena, que era fins ara tècnic del Benjamí B, canvia d’equip i a partir de la temporada que ve dirigirà l’Aleví C substituint Álex Gómez, que deixa el Club. Catena tindrà com a ajudant Josep Olivé, una de les noves incorporacions. Jordi Puig tampoc continuarà i el seu càrrec com a segon de l’Aleví B l’agafa Alexis Pintó. Miguel Ángel Calderón entra a l’estructura tècnica del futbol formatiu com a ajudant de Xavi Bravo a l’Aleví D.

Però on segurament hi ha més canvi d’equips és en el Benjamí. Jordi Pérez i David Sánchez Aradilla, fins ara al C, es fan càrrec del B. I aquest equip passarà a estar dirigit per Óscar Hernàndez i Juan Antonio Gil, que aquesta temporada entrenaven el Benjamí D. Per la seva banda, Albert Puig, que era segon del Benjamí B, es farà càrrec del D, amb l’ajuda d’Álex Urrestarazu, que era al Prebenjamí.

Sandor Kocsis és la tercera i última incorporació del Club dins el cos tècnic dels equips formatius. Serà segon del Prebenjamí de David Sánchez Domènech.

El contracte de tots els que formen part de l’estructura tècnica del futbol formatiu és d’una temporada.

Així serà l'estructura tècnica del futbol formatiu de la temporada 2013/14:

EQUIPS PRIMER ENTRENADOR SEGON ENTRENADOR
Juvenil B Francesc Xavier García Pimienta Ramon Ros (2n) i Andrés Martín (preparador físic)
Cadet A Quique Álvarez Xavi Franquesa
Cadet B Fran Artiga Carles López
Infantil A Denis Silva Òscar Jorquera
Infantil B Marcel Sans Isaac García
Aleví A Marc Serra Dani Horcas
Aleví B Jordi Font Alexis Pinto
Aleví C Cristian Catena Josep Olivé
Aleví D Xavier Bravo Miguel Ángel Calderón
Benjamí A Sergi Mila Rafa Rodríguez
Benjamí B Jordi Pérez David Sánchez Aradilla
Benjamí C Òscar Hernández Juan Antonio Gil
Benjamí D Albert Puig Álex Urrestarazu
Prebenjamí David Sánchez Domènech Sandor Kocsis
Porters F7 Carles Gil Ferran Montijano
Porters F11 Xavi Ferrando  
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();