Cap de setmana quasi perfecte per al planter

Cap de setmana quasi perfecte per al planter

Els equips del planter han aconseguit sumar els tres punts excepte el Benjamí B que ha ensopegat en la seva visita al camp del Cornellà (5-3) El Cadet A, l'Aleví D, el Benjamí A i el Benjamí B poden ser campions a la propera jornada de Lliga

JUVENIL B 4–1 EUROPA. LLIGA NACIONAL

El ja campió del grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil no va tenir pietat en el seu compromís disputat aquest cap de setmana contra l’Europa. Els blaugranes van trobar-se amb un rival tancat als primers compassos. A poc a poc el conjunt barcelonista va anar trobant els espais i en tan sols cinc minuts ja va encarrilar el marcador. Sergio Buenacasa, primer, i posteriorment Josep Ramón Sarda van fer pujar el 2-0 a la mitja hora de joc. Abans d’acabar el primer temps Adrià Milà va sentenciar el matx. A la represa, el mateix guió. Els visitants van aconseguir el gol de l’honor a falta de cinc minuts per acabar el matx i Juan Antonio Entrena va tancar la golejada quan ja s’arribava a la fi del temps reglamentari.

LLEIDA ESPORTIU 0-5 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria importantíssima del Cadet A en la seva visita al camp del sisè classificat, el Lleida Esportiu Terraferma. Els blaugranes necessitaven sumar tres punts per mantenir el liderat en solitari i poder dependre d’ells mateixos per proclamar-se campions la propera jornada. El conjunt de Quique Álvarez va voler anar per feina i al final del primer temps ja golejava per 0-3 els lleidatans, amb dianes de Marcé, Rio i Franquesa. La màquina efectiva del Barça no es va aturar i a la represa van tancar, amb gols d’Arellano i Abou-Oulam, una golejada que els permet seguir somiant amb el títol. Els blaugranes són primers amb 74 punts, un més que el segon classificat, l’Espanyol (73).

CADET B 3–1 CORNELLÀ. LLIGA PREFERENT

Un altre dels equips del filial que van convertir-se en campions va tornar a obtenir una victòria aquest cap de setmana. El Cadet B va superar el que, fins a la jornada anterior, era el seu màxim perseguidor en la lluita per aconseguir el títol, el Cornellà. Molta igualtat es va viure als primers quaranta minuts disputats a la Ciutat Esportiva. Els dos millors equips de la Lliga es donaven cita en un compromís descafeïnat però no mancat de bon futbol. El Barça es va avançar al marcador amb un gol de Javier Ruiz, però els visitants no van arronsar-se i van aconseguir empatar, amb un gol de Ruben Enri, abans d’acabar el primer període. A la represa els blaugranes van tornar a demostrar per què són el millor equip de la Lliga i amb gols d’Olmo i Javier Ruiz, novament, van sentenciar el duel contra el Cornellà (3-1).

CANONJA 0–7 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Golejada incontestable de l’Infantil B en la seva visita al camp del Canonja. Els blaugranes no van tenir pietat de l’últim classificat de la Lliga i van aconseguir una triomf contundent marcat pel bon futbol i l’efectivitat que els caracteritza. Sis minuts va tardar el conjunt d’Isaac Garcia a obrir el marcador. Pau Martínez va ser el primer golejador. A partir d’aquí, hegemonia barcelonista i pluja de gols. Abel Ruiz, amb dues dianes; Yannis Núñez, amb un hat-trick, i un gol de Sergio Gómez es van afegir al ja aconseguit per Pau Martínez. Amb aquest triomf els blaugranes seguiran una jornada més en la quarta posició i a tan sols dos punts del tercer classificat, l’Escola Valls.

DAMM 2-6 ALEVÍ B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Ganes de victòria. Això és el que van demostrar els jugadors de Jordi Font. Assolida ja la Lliga, els blaugranes van superar amb claredat la Damm en un partit dominat per un gran Barça. Al minut 1 de partit Juan Julian Mahicas avançava els homes de Jordi Font. Els següents minuts van ser de tempteig, però un parcial excepcional de 0-5 en només 12 minuts va destrossar el partit. Els golejadors van ser Juan Julian Mahicas, de nou, i Marc Domínguez, Marc Guerrero, Nil Garrido i José Davi Alvarez, amb un gol cadascú. El 0-6 contundent va fer respirar els joves jugadors blaugrana, fet que va aprofitar la Damm per retallar distàncies als darrers minuts de partit.

ALEVÍ C 8–0 CASTELLDEFELS. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Tot i la consecució del títol de Lliga, l’Aleví C no va tenir pietat del seu rival, el Castelldefels, aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes, que encadenaven 26 victòries en 26 partits, no van voler trencar la trajectòria triomfant que portaven i van sumar el seu 27è triomf seguit. Els blaugranes, però, no van aconseguir trobar el camí cap al gol fins al tercer quart. A partir d’aquí l’eficàcia blaugrana es va convertir en un huracà imparable. Raul Martínez va obrir el marcador i Moriba Kouroumaa, que va acabar anotant un hat-trick, va ampliar l’avantatge de penal. A la festa de gols també s’hi van apuntar Gerard Urbina, Marc Alegre, Jan Reixach i Raul Martínez.

ALEVÍ D 13–0 SANTS. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Demostració de qualitat la que va oferir l’Aleví D en el seu compromís contra el Sants. Els blaugranes, que es poden convertir en campions de Lliga la propera jornada, no van tenir pietat de l’últim classificat de la categoria. Deu minuts va necessitar el conjunt de Francisco Gimenez Bravo per encarrilar el marcador amb dos gols d’Iker González i un d’Òscar Romero (3-0). El domini blaugrana era total i al rival tan sols li quedava l’opció de defensar la superioritat ofensiva que emanava dels locals, que van aconseguir anotar deu gols més. Antonio Roca, amb tres dianes;  Albert Garrido; Òscar Romero, novament i anotant un hat-trick; Joel López; Iker Gónzalez, anotant tres gols més, i Ricard Cartaña van tancar el recital barcelonista. Amb aquesta victòria, el Barça suma 81 punts, vuit més que el Santboià, segon classificat. Si la setmana que ve el conjunt de Francisco Javier Bravo aconsegueix una victòria es proclamarà  campió a falta de dues jornades per acabar el campionat.

BENJAMÍ A 11–0 MANRESA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria vital per a les aspiracions al títol la que va aconseguir el Benjamí davant el Manresa. Els blaugranes van esclafar els del Bages i van sumar la seva 27a victòria. A falta d’una jornada, i amb un partit més, el conjunt de Sergi Milà segueix primer amb tres punts més que el seu màxim perseguidor, l’Espanyol. Contra el conjunt del Bages els blaugranes van tornar a demostrar la seva superioritat i, gràcies als gols de Marc Pelaz (3), Arnau Farnós, Mamadou Bah (2), Xavi Pleguezuelo (2), Mamadou Djitte i Alejandro Balde (2), van endossar una golejada majúscula als manresans. El Barça depèn de si mateix per ser campió de Lliga. Amb una victòria a l’última jornada en tindrà prou.

 CORNELLÀ 5–3 BENJAMÍ B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Partit ajustat el que van disputar Cornellà i Barça al Municipal de Cornellà. Els blaugranes no van aconseguir endur-se els tres punts i sentenciar la Lliga després de perdre contra el Cornellà, l’actual segon classificat, que, amb aquest triomf, es col·loca a només un punt dels culers. El partit el va començar manant el Barça, amb un gol al minut 4 d’Antonio Gómez. Aquesta situació de partit no va arronsar els locals, que, en només 10 minuts, van capgirar el marcador (3-1). Arribant al descans, Gabriel Martinez retallava distàncies anotant el 3-2. La segona meitat va seguir la mateixa tònica. Dos gols més dels locals en el segon i el tercer període deixaven sentenciat un partit que s’acabava amb un nou gol de Gabriel Martínez, que deixava un 5-3 final favorable al Cornellà. A només una jornada per acabar el campionat, els jugadors de Cristian Catena han de defensar el punt d’avantatge sobre el Cornellà. Si guanyen l’Esplugues la propera jornada, seran campions.

BENJAMÍ C 3–1 SANT FELIU LLOBREGAT. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Important victòria del Benjamí C a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot i jugar contra un equip inferior, els jugadors dirigits per Jordi Pérez no van poder sentenciar el partit fins als darrers minuts. Tot i començar molt endollats, als quatre minuts el Barça ja manava gràcies a un gol de Marc Jurado. El Sant Feliu de Llobregat no va perdre mai la cara al partit. El segon període servia al conjunt blaugrana per ampliar diferències, per mitjà de Diego Almeida, amb un gol que col·locava el 2-0 al final dels dos primers períodes. Un Llobregat batallador va seguir lluitant, i el premi el va rebre al minut 31 de partit, gràcies al gol d’Arnau Lorente, que ajustava el marcador i creava dubtes a l’equip. No va ser fins als darrers minuts que un gol d’Ilias Akhomach sentenciava definitivament el matx i donava els 3 punts al conjunt blaugrana. A només tres jornades per al final de la Lliga, el Barça continua líder amb quatre punts d’avantatge sobre el segon, el Cornellà.

EFO 1–2 BENJAMÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

El Benjamí D manté les seves opcions al títol. La victòria ajustada per 1 a 2 manté les esperances, remotes, d’aconseguir un nou títol al planter blaugrana. La primera meitat va ser dominada pels homes de Jordi Hernandez, que, al minut 9, s’avançava amb un gol de Marc Olmo. El tercer període va ser el més mogut, i després que l’EFO aguantés el 0 a 1 parcial, va trobar el premi de la lluita amb l’empat de Pau Camacho al minut 35 de partit. L’alegria dels locals va durar poc, ja que el Barça, seriós, va aconseguir avançar-se de nou un minut més tard amb un gol de Pablo Melendez. Aquesta diana va ser la definitiva i els tres punts se’ls van quedar els blaugranes en la seva lluita pel títol de Lliga.

F. ESPORT. HOSPITALET 0–14 PREBENJAMÍ. LLIGA TERCERA DIVISIÓ

El prebenjamí barcelonista continua lluitant pel títol. Tot i que només resten tres jornades per al final de la Lliga i que estan a cinc punts del primer classificat, els petits jugadors dirigits per David Sánchez no es rendeixen. Aquest passat cap de setmana es van imposar per 0 gols a 14 al seu rival. Un partit plàcid, però, que no van deixar sentenciat fins al principi del tercer període. Les dues primeres parts van acabar amb un 0-5 parcial, amb gols de Pau Ortega (2), Iker Gomez (2) i un de Gerard Hernández. La segona meitat els blaugranes van ser demolidors a l’atac. Iker Bravo i Fasika Samuelson, amb quatre gols, i Xavier Muñoz, amb un, van tancar la golejada per sumar tres punts i seguir vius a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut