Aquest cap de setmana, el planter és sinònim de victòria

El planter del FC Barcelona va completar un cap de setmana perfecte i va sumar victòries en totes les categories del planter

FARNERS 0–6 JUVENIL B. LLIGA NACIONAL

El conjunt de Francesc Garcia Pimienta ho té tot de cara en el Campionat de la Lliga Nacional Juvenil. Amb el triomf sobre el Farners, un dels equips de la zona baixa, els blaugranes s’asseguren un coixí de punts per al tram final del campionat. El Juvenil B va fer un bon partit i es va imposar amb una certa comoditat al camp del Farners, amb un Pedro Godoy molt encertat. El davanter paraguaià va inaugurar el marcador abans d’arribar al quart d’hora de joc, i deu minuts després el va ampliar a 0-2. Encara abans del descans, dos gols de Kaptoum i Lucas del Campo van sentenciar els tres punts per al Barça. A la segona meitat, els nois de Garcia Pimienta van ampliar l’avantatge amb una diana de Munir i una altra de Godoy, que va completar el hat-trick.

MERCANTIL 0–4 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria còmoda del Cadet A en la seva visita al camp del Mercantil. El conjunt de Quique Álvarez va aconseguir sumar tres punts vitals per no perdre el tren del liderat. Actualment, els blaugranes són segons amb un punt menys que el líder, l’Espanyol. El Barça va viure uns primers minuts intensos en què els locals els van posar les coses difícils, fet que els va impedir obrir el marcador. No va ser fins als minuts finals del primer temps que Abou-Oulam i Marc Rio van aconseguir que els blaugranes arribessin al descans amb el partit a favor (0-2). Amb l’avantatge aconseguit al període inicial els blaugranes van saber gestionar els minuts i els gols de Canós i Aleña van suposar el cop de gràcia definitiu per sumar tres punts de gran valor.

CADET B 2–1 SANT CUGAT. LLIGA PREFERENT

Ajustada victòria del Cadet B que va superar un difícil escull a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes es van avançar als 23 minuts amb un gol de Dani Olmo. Els visitants, però, no van posar les coses gens fàcils i van empatar abans d’arribar al descans amb un gol d’Adrià Rodríguez. La sort es va  girar de cara al Barça quan a pocs minuts de la represa Carles Pérez aconseguia recuperar l’avantatge inicial. Finalment, triomf molt treballat del Cadet B, que manté el liderat en solitari en la competició regular.

INFANTIL A 2–1 ESPANYOL. LLIGA PREFERENT

Victòria molt important la que va aconseguir l’Infantil A davant el seu màxim perseguidor, l’Espanyol. El conjunt de Denis Silva va veure com els blanc-i-blaus s’avançaven aprofitant una passada interior. La reacció blaugrana, però, no es va fer esperar i al cap de tres minuts Abel Ruiz ja havia igualat el gol inicial dels visitants. El Barça vivia els seus millors moments i així ho va aprofitar Ferigra per rematar un llançament de falta i avançar els barcelonistes. A la represa l’Espanyol va avançar les línies i va fer pressió a la sortida de pilota del conjunt blaugrana. Els tres punts eren vitals per als blanc-i-blaus ja que els suposava retallar distàncies amb el Barça, actual líder de la categoria. Al final, victòria de l’Infantil A, que se situa a 9 punts d’avantatge i que, a falta de sis partits, pot proclamar-se campió de Lliga si guanya els tres següents.

L’HOSPITALET B 1–5 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Victòria de l’Infantil B a casa de l’Hospitalet B, setè classificat, en la jornada 24 del grup 1 de la Lliga Preferent Infantil. L’equip blaugrana es va imposar per 5 gols a 1. Bernat va inaugurar el marcador al primer minut de joc. Posteriorment Sergio Gómez Martín va marcar dos gols més, als minuts 14 i 23. L’Hospitalet va escurçar distàncies al minut 37, però la reacció va arribar amb el gols de Daniel Molina Guerrero (minut 50) i, de nou, Sergio Gómez (minut 51), que completava el hat-trick que tancava la golejada. Amb la victòria, l’Infantil B continua a la tercera posició.

ALEVÍ B 15–0 VILASSAR. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Còmoda golejada de l’Aleví B, líder de la classificació, contra el Vilassar, el cuer. Tot i que el primer gol es va fer esperar i no va arribar fins al tram final del primer quart, el conjunt de Jordi Font va acabar imposant la seva qualitat. Kenneth Soler, que va acabar marcant quatre gols, va avançar el Barça i es va convertir en la principal arma en l’atac blaugrana. El 4-0 al descans es va veure ampliat en el segon temps, sobretot en l’últim quart, en el qual Marc Guerrero va signar un hat-trick. A banda d’aquests dos jugadors, Nil Garrido va fer dos gols, i Marc Carmona, José David Álvarez, Roger Vegas, Julián Mahicas, Gerard Barri i Sergi Altimira també van veure porteria.

GAVÀ B 1–4 ALEVÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Gran victòria de l’Aleví C com a visitant al camp del Gavà B per 1 a 4, en la jornada 22. El conjunt blaugrana s’enfrontava al tercer classificat del grup 1 de la Lliga de Segona Divisió Aleví. Aitor López feia el primer per al Barça al minut 15. Jan Reixach va fer el segon al minut 27, i el tercer va ser obra de Jose Martínez (32’). De nou Jan Reixach va marcar per als blaugranes al minut 60. Un minut després Joan Rubio va fer l’únic gol del Gavà B.

CORNELLÀ 1–2 ALEVÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Triomf molt treballat de l’Aleví D en un dels camps més complicats de la categoria. El conjunt de Xavi Bravo va haver de treballar de valent per superar un rival que es va sentir molt còmode durant tot el partit. El Cornellà, que va aprofitar que les dimensions del seu camp són força reduïdes, va pressionar la sortida de pilota dels blaugranes i va ser molt rigorós en defensa. Els locals van avançar-se en el marcador, però abans d’arribar a la mitja part els barcelonistes van empatar amb un gol de falta de Garrido. El partit va seguir en plena bogeria fins a l’últim quart, quan Roca va aconseguir marcar el gol definitiu de la victòria.

CAN ANGLADA 1–13 BENJAMÍ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Gran victòria del Benjamí A contra un dels equips de la zona alta. El Can Anglada, cinquè classificat, va patir el poder ofensiu del conjunt dirigit per Sergi Milá, que va tornar a la competició amb molta energia. Des del primer moment els blaugranes van imposar el seu joc i van veure porteria amb facilitat. Al final del primer període el marcador mostrava un 1-4 prou clar. El Benjamí A no va afluixar el ritme i va seguir insistint, situant l’1 a 7 al descans. L’eficàcia en atac i la solidesa defensiva va permetre seguir veient gols blaugranes, fins a l’1-13 definitiu que manté el conjunt de Sergi Milá líder, empatat a punts amb l’Espanyol. Arnau Farnós i Alex Balde van aconseguir un hat-trick cadascú, i Marc Pelaz va aportar dos gols. A més, Xavi Pleguezuelo, Mamadou, Johnny, Xavi Simons i Fasika també van contribuir a la golejada amb una diana.

BENJAMÍ B 9–1 TECNOFUTBOL. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El Benjamí B manté el seu alt nivell i continua líder en solitari gràcies als seus alts registres golejadors. Contra el Tecnofutbol, els nois de Cristian Catena van saber refer-se al gol matiner dels visitants. Quan només s’havien jugat 36 segons, un xut llunyà va sorprendre Pau Sánchez, porter blaugrana, i va situar un sorprenent 0-1 en el marcador. El Benjamí B no va saber reaccionar en un primer moment, però va acabar empatant el resultat abans del final de període. En el segon quart sí que va aparèixer la millor versió del Barça, i va capgirar el marcador situant un clar 7-1 al descans. En la segona meitat el joc es va igualar força, però tot i així es van poder veure dos gols més que van arrodonir el 9-1 final. Gabi Martínez va ser el gran protagonista ofensiu amb un hat-trick. Pel que fa a la resta, Xavi Pérez va fer dos gols, Hugo Garcia, Pau Servat i Nadir en van fer un cadascú, i els visitants se’n van fer un altre en pròpia porteria.

PRAT 2–6 BENJAMÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Victòria contundent del Benjamí C contra el Prat (2-6) que li serveix per mantenir el liderat una jornada més. Els de Jordi Pérez són líders en solitari amb 60 punts i un partit menys que el segon classificat, el Cornellà (59). Els blaugranes van encetar el marcador al minut 4 amb un gol de Diego Almeida i van aconseguir mantenir l’avantatge fins al final del primer període. Al segon quart, dos gols de Marc Jurado van ampliar l’avantatge barcelonista, però Iker Galvez va escurçar diferències per als locals (1-3). A l’inici del tercer quart Galvez va tornar a donar esperances als locals apropant una mica més el resultat (2-3), però l’efectivitat d’Iker Merino, Pau Segarra i Ilias Akhomach van decantar la balança a favor del líder de la categoria.

BENJAMÍ D 13–1 CLARAMUNT. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Els nois d’Òscar Hernández van tornar a la competició amb una nova victòria que els manté vius en la lluita pel títol. El Benjamí D rebia la visita del penúltim classificat, i el marcador va acabar reflectint la superioritat blaugrana. La Pobla Claramunt no va ser rival per al Barça, que es va avançar amb dos gols ràpids, un d’aquests en pròpia porteria. Tot i que els visitants van escurçar diferències, el resultat al descans era de 4-1. Amb aquest avantatge, el Benjamí D va jugar el segon temps amb comoditat i va ampliar la golejada fins al 13 a 1 final. Pol Melet va ser el gran protagonista amb quatre gols, i Pablo Meléndez i Diallo en van sumar dos. A més, Bouhary, Marc Olmo, Iker Almena i Sergi Oriol també van veure porteria.

PREBENJAMÍ 3–1 MERCAT NOU MAGÒRIA. LLIGA FUTBOL 7

Gran triomf del Prebenjamí davant el que, fins aquesta jornada, era líder de la categoria, el Mercat Nou Magòria. El conjunt de David Sánchez va realitzar un partit molt complet per superar un dels rivals més complicats de la categoria. Així ho van demostrar avançant-se al marcador amb un gol d’Hugo Portero a l’inici del segon període. Els blaugranes ho van intentar però no va ser fins al tercer quart que Pau Ortega va posar la igualada des del punt de penal. L’ambició dels barcelonistes els va conduir que, quatre minuts més tard, capgiressin el marcador amb un gol de Marc Olmo. Un minut més tard, Gerard Hernández va posar el 3-1 definitiu. Aquest triomf serveix perquè el Barça se situï a 7 punts del Mercat Nou i a 8 del Lloreda, nou líder de la categoria.

Resultats dels equips femenins:

LA ROCA 0–6 JUVENIL-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

El Juvenil-Cadet segueix amb pas ferm en el seu camí cap al títol. Quan falten vuit partits per al final del campionat, les noies de Jordi Ventura tenen un avantatge mínim de 10 punts respecte a la segona posició. Aquest cap de setmana, les blaugranes es van desfer sense excessius problemes de la Penya Blanc-i-Blava de La Roca. Després d’un inici desencertat, les barcelonistes van sentenciar el partit en uns minuts molt inspirats. Del minut 24 al 33, les noies de Jordi Ventura van situar un clar 0-4 al marcador amb gols de Queralt Torradeflot, Laura Martínez, Maria González i un altre en pròpia porteria de les locals. Després del descans el Barça va seguir dominant el partit, i en el tram final va arrodonir la golejada amb dianes d’Andrea Cortés i de Nerea Valeriano.

INFANTIL-ALEVÍ 22–0 VILADECANS. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada d’escàndol d’un Infantil-Aleví que ja es va proclamar campió de Lliga fa algunes setmanes. El conjunt de Zoe Garcia no va tenir cap problema per endossar un ampli 22 a 0 al cuer de la taula, la Penya Blanc-i-Blava de Viladecans. Des del primer minut va quedar evidenciada la superioritat blaugrana, i els gols no es van fer esperar. En el minut 10, el marcador ja reflectia un 6 a 0 que feia preveure una pluja de gols al final del matx. Maria Llompart i Candela Andújar van ser les màximes golejades, amb cinc gols cadascuna. Berta Pujades i Naiara Caballero en van anotar quatre, i Abril Moreno va aportar dues dianes. Paula Navas i Laia Aleixandri també van contribuir al triomf amb un gol cadascuna.