fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell escoltant el discurs del jugador Carles Aleña / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha acollit aquesta tarda la tradicional trobada dels equips del futbol formatiu del FC Barcelona amb el president Sandro Rosell i els membres de la Junta Directiva relacionats amb l'àrea de futbol, com són Josep Maria Bartomeu i Jordi Mestre. Han estat 20 les plantilles que han desfilat damunt el camp número 7 en un acte emotiu que no s'han volgut perdre els familiars i amics de les joves promeses.

Des del Barça B fins al Prebenjamí, passant pels quatre equips femenins, tots han participat en l'acte, que, a més del president i dels directius citats, també ha comptat amb la presència del director de l'Àrea Esportiva de Futbol Andoni Zubizarreta i el director esportiu del Futbol Formatiu Guillermo Amor.

L'orgull de defensar aquest escut

En nom de tots els jugadors del planter, uns 300 nois i noies, el jugador de l'Infantil A, Carles Aleña, ha reconegut que "portar aquesta samarreta amb aquest escut i defensar aquests colors és sobretot un orgull i ens sentim molt afortunats". El jove jugador ha promès esforç, ja que, ha dit "potser algun dia podrem ser futbolistes del primer equip del Barça i contribuir al fet que aquest Club segueixi sent tan gran i especial com ho ha estat sempre".

Rosell: "El planter és el pal de paller del nostre club"

El president Sandro Rosell ha mostrat la seva alegria per participar en una trobada amb els més joves de Can Barça, dels quals ha dit que "són l'essència del nostre club, el pal de paller". El màxim mandatari blaugrana ha destacat l'orgull que han de sentir els pares i els futbolistes de portar "aquesta samarreta, aquest escut i aquests valors". I ha volgut remarcar el "comportament humà dels nostres futbolistes. Han de ser un exemple d'una entitat esportiva com la nostra, que és més que un club". Un dels altres punts que ha destacat Rosell en el seu discurs és "la il·lusió de pensar que un dia molt probablement estaran al Camp Nou defensant la nostra samarreta". El president tampoc s'ha volgut oblidar de la feina que fan els membres de la Comissió Esportiva. "Estem orgullosíssims de tenir-vos", ha apuntat.

Mestre: "Som un referent mundial"

El directiu responsable del Barça B, del Juvenil A i del Futbol Formatiu, Jordi Mestre, ha felicitat els equips pels resultats obtinguts. A més, com el president Rosell, Mestre ha reconegut que "no només som una referència mundial del que és el planter d'un equip de futbol, sinó que també ho som pels resultats humans. A part de fer bons jugadors, hem de fer molt bons esportistes i molt bones persones".

Zubizarreta ha donat les gràcies als pares per la confiança de cedir-los una part de la formació dels seus fills, mentre que Guillermo Amor ha animat a tots els jugadors a fer un últim esforç per culminar una temporada triomfant.

Fotografies oficials

Finalitzats els parlaments, ha estat el torn de fer les fotografies oficials de cada equip amb el president Sandro Rosell i els directius Josep Maria Bartomeu i Jordi Mestre. A més, també s'han fet una instantània amb els membres de la Comissió Esportiva, i, com a anècdota, hi hagut una foto de família amb tots els porters del planter del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();