fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell, amb Fran Sánchez / FOTO: ARXIU FCB

Fran Sánchez posa el punt final a la seva etapa de 15 temporades com a tècnic de les categories inferiors del FC Barcelona per començar-ne una de nova a Bahrain, on serà el responsable de les seleccions nacionals des de la sub-19 fins a la més baixa. D’aquesta manera, l’entrenador finalitza un període que va començar l’any 1997 a l’FCB Escola i que va continuar la temporada 1998/99, quan va passar a formar part del futbol formatiu del Club. Durant aquest temps, Fran Sánchez ha entrenat els equips del Benjamí A, l’Aleví, el Cadet, l’Infantil B i, darrerament, l’Infantil A. Per tot plegat, ara que ha decidit emprendre un nou projecte el tècnic no amaga la seva tristor per marxar del Barça. “Costa molt perquè fa 15 anys que sóc aquí i és com casa meva, però a vegades s’han de prendre aquestes decisions. Per mi és un pas endavant en la meva carrera”.

Marxa agraït

L’entrenador s’ha mostrat agraït envers les persones que l’han acompanyat durant tots aquests anys. “Només tinc paraules d’agraïment al Club, a les persones que han apostat per mi i que han fet que la meva feina fos més fàcil”. “Gràcies també pel suport que he rebut per part de tothom. Des dels responsables del Club, que m’ha donat totes les facilitats i m’han transmès que els sabia greu que marxés, però que pensaven que això és molt important per mi, fins a tots aquells amb qui hem treballat junts. És bonic endur-se l’estima que he rebut durant tota la meva carrera”, ha afegit.

Vol crear un estil propi a Bahrain

“Aquí m’he format com a entrenador, però també com a persona”. Amb aquesta idea marxa Fran Sánchez a Bahrain, per bé que té clar el canvi que suposa: “És complicat exportar el que fem aquí, perquè la filosofia d’aquest club i d’aquest país és molt concreta. Aquí fa molts anys que treballem d’una manera específica i ara haurem de crear un estil de joc i un pla de treball adaptant-nos al que ens trobarem allà, al tipus de jugadors i a la cultura. La idea és crear una línia de treball, una filosofia i un estil propi”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();