fcb.portal.reset.password

Sopar de cloenda de final de temporada dels equips de futbol formatiu / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest dimarts s’ha posat el punt final a la temporada 2011/12 del futbol formatiu del FC Barcelona amb un sopar de cloenda als jardins de La Masia, ‘Centre de Formació Oriol Tort’, que ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell, a més dels vicepresidents Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner, i dels directius Jordi Mestre, Toni Freixa i Josep Ramon Vidal-Abarca.

Ha estat un acte especial, ja que és la primera vegada que es fa la festa de fi de curs a la nova Masia després que s’inaugurés al mes d’octubre.

Felicitacions per la bona temporada

Sandro Rosell s’ha adreçat als més de 400 nens presents a la festa de fi de curs. “Felicitats als jugadors per estar al Barça. No tothom té el privilegi, l'encert, el talent i l'actitud de poder estar aquí. Sou uns escollits”, ha dit el president del FC Barcelona, que els ha aconsellat que no s’oblidin dels estudis. A més, espera que els nois del planter blaugrana es comportin amb una gran humilitat i que “defenseu l’escut que porteu el pit, que representa un club tan gran com el Barça”.

A més de Rosell, també ha parlat Jordi Mestre, directiu responsable del Barça B, del Juvenil A i del futbol formatiu, que els ha recomanat que “apreciïn [el fet de] formar part de la Masia. És un privilegi”. Per la seva banda, Guillermo Amor, director tècnic del futbol formatiu, ha volgut felicitar-los “no només pels títols, sinó també pel comportament que heu tingut”.

Reconeixement als qui treballen durant tot l'any

Durant l’acte s’ha volgut reconèixer la feina feta per Enric Farré, Josep Iñesta i Emili Latorre, delegats d’equips del futbol formatiu que aquest any es jubilen, i de Fran Sánchez, entrenador del planter des del 1997 i que marxa. Sandro Rosell els ha entregat unes plaques en record del seu pas pel FC Barcelona. Precisament el president, durant el seu parlament, ha volgut reconèixer la feina que fan els directius de la comissió esportiva, els tècnics, els fisioterapeutes i els delegats i tots els que treballen al voltant del futbol formatiu, i ha agraït la feina que fan, “ja que ells els guien, els formen i els eduquen com a jugadors”.

Tornar a dalt