fcb.portal.reset.password

El Juvenil B es pot proclamar campió aquest dimecres / FOTO: ARXIU FCB

El planter blaugrana pot sumar cinc títols de Lliga aquesta setmana. Cinc equips opten a ser campions abans que finalitzi la competició. Són aquests:

- Juvenil B: Si guanya aquest dimecres el Girona es proclamarà campió de manera matemàtica. Té set punts d’avantatge sobre el Gavà, però un partit menys, que és el que disputarà aquest dimecres. Per tant, en cas de victòria, se situaria amb 10 punts d’avantatge a falta de 3 jornades per al final. El partit es jugarà aquest dimecres a les 20 hores a la Ciutat Esportiva.

- Cadet B: Si guanya aquest diumenge davant el Vilanova i la Geltrú es proclamarà campió matemàtic, a falta de 3 jornades per al final, ja que tenen 11 punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Barri Santes Creus. El duel es disputarà aquest dissabte a les 12.15 hores a la Ciutat Esportiva i serà retransmès en directe per Barça TV.

- Infantil A: Si guanya aquest dissabte a la Damm es proclamarà campió matemàtic, a falta d’una jornada per al final, ja que té cinc punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Espanyol. El partit es disputarà aquest diumenge a les 12 hores a la Ciutat Esportiva i serà retransmès en directe per Barça TV.

- Benjamí B: Si guanya aquest dissabte contra l’Escola Calella es proclamarà campió matemàtic, a falta d’una jornada per al final, ja que té cinc punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Espanyol. Juga a la Ciutat Esportiva, aquest dissabte a les 10.45 hores, en directe, per Barça TV.

- Benjamí D: Si guanya aquest diumenge al Pomar es proclamarà campió matemàtic, quan falten tres jornades per al final, ja que té nou punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Sant Martí Condal, i el ‘goal average’ a favor. L’enfrontament serà aquest diumenge a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva, també en directe per Barça TV.

Cinc possibles campionats de Lliga que s’afegirien als aconseguits pel Cadet A, l’Aleví C, el Femení Infantil Aleví i el Prebenjamí del FC Barcelona.

Tornar a dalt