fcb.portal.reset.password

El Barça aporta sis jugadors a la selecció espanyola Sub-17, que jugarà la Ronda d'Elit a Portugal. | MIGUEL RUIZ

Mateu Morey, Juan Miranda, Sergio Gómez i Jandro Orellana (Juvenil B) i Eric Garcia (Cadet A) s’incorporen avui a la concentració de la selecció espanyola sub-17, que dimecres es desplaçarà a Obidos (Portugal) per disputar fins al 16 de març la Ronda d’Elit classificatòria per al Campionat d’Europa Sub-17. Abel Ruiz, del Juvenil A, viatjarà a Madrid quan hagi disputat demà el partit de quarts de final de la Youth League contra el Porto (18.00 hores).

El Barça, amb sis jugadors, és l’equip que més internacionals aporta a la selecció de Santi Denia. Espanya tindrà com a rivals en aquest torneig Polònia, Grècia i Portugal. El campió d'aquesta fase es classifica per a l'Europeu de Croàcia, igual que els set millors segons classificats de grup.

El pes de la Masia

La Masia té un pes molt important des de fa anys a la selecció espanyola sub-17. Des del passat mes d’agost tant Abel Ruiz com Mateu Morey, Juan Miranda, Sergio Gómez, Jandro Orellana i Eric García han estat fixos en unes convocatòries que només s’han perdut quan han estat lesionats. També han participat en els diferents entrenaments a la Cuitat Esportiva de Las Rozas, encara que en aquesta ocasió no han entrat a la convocatòria per anar a Portugal, els defenses centrals Joan Rojas i Arnau Comas.

Tots ells han agafat protagonisme a la selecció espanyola sub-17, que els darrers anys ha tingut jugadors com Iñaki Peña, Chumi, Oriol Busquets, Jordi Mboula, Marc Cururella, Carles Pérez i Dani Morer, ara tots al Juvenil A.

Tornar a dalt