fcb.portal.reset.password

Juan Miranda, Mate, Jandro Orellana, Abel Ruiz, Sergio Gómez i Eric García, els sis jugadors blaugranes que es van proclamar campions d’Europa Sub17 el passat dissabte a Croàcia, s’han retrobat a la Masia després de gaudir d’uns dies de vacances. Els internacionals blaugranes han rebut la visita del directiu Silvio Elías, responsable del futbol formatiu professional, i de Pep Segura, secretari tècnic del futbol formatiu professional, que els han volgut felicitar per la medalla d’or aconseguida a la final contra Anglaterra i els han encoratjar a seguir al Club el seu procés de formació amb el mateix esforç, humilitat i ambició que han demostrat fins ara.

Els sis jugadors, que tornen a la competició aquest cap de setmana menys el lesionat Jandro Orellana, han gravat un reportatge amb Barça TV on han qualificat com “increïble” l’experiència viscuda a Croàcia amb la selecció de Santi Dénia i han volgut destacar el paper decisiu que ha tingut la Masia en la consecució de la medalla d’or. “Que sis jugadors blaugranes hàgim disputat aquest torneig, cinc de nosaltres titulars a la final, demostra que a la Masia es fa un treball de formació espectacular”, ha explicat Jandro Orellana. Abel Ruiz, el capità de la selecció, considera que el bon moment del futbol formatiu blaugrana es veu en un torneig com aquest: “Al futbol base del Barça es treballa molt bé. Hem de sentir-nos tots molt orgullosos de la feina que es fa a la Masia”.

El Mundial de l’índia

Els sis jugadors blaugranes esperen formar part de la selecció espanyola que disputarà el Mundial Sub 17 a Índia del proper 6 al 28 d’octubre. El sorteig dels grups d’aquest torneig es farà el 7 de juliol i Espanya tindrà que lluitar per l’or amb rivals de l’entitat de Brasil, Alemanya, Anglaterra, França, Colòmbia, Ghana o Mali. La final es disputarà a l’estadi Jawaharial Nehru de Delhi amb capacitat per a 60.000 espectadors.

Els sis campions d'Europa Sub17 posen amb la medalla davant de la Masia. | VÍCTOR SALGADO

Tornar a dalt