Un cap de setmana per madurar el planter

Un cap de setmana per madurar el planter

Dues victòries i dues derrotes és el balanç d’uns dies exigents per a la base femenina

Cap de setmana de somriures i llàgrimes en el planter del futbol femení. Dos triomfs i dues desfetes –en dos derbis- van ser la collita d’uns partits que a continuació repassem:

FCB B – Levante Las Planas (7-1)
El filial es va retrobar amb el triomf amb una golejada a la Ciutat Esportiva davant d’un equip de la part baixa. El conjunt dirigit per Jordi Ventura s’avançava amb un gol matiner de Candela Andújar i es feia amb el control absolut del matx. Tot i això, les visitants aconseguien empatar a la mitja hora de partit. Poc abans del descans, la reapareguda Claudia Pina restablia l’avantatge culer. El 3-1 de Laura Martínez a la represa seria el preludi del festival final. Amb un rival molt desgastat, Candela i Pina s’apuntarien un hat-trick cadascuna. Així, el Femení B continua líder gràcies a la millor diferència de gols respecte a l’Espanyol.

Juvenil-Cadet – Europa (1-0)
El nou triomf del quadre que entrena Kiko Meléndez hauria pogut ser molt més ampli del que finalment va registrar el marcador. Les de casa van ser les dominadores del partit, davant d’un contrincant tancat i efectiu defensivament. El gol d’Alba Fernández a les acaballes de la primera meitat va valdre tres punts més per un equip que és segon després d’encadenar cinc victòries consecutives.

Infantil-Aleví – Espanyol (0-2)
En canvi, les de Jesús López van trencar la ratxa triomfal en el derbi que decidia el líder de la Lliga. Les blaugranes van ser fidels al seu estil, però no van estar encertades en els metres finals. El futbol més físic blanc-i-blau es va imposar gràcies a una diana en el segon període i una altra en els instants finals. Després de vuit victòries en vuit partits, arribava així la primera derrota del curs.

Espanyol – Aleví-Benjamí (2-1)
També li va sortir creu a les benjamines del Club. En un duel molt emocionant entre els dos primers classificats a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, les periquitos es van avançar aviat. L’estira i arronsa posterior va culminar amb l’empat de Daniela Arbiol al tercer període. El segon de les locals a l’inici de l’últim quart resultaria decisiu. Tot i el revés, les culers conserven el liderat (amb un partit més que l’Espanyol).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut