Triomf solvent del Femení B (3-1)

El segon equip del futbol femení blaugrana s’imposa a un rival de la part alta de la classificació

L’AEM, cinquè classificat del grup III de la segona divisió de futbol femení visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un duel, amb el Femení B, de la part alta de la taula. Les blaugranes van obtenir un solvent triomf per 3 a 1 que les manté en la segona posició de la classificació.

Inici i final

Les blaugranes van tenir el control i el domini de la possessió al llarg de la primera part. Fruit d’això, Candela en el minut 33 i Muñoz, en el 39 van marcar i les de Jordi Ventura van marxar al descans amb un 2 a 0 favorable.

L’inici de la segona part no ha estat gaire afortunat. Una errada de les blaugranes va possibilitar a l’AEM marcar i tornava a haver partit. A partir d’aquells moments les visitants avançaven línies i les blaugranes sortien a la contra amb ocasions de gol.

L’AEM també ha tingut la possibilitat de marcar l’empat però de nou la blaugrana Muñoz, a les acaballes del partit, ha marcat el tercer i definitiu gol.

Triomfs també, a la resta d’equips

Per la seva part l’Aleví-Benjamí del FC Barcelona es va imposar per 5 a 1 al Fontsanta-Fatjó i desprès de 14 jornades lideren el seu grup amb 36 punts.

Per la seva banda l’Aleví-Infantil va haver de remuntar els dos gols inicial del Cornellà, que fins i tot es va situar guanyant per 3 a 1. Però les blaugranes van capgirar el marcador i es va imposar per 3 a 6.

El Cadet-Juvenil va treure tres punts importants de Girona, en guanyar per 2 a 3.En un partit on les locals es van avançar per 1 a 0 en el marcador. Les blaugranes van prendre la iniciativa es van situar 1 a 2. De nou el Girona va empatar a 2 però un gol de la blaugrana Peña en el minut 74 va donar el triomf a les blaugranes.