No para el planter

Bon balanç dels quatre equips de base femenins en els partits de Lliga d’aquest cap de setmana

En un cap de setmana sense futbol a la Lliga Iberdrola pels compromisos internacionals, els quatre equips del planter del futbol femení no han aturat les seves competicions. A continuació repassem com els hi ha anat:

Son Sardina – Femení B (1-1)
El filial va saldar amb empat un desplaçament complicat a les balears. El conjunt dirigit per Jordi Ventura va dominar la primera meitat, però amb poca profunditat i van ser les locals les que es van avançar a l’últim minut del període. A la represa, la reacció culer va ser immediata i Aida Esteve empatava al 47. L’equip ho intentaria fins al final amb cor, amb ocasions sense encert. Amb aquest 1-1, el Barça segueix líder amb la classificació més comprimida que mai: tres punts separen els quatre primer classificats.

Cabrera – Juvenil-Cadet  (2-4)
La visita al camp d’un equip de la part baixa de la classificació va quedar decidida abans de la mitja hora de joc, amb un pòquer de gols de Bruna Vilamala (màxima realitzadora de la categoria amb 16 dianes en 7 partits disputats). Tot i que les del Maresme van escurçar distàncies a la segona part, el triomf blaugrana mai va perillar. Així, les de Kiko Meléndez escalen a la segona posició de la Lliga.

Sabadell – Infantil-Aleví (1-4)
També va ser triomfal la sortida de les noies entrenades per Jesús López a Sabadell. Les visitants van haver de picar pedra fins a obrir la llauna. En una segona part trepidant, Naiara Tarifa (2), Magalí Capdevila i Laura Lobo van marcar en el vuitè triomf en vuit jornades.

Aleví-Benjamí – Llerona (10-1)
La golejada del cap de setmana la van protagonitzar les més menudes davant d’un rival que va aguantar dotze minuts. Cèlia Segura (4), Martina Pubill (2), Emma Gálvez, Tatiana Pérez, Gadea Blanco i Carla Casellas van segellar una altra victòria a la Ciutat Esportiva. D’aquesta manera, el Barça segueix líder i imparable.