Gols d’or al planter

El filial es va imposar al camp de l’Europa gràcies a una diana en temps afegit i continua a dalt
Tres victòries i un empat és el balanç del cap de setmana del planter del futbol femení. Entre els resultats, destaca l’agònic triomf del filial al Nou Sardenya. A continuació els repassem tots:

Europa – FCB B (1-2)
Tot i les nombroses baixes, meritòria victòria del conjunt dirigit per Jordi Ventura al camp del sisè classificat. I això que les locals es van avançar abans del descans després d’una recuperació a la frontal. La reacció blaugrana a la represa va ser formidable. Amb un rival en inferioritat per una expulsió al minut 56, l’equip va empatar gràcies a un excel·lent cop de cap de Tere Morató. Amb més d’un 70% de possessió, les visitants van estar a punt de trobar el gol del triomf en ocasions clares de Laura Martínez, Tere Morató o Laia Codina. Finalment va ser un autogol en el temps afegit el que va donar el triomf a un Barça que continua segon de Segona, amb els mateixos punts que el líder Seagull.

Juvenil-Cadet – Fontsanta Fatjó (3-3)
L’altra cara de la moneda la va viure el Juvenil-Cadet, amb un final desafortunat. Les blaugranes es van avançar a la Ciutat Esportiva gràcies als gols de Carla Aceituno i Laura Linares, però el contrincant va empatar a la segona meitat. Un gol de Clàudia Gómez a l’últim minut semblava atorgar els tres punts a les culers, però a l’acció següent les visitants van empatar de nou.

Infantil-Aleví – EF Manu Lanzarote (10-0)
No hi va haver cap marge a la sorpresa en el matx de les noies que entrena Jesús López. De principi a fi van dominar amb autoritat les blaugranes. Les anotadores van ser Magalí Capdevila (3), Laia Martret (2), Naiara Tarifa, Berta Gras, Ylenia Estrella i Noah Bezis, a més d’un altre en pròpia porta. Ara són segones empatades a punts amb l’Espanyol, que té un partit pendent.

Mercantil – Aleví-Benjamí (1-14)
També va ser incontestable la victòria al feu del penúltim de les benjamines del Club, que al minut 6 ja guanyaven per 0-3. Al final van ser 14, obra de Celia Segura (5), Emma Gálvez (2), Martina Pubill (2), Daniela Arbiol, Gadea Blanco, Carla Casellas i Tatiana Pérez (i un altre en pròpia porta). Les blaugranes acumulen 15 victòries i 1 derrota, amb 148 gols a favor i 13 en contra, en 16 jornades.