El Barça Femení B, campió de Segona Divisió

El Barça Femení B, campió de Segona Divisió

El filial, amb un final de curs exuberant, guanya la Lliga per tercera temporada consecutiva

Sense fugues de punts, amb un equip ple de talent i promeses, el Barça Femení s’ha proclamat campió de la Segona Divisió en vèncer el Sant Gabriel a l’última Jornada. És el tercer títol consecutiu d’un equip que aquesta temporada ha dirigit Jordi Ventura. Sense cap jugadora major de 19 anys, el conjunt blaugrana –tot i servir de base simultàniament de seleccions territorials– ha fet front a rivals més experimentats i físics i ha evidenciat una gran progressió.

Algunes jugadores d’aquest equip són habituals en la dinàmica de treball del primer equip, i dues d’aquestes, Candela Andújar i Claudia Pina, ja han debutat oficialment a la Lliga Iberdrola aquesta temporada. I és que cal no oblidar que, malgrat els èxits recents, l’objectiu és primordialment formatiu.

Final estel·lar

Una ratxa final brillant de vuit victòries consecutives ha permès al filial imposar-se en una competició molt emocionant a la part alta, amb dos punts més que el Seagull. L’últim triomf ha estat aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant del Sant Gabriel per 2-0. Els gols de Tere Morató, a la represa, i Carla Armengol, a les acaballes, han desencallat el matx.

Així, el Femení B culmina la Lliga amb 20 victòries, 3 empats i 3 derrotes, amb 81 gols a favor i 17 en contra. El segon, el Seagull, serà el conjunt que disputarà el play-off per l’ascens a la Lliga Iberdrola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut